Bok curke, već dva dana ja pokušavam sve napisati...uglavnom u nedjelju popodne kad sam došla s ručka doma tjeralo me na toalet. Na toaletu mi se činilo u dva navrata kao da uz mokrenje ide još nešto al nisam bila sigurna. Kad sam završila u wcu je bila i lagana sukrvica i ja zaključila da mora da je sluzni čep. Dignem se s wca, a po nozi curi voda. I sad ja mislim ma nije, možda je mjehur...no drage moje to je nastavilo izlazit na rate mlaz, na rate malo...otišla sam se otuširati, oprati kosu, osušiti ju, staviti u ruksak kaj još treba i nazvala svoje da mene i muža otpeljaju na hitnu. Stavila sam uložak jer to curkalo cijelo vrijeme. Otišla u rađaonu, žena mi nije djelovala kao da mi vjeruje da je plodna voda jer je na ulošku vidjela sluz i blagu sukrvicu. Uzeli moje podatke, napravili pregled, vidjeli da je stvarno plodna voda i plan je bio ovakav. Ostajem u bolnici, čekamo dva sata na trudove ako će ići i onda prašak i gel ak ne bu išlo samo. Ja otišla po stvari ispred kod muža i već tad me lagano počelo grčiti...na ctgu sam imala nekakve trudove, blage, na 3,4 min razmaka...napravili mi klizmu i pitali hoću li epiduralnu...kad su se trudovi smanjili na 2 min tražila sam epiduralnu, a taman sam se počela i otvarati. Dobila epiduralnu, al onda ide i drip jer epi usporava porod, i odveli me u rađaonu...dobila sam dvije doze epiduralne taman da je djelnvanje po malo prestalo djelovati da mogu odraditi izgon...jedina mi je zamjerka kaj me nisu ni pitali ni rekli tipa sad ćemo napraviti...a napravili su epiziotomiju, al ajd...makar sam uvjerena da nije trebalo...danas bi išle doma, al je jučer navečer bilirubin bio povećan tako da se mala sunča...
Bok curke, već dva dana ja pokušavam sve napisati…uglavnom u nedjelju popodne kad sam došla s ručka doma tjeralo me na toalet. Na toaletu mi se činilo u dva navrata kao da uz mokrenje ide još nešto al nisam bila sigurna. Kad sam završila u wcu je bila i lagana sukrvica i ja zaključila da mora da je sluzni čep. Dignem se s wca, a po nozi curi voda. I sad ja mislim ma nije, možda je mjehur…no drage moje to je nastavilo izlazit na rate mlaz, na rate malo…otišla sam se otuširati, oprati kosu, osušiti ju, staviti u ruksak kaj još treba i nazvala svoje da mene i muža otpeljaju na hitnu. Stavila sam uložak jer to curkalo cijelo vrijeme. Otišla u rađaonu, žena mi nije djelovala kao da mi vjeruje da je plodna voda jer je na ulošku vidjela sluz i blagu sukrvicu. Uzeli moje podatke, napravili pregled, vidjeli da je stvarno plodna voda i plan je bio ovakav. Ostajem u bolnici, čekamo dva sata na trudove ako će ići i onda prašak i gel ak ne bu išlo samo. Ja otišla po stvari ispred kod muža i već tad me lagano počelo grčiti…na ctgu sam imala nekakve trudove, blage, na 3,4 min razmaka…napravili mi klizmu i pitali hoću li epiduralnu…kad su se trudovi smanjili na 2 min tražila sam epiduralnu, a taman sam se počela i otvarati. Dobila epiduralnu, al onda ide i drip jer epi usporava porod, i odveli me u rađaonu…dobila sam dvije doze epiduralne taman da je djelnvanje po malo prestalo djelovati da mogu odraditi izgon…jedina mi je zamjerka kaj me nisu ni pitali ni rekli tipa sad ćemo napraviti…a napravili su epiziotomiju, al ajd…makar sam uvjerena da nije trebalo…danas bi išle doma, al je jučer navečer bilirubin bio povećan tako da se mala sunča…
Dragi Leptiricu, cestitke na rodjenju Tene. Uzivaj u svojoj lutkici, a tebi zelim brz oporavak!
Cini mi se da je porod dosta dobro prosao. Ne brini za epiziotomiju, bolje da su rezali nego da si popucala. Oni su to procijenili u datom trenutku. Bufe to sve ok, za koji dan.
Bok curke, već dva dana ja pokušavam sve napisati…uglavnom u nedjelju popodne kad sam došla s ručka doma tjeralo me na toalet. Na toaletu mi se činilo u dva navrata kao da uz mokrenje ide još nešto al nisam bila sigurna. Kad sam završila u wcu je bila i lagana sukrvica i ja zaključila da mora da je sluzni čep. Dignem se s wca, a po nozi curi voda. I sad ja mislim ma nije, možda je mjehur…no drage moje to je nastavilo izlazit na rate mlaz, na rate malo…otišla sam se otuširati, oprati kosu, osušiti ju, staviti u ruksak kaj još treba i nazvala svoje da mene i muža otpeljaju na hitnu. Stavila sam uložak jer to curkalo cijelo vrijeme. Otišla u rađaonu, žena mi nije djelovala kao da mi vjeruje da je plodna voda jer je na ulošku vidjela sluz i blagu sukrvicu. Uzeli moje podatke, napravili pregled, vidjeli da je stvarno plodna voda i plan je bio ovakav. Ostajem u bolnici, čekamo dva sata na trudove ako će ići i onda prašak i gel ak ne bu išlo samo. Ja otišla po stvari ispred kod muža i već tad me lagano počelo grčiti…na ctgu sam imala nekakve trudove, blage, na 3,4 min razmaka…napravili mi klizmu i pitali hoću li epiduralnu…kad su se trudovi smanjili na 2 min tražila sam epiduralnu, a taman sam se počela i otvarati. Dobila epiduralnu, al onda ide i drip jer epi usporava porod, i odveli me u rađaonu…dobila sam dvije doze epiduralne taman da je djelnvanje po malo prestalo djelovati da mogu odraditi izgon…jedina mi je zamjerka kaj me nisu ni pitali ni rekli tipa sad ćemo napraviti…a napravili su epiziotomiju, al ajd…makar sam uvjerena da nije trebalo…danas bi išle doma, al je jučer navečer bilirubin bio povećan tako da se mala sunča…
Dragi Leptiricu, cestitke na rodjenju Tene. Uzivaj u svojoj lutkici, a tebi zelim brz oporavak!
Cini mi se da je porod dosta dobro prosao. Ne brini za epiziotomiju, bolje da su rezali nego da si popucala. Oni su to procijenili u datom trenutku. Bufe to sve ok, za koji dan.
Ej, ma slažem se, ne bi ja ni odbila, al ipak mislim da su trebali reći napravit ćemo epiziotomiju radi toga i toga...al da, nema drame fkt je sve dobro prošlo...sad živimo od vizite do vizite tj. od nalaza bilirubina do nalaza bilirubina...
Jel još tko rodio? Kak ste curke? Kako napreduje?
Kao što sam rekla, zadnja ću ostati 😂😂😂
Naručili me za subotu na kontrolu pa ćemo vidjeti za dalje 🤷🏼♀️
Zatvorena, maleni je još dosta visoko. Neće od mame i gotovo 😂
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak
Jel još tko rodio? Kak ste curke? Kako napreduje?
Kao što sam rekla, zadnja ću ostati 😂😂😂
Naručili me za subotu na kontrolu pa ćemo vidjeti za dalje 🤷🏼♀️
Zatvorena, maleni je još dosta visoko. Neće od mame i gotovo 😂
Baš mu se ne izlazi 😀
Ja sam danas bila na kontroli, počela se otvarat, u ponedjeljak kontrola pa će valjda odlučit o možebitnom datumu indukcije ako se ne pokrene samo u međuvremenu.
Danas samo sat i pol čekanja u trudničkoj ambulanti 🥳🥳🥳
Leptirica neka je svw dobro prošlo i da ste ti i beba žive i zdrave. Čestitam vam još jednom i brz oporavak. Još jedan dokaz da se za porod ne može nikad pripremiti jer je sve individualno i neočekivano.
Ana nadam se da će se malac uskoro pokrenuti ☺️
Tina ja još ništa, čekam. Meni je cerviks omekanio ali sam još zatvorena. Al i beba se spustila nisko. Ctg me i dalje prate, sad skoro svaki drugi dan, malo mi je to stresno, pogotovo s obzirom da sam s Hvara, tako da sam odlučila već sada ostat u Splitu, da budem na sigurnom ako šta ne daj Bože bude trebalo.
Studentica pa šta ja znam, u tom slučaju preporuče obično mirovanje, da se bar pokuša dogurati do 37tt. Iako, opet, valjda doktor zna i ima iskustva. Sretno 💪😘
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
I ja na ctg svaka dva dana…danas bila,sve ok,nema trudovaala je isto dosta nisko,cerviks gotovo nestao…kažu meni svi sada polako na stepenice i počni čučnjeve😂
A ja cijelu trdudnocu na stepenicama,jer živimo na 3. katu bez lifta…vidjeti ćemo u pon jel ima kakvih promjena.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Jučer sam imala redovni pregled 1prst otvorena ,bebi glava skroz dolje u zdjelici,spremna za porod i lagani trudovi. Bebu nije uspio izmjeriti i odmah me poslao za bolnicu da naprave Ctg i procjenu bebe. Kad ono u bolnici novi gostujući doktor iz Rijeke. Jedva se i on snašao na ultrazvuku jer je stigao dan prije,al aj uspio je izbaciti mjere ali ne težinu ito nakon 30min uvz 🙈🤪. Nisu me ostavili,ali ako se što dogodi ili pojačaju bolovi da se vratim. Ako sve bude ok u ponedjeljak opet u bolnicu ctg i pregled.
👩❤️👨-2007 💙❤️💙💙
Čekamo 👶 03.02.2023
Sortiraj odgovore
Najstariji