Pozdrav svima,
Imam jedno pitanje i da vidim dali je koja od vas bila u takvoj situaciji.
1.01 smo imali nezasticeni odnos i tada po kalendaru sam bila dan nakon ovulacije( srednja mogućnost trudnoće) , inace radimo bebi.
10 dana nakon mi se pocelo javljat nekakvo oskudno krvarenje, koje je znatno manje od menstruacije pa me zanima dali bi to moglo biti implatacijsko? Menstruaciju bi trebala dobiti za 2 dana ,a ja vec 3 dana pomalo krvarim ,skoro nista s obzirom kakvu menstruaciju inace imam..sta vi mislite sta bi to moglo biti ?
Hvala
Cure mame 🥰🥰🥰 gdje ste sve nestale 🤗kako ste
Heey evoo nas 😀😀 kako si ti?
Mi danas bili na prvom pregledu u pedijatrice, maleni je rodjen s 3300 sad ima 4800 g tako da je super napredovao, bas smo zadovoljni ...
Iskreno sam premorena jer sam non stop uz malenog, dojim ga i moja sisa mu je i hrana i duda, ne mogu doslovno na wc otici da ne place... Spava nesto malo i slabo, vrlo isprekidano... Cim nesto zaklapa odmah se probudi, a i inace dugo ne spava... Gledam neke vremenske okvire po netu koliko bebe mogu biti budne dugo, cini mi se sa rusi sve norme😂😂
Kako ste vi svi? Je li se uspijete ikako odmoriti i naspavati? 😂😂😂
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
I ženice koje ste bile ovaj tjedan na pregledu kakva je situacija?? Evo ja sam bila u srijedu....oduševljena sam već drugi put za redom gotova u sat i pol vremena. Zasad je sve ok, nema nikakvih pomaka... mala skuplja kilažu, sad je procjenjena na 3600 g. Jako sam zadovoljna doktorom koji me vodi na sv. Duhu i baš sam happy kaj sam cijelo vrijeme kod istog lika, napravili smo i prvi ctg koji je isto uredan....jedino moram priznat da mi je bilo užasno teško ležati za vrijeme ctga....taman me krenula žgaravica zezat, želudac mi je bio u grlu, a nisam se mogla dići....znači groznih 10ak minuta....
Ja sam u utorak obavila prvi ctg koji je bio uredan…s utorka na srijedu me krenuli hvatati bolovi s lijeve strane i prema leđima te sam otišla na hitnu…nema trudova i zatvorena sam,pa me poslali kod urologa…sve u redu,moguće da je mala sjela na bubreg,sutra kontrola i ako bude sve u redu pustit će me kući.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Heey evoo nas 😀😀 kako si ti?
Mi danas bili na prvom pregledu u pedijatrice, maleni je rodjen s 3300 sad ima 4800 g tako da je super napredovao, bas smo zadovoljni …
Iskreno sam premorena jer sam non stop uz malenog, dojim ga i moja sisa mu je i hrana i duda, ne mogu doslovno na wc otici da ne place… Spava nesto malo i slabo, vrlo isprekidano… Cim nesto zaklapa odmah se probudi, a i inace dugo ne spava… Gledam neke vremenske okvire po netu koliko bebe mogu biti budne dugo, cini mi se sa rusi sve norme😂😂
Kako ste vi svi? Je li se uspijete ikako odmoriti i naspavati? 😂😂😂
Hej draga moja ❤️ tako kako si napisala tako nekako je i nama isto znači moja sisa je sve 🤣🤣🤣🤣dude neće nema šanse se odmoriti po noći najduže što spava je 3 h komadu ja sam koma 😵😵😵još sam bila bolesna prehlada grlo jako me bolilo kašalj nos pa uho upala i sve to s bebom i sada mi je bebi se upalilo kod guze koža crvena plikovi prvo a sada izgleda ko da je opcecena koža nažalost sada ćemo vidjeti šta će pomoći nikako ni ja ne stignem do mob sama s njom traži pažnju stalno tako da eto mogle bi ovdje novu grupu zimske bebe 22/23ako se slažete
Ja sam tu 🤗
Malo je tesko pratiti forum uz malu bebu 😂. Trenutno mislim da moja ima prvi skok u razvoju. Ako ste za mozemo napraviti novu temu za nas koje smo rodile? Nekako nisam bas za Viber grupe i to. Ovako udem procitam kad imam vremena a onako bi mi bilo tesko pratiti..
Hej ja sam za grupu novu pa ako želite možemo napraviti i moja beba isto ima skok ček koliko tvoja ima tjedana 😄🤗🤗🤗i ja isto ući ću kada stignem
I ženice koje ste bile ovaj tjedan na pregledu kakva je situacija?? Evo ja sam bila u srijedu….oduševljena sam već drugi put za redom gotova u sat i pol vremena. Zasad je sve ok, nema nikakvih pomaka… mala skuplja kilažu, sad je procjenjena na 3600 g. Jako sam zadovoljna doktorom koji me vodi na sv. Duhu i baš sam happy kaj sam cijelo vrijeme kod istog lika, napravili smo i prvi ctg koji je isto uredan….jedino moram priznat da mi je bilo užasno teško ležati za vrijeme ctga….taman me krenula žgaravica zezat, želudac mi je bio u grlu, a nisam se mogla dići….znači groznih 10ak minuta….
Ja sam baš danas bila na pregledu, četiri sata sve ukupno u Petrovoj 🙄 ok, morala sam ponavljat CTG, ali svejedno predugo to sve traje. Bebica je bila premirna iako urednih otkucaja, ali nije bilo puno nekih “vrhova” koji oni vole vidjet pa su me poslali da šetam okolo i jedem slatko.
Na ponovljenom CTGu je bilo sve ok pa smo za tjedan dana opet na pregledu.
Pitam se gdje će sve žene rodit u Petrovoj, kad nas vidim sve u istim tjednima po trudničkoj jer čujem da im je već sad kaos i gužva zbog obnove.
Danas sam 37tt,bila sam na pregledu procijenjen je na 3100g ,kaže da je dug 🙈 idući pregled za 7 dana ako u međuvremenu ne rodim . Zadnja dva dana nema onih ružnih bolova i nelagode pa mi je odmah lakše.
👩❤️👨-2007 💙❤️💙💙
Čekamo 👶 03.02.2023
Meni prekosutra termin, ali malom se baš ne izlazi 😂😂😂
U utorak bila na kontroli, kaže zatvorena skroz, nema naznaka da će uskoro. Prekosutra kontrola pa ćemo vidjeti za dalje 😅
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak
Ja sam tu 🤗
Malo je tesko pratiti forum uz malu bebu 😂. Trenutno mislim da moja ima prvi skok u razvoju. Ako ste za mozemo napraviti novu temu za nas koje smo rodile? Nekako nisam bas za Viber grupe i to. Ovako udem procitam kad imam vremena a onako bi mi bilo tesko pratiti..
Hej ja sam za grupu novu pa ako želite možemo napraviti i moja beba isto ima skok ček koliko tvoja ima tjedana 😄🤗🤗🤗i ja isto ući ću kada stignem
Moja je sad 7 tjedana 😁😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji