Cure koje smo na porodiljnom, ne treba slati vise nista na HZZO niti firmu … Tek onda kada prodemo rodiljni ? (Samo da budem jos jednom sigurna ). Koje ste jos dodatne naknade dobile nakon rođenja djeteta ?
Ne moraš ništa više, tek kad beba napuni 5 miseci ispunit formulare ako si ih dobila i odnit na hzzo
Ja sam dobila od HZZO oko 2300kn od grada 4000kn i od županije 500kn
Koji grad ? Ja od Zagreba neću dobiti nista jer nemamo tu prebivalište 5 godina. Znači onda HZZO samo ? 🤷 To se prijavljujem nakon rođenja bebe ?
Split, a vidi jel imas pravo od županije..
Mislim da ne jer je grad Zagreb i zagrebačka županija odvojeno 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Netko je pitao za naknadu hzzo (jednokratnu).
Evo sjela mi. Pise: SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA DEMOGRAFIJU I MLADE - TEKUĆI IZDACI
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Mi bili danas bili u prvoj setnji. Sat i pol vremena. Valjda nismo pretjerali. Iskoristili sunce i 13 stupnjeva danas
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Mi bili danas bili u prvoj setnji. Sat i pol vremena. Valjda nismo pretjerali. Iskoristili sunce i 13 stupnjeva danas
I mi smo bili 😊
Steta bi bilo ne izaci dok je takvo vrijeme 😊❤️
Cure jel koju od vas svrbi ova rana dolje, u mojem slucaju sav po rupturi. Ako uopce to i svrbi, ne mogu skuziti sta, al nesto me gnjavi. Nije valjda u rodnici. Imam i hemeroida i svega i ne mogu uopce skuziti sta me smeta. Koliko ste dugo nosile ove Vir uloske iza poroda? Ja sam sad presla na Violeta Air Fit, ali i dalje nosim one mrezaste gacice da bude prozracnije.
Nadam se da nije nesto do ulozaka, da mozda nisu dovoljno prozračni pa me smeta.
Lonmi pitanje bez ikakve zle namjere, sto si mislila kako će biti kad si napravila razliku od godinu i pol između djece, meni to zvuci horor. Činila si se optimistična tijekom trudnoće pa sam mislila da si svjesna u sto se upuštaš
Netko je pitao za naknadu hzzo (jednokratnu).
Evo sjela mi. Pise:SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA DEMOGRAFIJU I MLADE - TEKUĆI IZDACI
Jutro 😁 ja sam bila pitala isto mi je sjelo oko 2300 kn a sada od županije nisam ništa dobila niti od grada to ću kada mi bude da sam tu 1 godinu predati iako u Puli živim cijeli život možda bi mogla dobiti od istarske županije 😅
Blago vama neka ste uživali ti si svoje cure sigurno dobro obukla tako da ne brini ja sam zadnji put čak dosta možda čak i pretjerala 🥰🥰🥰🥰ovdje je oblačno i kiša neka sitna tako da nismo nigdje izašli kako da izađem po tom vremenu izgleda da tek poslje nove godine će biti sunca i produžiti će se dan pa se nadam da ćemo iskoristiti moja Viktorija za novu godinu će napuniti 1 mjesec 🥰 koliko vrijeme brzo ide 😄 pa sada kada je veća biti će lakše 😁
Curee kakvo je stanje kod vas? Meni danas termin. Bila na pregledu. Nista jos od trudova. Gledao plodnu vodu . Sve ok … samo cekanje 🥹😄
Doduse zadnjih par dana ne mogu sidit niti stajat od nekog pritiska ispod pupka prema dolje. Samo kad legnem na bok polako prođe.
24.12.2022. 💙
https://ibb.co/zfHNPzX
https://ibb.co/vdf63jy
Evo mojih curki 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji