Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    23. Prosinac 2022. 17:00

ancy2010

BlairWaldorf

ancy2010

ancy2010

BlairWaldorf

Cure koje smo na porodiljnom, ne treba slati vise nista na HZZO niti firmu … Tek onda kada prodemo rodiljni ? (Samo da budem jos jednom sigurna ). Koje ste jos dodatne naknade dobile nakon rođenja djeteta ?

Ne moraš ništa više, tek kad beba napuni 5 miseci ispunit formulare ako si ih dobila i odnit na hzzo

Ja sam dobila od HZZO oko 2300kn od grada 4000kn i od županije 500kn

Koji grad ? Ja od Zagreba neću dobiti nista jer nemamo tu prebivalište 5 godina. Znači onda HZZO samo ? 🤷 To se prijavljujem nakon rođenja bebe ?

Split, a vidi jel imas pravo od županije..

Mislim da ne jer je grad Zagreb i zagrebačka županija odvojeno 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    23. Prosinac 2022. 18:37

Netko je pitao za naknadu hzzo (jednokratnu).

Evo sjela mi. Pise: SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA DEMOGRAFIJU I MLADE  - TEKUĆI IZDACI

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    23. Prosinac 2022. 19:22

Mi bili danas bili u prvoj setnji. Sat i pol vremena. Valjda nismo pretjerali. Iskoristili sunce i 13 stupnjeva danas

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lonmi
    23. Prosinac 2022. 22:07

ribic

Mi bili danas bili u prvoj setnji. Sat i pol vremena. Valjda nismo pretjerali. Iskoristili sunce i 13 stupnjeva danas

I mi smo bili 😊
    Steta bi bilo ne izaci dok je takvo vrijeme 😊❤️

Lonmi
    23. Prosinac 2022. 22:32

Cure jel koju od vas svrbi ova rana dolje, u mojem slucaju sav po rupturi. Ako uopce to i svrbi, ne mogu skuziti sta, al nesto me gnjavi. Nije valjda u rodnici. Imam i hemeroida i svega i ne mogu uopce skuziti sta me smeta. Koliko ste dugo nosile ove Vir uloske iza poroda? Ja sam sad presla na Violeta Air Fit, ali i dalje nosim one mrezaste gacice da bude prozracnije.
    Nadam se da nije nesto do ulozaka, da mozda nisu dovoljno prozračni pa me smeta. 

• proljetnica1
    23. Prosinac 2022. 23:09

Lonmi pitanje bez ikakve zle namjere, sto si mislila kako će biti kad si napravila razliku od godinu i pol između djece, meni to zvuci horor. Činila si se optimistična tijekom trudnoće pa sam mislila da si svjesna u sto se upuštaš 

snowwhite1410
    24. Prosinac 2022. 08:50

ribic

Netko je pitao za naknadu hzzo (jednokratnu).

Evo sjela mi. Pise:SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA DEMOGRAFIJU I MLADE - TEKUĆI IZDACI

Jutro 😁 ja sam bila pitala isto mi je sjelo oko 2300 kn a sada od županije nisam ništa dobila niti od grada to ću kada mi bude da sam tu 1 godinu predati iako u Puli živim cijeli život možda bi mogla dobiti od istarske županije 😅

snowwhite1410
    24. Prosinac 2022. 08:55

ribic

Blago vama neka ste uživali ti si svoje cure sigurno dobro obukla tako da ne brini ja sam zadnji put čak dosta možda čak i pretjerala 🥰🥰🥰🥰ovdje je oblačno i kiša neka sitna tako da nismo nigdje izašli kako da izađem po tom vremenu izgleda da tek poslje nove godine će biti sunca i produžiti će se dan pa se nadam da ćemo iskoristiti moja Viktorija za novu godinu će napuniti 1 mjesec 🥰 koliko vrijeme brzo ide 😄 pa sada kada je veća biti će lakše 😁

Baćo
    24. Prosinac 2022. 12:03

Curee kakvo je stanje kod vas? Meni danas termin. Bila na pregledu. Nista jos od trudova. Gledao plodnu vodu . Sve ok … samo cekanje 🥹😄
    Doduse zadnjih par dana ne mogu sidit niti stajat od nekog pritiska ispod pupka prema dolje. Samo kad legnem na bok polako prođe. 

24.12.2022. 💙

• ribic
    24. Prosinac 2022. 12:55

https://ibb.co/zfHNPzX

https://ibb.co/vdf63jy

Evo mojih curki 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.