![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Cure koje su u mojim tjednima samo da pitam dali imate i vi iscjedak? Mene je strah da mi ne krene plodna voda bilo mi je danas bijeli iscjedak i vodenast sada ne znam nije puno
Meni je jedna cura rekla da ako sumnjam jel plodna voda da stanem u kadu u čučanj i nakasljem se . Ako izade voda to je onda najvjerojatnije plodna.
Kako da stanem u čučanj 🙈ne mogu više ništa 😭ali probati ćemo 😅ipak sam 6 dana do termina 🙈
Evo da javim, jutros oko 10 stiga bebac na carski, sve je u redu😊
Čestitam ❤️❤️❤️ skoro svaki dan nova bebica. 😀 Tko je sljedeći ? Buhtlice ?
Ja idem malo do soping centra da vidim jel ima sto za crni petak 🙈🤷😂😬
Znaš da sam si naručila slične one čizmice ko ti sad za crni petak 😅možda ne stignem preuzeti 😭😅 idi i uživaj makar u razgledavanje a ako nešto interesantno nađeš javi 💖🥰
Cure koje su u mojim tjednima samo da pitam dali imate i vi iscjedak? Mene je strah da mi ne krene plodna voda bilo mi je danas bijeli iscjedak i vodenast sada ne znam nije puno
Meni je termin tek za 29 dana 💪🏽 Ali zadnjih 7-10dana imam (uglavom ujutro samo kad se pocnem gibat malo) iscjedak popracen nekom “mini lokvom” oko njega. Bude malo vise mokro! Nisam to bas nikad imala ni ranije, nego kazem zadnjih skoro 2tj. S tim da sam bila prije 5 dana na pregledu i kaze da je sve uredu. Ne znam mozda je to sad normalno i nije plodna, popustaju misici i sve to 🧐
Imala sam i ja to već samo sad me strah jer sam blizu termina 🙈😅 pa sve strijelom čekam kada će krenuti i onda mi nije sve jedno 😅ja zamišljam da je to ko iz špine 😅🤣🤣🤣🤣nakraju to ne curi tako 😅
Ancy cestitam ❤️
Queen ajme meni pa sta cemo mi. Mi raspadajuce drugorotke se drzimo onako, boli nas sve ali ne damo se mi 😂😂😂😂.
Mene svaki cas zabole leđa, mozda su i kontrakcije, ali vise uopce nema onog stezanja il nesto.
Znaci mir, mir. Osim reumatskih bolova naravno.
Pa zar ce opet htjeti na silu to dijete vaditi 😒, nebi li bilo sjajno da se pokrene i da dođemo roditi 😂
.
Cure moje meni ta plodna voda isto davala glavobolje u prvoj trudnoci. Nisam imala mira i narucila sam one uloske.
Sad isto imam iscjedak, bijeli nije sigurno plodna voda, a ako primjecujete fleke, mokre fleke to je vec upitno. Tu ne mislim na fleke velicine kao kovanice, nek ono…. mokro.
Blair je isto sad napisala i ja sam puno put. Sjedni na skoljku i kaslji.
Izrezite neku tkaninu, presavinite i stavite u gacice pa hodajte nekih 20 min, ako je natopljena, onda pravac bolnica da vide.
Ostalo sve vam je klasika, iscjedak.
.
Polako dolazimo kraju forumskog druzenja, trudnickog. Moram priznati da mi je drago da sam se uklj, makar me jedno vrijeme nije bilo toliko tu koliko sam sad (ne trcim vise toliko okolo jer ne mogu 😂).
.
Moje dijete ocito nece van do Bozica 😂, ostati cu tu ja i zenice sa terminima u siječnju 😂
Lavendera falis mi, bas mi fali nase kukanje i bolovi, podrska. Nadam se da uzivas s bebom.
Kad ces moci, napisi malo kako je seka prihvatila ❤️
Lonmi 🥰pa i mi smo tu još uvijek ja se nadam da ćemo biti i kada radimo ja ću se nastojati javit meni je lijepo tu čitati i pisati jadad se i svašta neko tko je u istom razdoblju ko ja tako da nećemo mi pobjeći tu smo samo ako prije rodimo nema veze i dalje smo tu s bebama ❤️❤️❤️
Ancy cestitam ❤️
Queen ajme meni pa sta cemo mi. Mi raspadajuce drugorotke se drzimo onako, boli nas sve ali ne damo se mi 😂😂😂😂.
Mene svaki cas zabole leđa, mozda su i kontrakcije, ali vise uopce nema onog stezanja il nesto.
Znaci mir, mir. Osim reumatskih bolova naravno.
Pa zar ce opet htjeti na silu to dijete vaditi 😒, nebi li bilo sjajno da se pokrene i da dođemo roditi 😂
.
Cure moje meni ta plodna voda isto davala glavobolje u prvoj trudnoci. Nisam imala mira i narucila sam one uloske.
Sad isto imam iscjedak, bijeli nije sigurno plodna voda, a ako primjecujete fleke, mokre fleke to je vec upitno. Tu ne mislim na fleke velicine kao kovanice, nek ono…. mokro.
Blair je isto sad napisala i ja sam puno put. Sjedni na skoljku i kaslji.
Izrezite neku tkaninu, presavinite i stavite u gacice pa hodajte nekih 20 min, ako je natopljena, onda pravac bolnica da vide.
Ostalo sve vam je klasika, iscjedak.
.
Polako dolazimo kraju forumskog druzenja, trudnickog. Moram priznati da mi je drago da sam se uklj, makar me jedno vrijeme nije bilo toliko tu koliko sam sad (ne trcim vise toliko okolo jer ne mogu 😂).
.
Moje dijete ocito nece van do Bozica 😂, ostati cu tu ja i zenice sa terminima u siječnju 😂
Lavendera falis mi, bas mi fali nase kukanje i bolovi, podrska. Nadam se da uzivas s bebom.
Kad ces moci, napisi malo kako je seka prihvatila ❤️
Lonmi 🥰pa i mi smo tu još uvijek ja se nadam da ćemo biti i kada radimo ja ću se nastojati javit meni je lijepo tu čitati i pisati jadad se i svašta neko tko je u istom razdoblju ko ja tako da nećemo mi pobjeći tu smo samo ako prije rodimo nema veze i dalje smo tu s bebama ❤️❤️❤️
Ja cu se uz 2 bebe potruditi da ponekad skicnem 😊
Jedan trkac i skroz mali bebac, znam da ce dan biti onako popunjen dok se malo ne prilagodimo.
Ja jedva cekam roditi, jer hocu da onaj bolan dio s trudovima prođe 😂😂😂😂😂. Da taj dio zavrsi 😂
I onda uzivancija s princezom ❤️
.
Ne moras čučati, sjedni na skoljku i nakaslji se bas jako, makar 99% sam sigurna da nije plodna.
Ancy čestitam ❤️❤️
Buhtlice ima novosti?
Vidim ja da ću sama ostati do kraja 😂😂😂
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak
Ribic jesu tebi odlučili kad će carski?
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak
Ancy čestitam ❤️❤️
Buhtlice ima novosti?
Ti i ja..
Ancy čestitam ❤️❤️
Buhtlice ima novosti?
I ja cu, ja sam isto sad 32 + 2 :)
Pozdrav cure,
Jel imala koja od vas ili ima iskustva s bakterijama ?
Dosta sam preplašena, pa bi me zanimalo ima li koja iskustva da me savjetuje .
Hvalaa :)
Sortiraj odgovore
Najstariji