Hej mame, ja sam rodila prije mjesec i nešto pa mogu kalendarski spadati u zimske bebe😁. Mame čije bebe spavaju u svojoj sobi, podijelite svoje iskustvo, otkad je beba u svojoj sobi, kako vam to funkcionira
Moja od 5 mj, imamo kameru i baby monitor. Ona ode spavati oko 18-19 pa zatvorimo vrata od njene sobe i ako se probudi cujemo je tako da ni ne gledamo kameru ni monitor. Muz ide spavati kad nju nahrani oko 23-01 i onda ostavi vrata od njene i nase sobe otvorena da je cujemo po noci. Tako da nam je kamera monitor zapravo i skroz nepotrebno. Bolje spava od kad je u svojoj sobi, ne znam zašto. Mozda se slucajno poklopilo 🤷
Ja dudu dajem kad je nervozna i za spavanje, ako se probudi usred noći, kod pedijatra, po danu joj znam dat kad se igra ako vidim da trpa bas sve zivo u usta, ali ona ju ionako odmah ispljune i trpa igracke, prste, sve cega se dohvati...
Ja dudu dajem kad je nervozna i za spavanje, ako se probudi usred noći, kod pedijatra, po danu joj znam dat kad se igra ako vidim da trpa bas sve zivo u usta, ali ona ju ionako odmah ispljune i trpa igracke, prste, sve cega se dohvati…
Dudu cijelu noć ? Ne znam ne bi htjela da se navikne na nju i da mu ona bude štaka za smirivanje. Pretjerujem?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kako bebama čistite nos sto vam se čini najlakse ? Moj kao da vrsimo egzorcizam. Stresno mi je . Imam onaj nastavak za usisivač ali usisavam svojim ustima.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Dajem joj preko dana kad ide spavati, kad zaspi ispljune je i ja joj vise ne vracam. Po noci npr ako jede u 23.00 h i probudi se ponovno recimo oko ponoći znamo da nije gladna pa joj damo dudu. To ju smiri, zaspi i ispljune je. Nema cijelu noć dudu u ustima, ali mislim da to ni jedno dijete nema, to ja mislim sluzi samo za smirenje i da zaspi (bar kod moje tako). Ne znam dali postupam ispravno ili ne, mozda bih ju mogla smiriti i na neki drugi način, no zgodnije mi je dati dudu nego npr da je vadim iz kinderbeta i nosim , bojim se da bi je tako jos vise razbudila... Kako ostale mame smirujete bebe kad se probude usred noći a znate da nisu gladne?
Mislim da ne pretjerujes, ako je dijete ovisno o dudi i ne moze se bas nikako smiriti bez nje sigurno je koma, pa tko bi dizao dudu 20 puta nocu i danju kad ispadne
Dajem joj preko dana kad ide spavati, kad zaspi ispljune je i ja joj vise ne vracam. Po noci npr ako jede u 23.00 h i probudi se ponovno recimo oko ponoći znamo da nije gladna pa joj damo dudu. To ju smiri, zaspi i ispljune je. Nema cijelu noć dudu u ustima, ali mislim da to ni jedno dijete nema, to ja mislim sluzi samo za smirenje i da zaspi (bar kod moje tako). Ne znam dali postupam ispravno ili ne, mozda bih ju mogla smiriti i na neki drugi način, no zgodnije mi je dati dudu nego npr da je vadim iz kinderbeta i nosim , bojim se da bi je tako jos vise razbudila… Kako ostale mame smirujete bebe kad se probude usred noći a znate da nisu gladne?
Ja mu uvalim sisu svaki put kad se probudi, nekad i nije gladan, možda je žedan ili mu treba utjeha pa posrka malo i nastavi spavati. Hvala bogu ne razbudi se.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mislim da ne pretjerujes, ako je dijete ovisno o dudi i ne moze se bas nikako smiriti bez nje sigurno je koma, pa tko bi dizao dudu 20 puta nocu i danju kad ispadne
Pa to, o sisi je ovisan ne treba mi jos jedna ovisnost. Iako bavim se mislju da je dobije u esktremnim situacijama tipa u vožnji ako postane nemiran, kod doktora i slično. Ne znam.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pa eto ne znam , mozda onda zamjeni ovisnost o sisi s dudom, ne znam sto je tebi bolje i prihvatljivije 🙃
Ja sam probala dati dudu jer stalno gura ruke u usta, ali ispljune ju..nisam vas fan dude ali stalno su joj ruke u ustima pa sam htjela probati, no niš od toga..kako ste vi riješile guranje rukica u usta?
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET-otkazan, endometrij se nije zadebljavao
5/25 FET
Sortiraj odgovore
Najstariji