Cure planirate li ici na more ove godine?
Mi smo jucer dogovorili 7 dana na Krku 😁 nadam se da ce nas vrijeme posluziti i da voda nece biti prehladna.
Mi od ponedjeljka krecemo sa kasicama 🫣
Mi imamo vikendicu i planiramo se "preseliti" pocetkom srpnja i nadam se ostati skroz do kraja kolovoza, jedva cekamo 💗
Jel planirate kupati bebice u moru? Moja ce imati tada nekih 6 mjeseci i brčkala bih ju malo, ali sam na par mjesta na netu naletila da se bas ne preporuca
💁🏼♀️ 36
🙋🏻♂️35
1/23 💞
Mi smo jucer dogovorili 7 dana na Krku 😁 nadam se da ce nas vrijeme posluziti i da voda nece biti prehladna.
Mi od ponedjeljka krecemo sa kasicama 🫣Mi imamo vikendicu i planiramo se "preseliti" pocetkom srpnja i nadam se ostati skroz do kraja kolovoza, jedva cekamo 💗
Jel planirate kupati bebice u moru? Moja ce imati tada nekih 6 mjeseci i brčkala bih ju malo, ali sam na par mjesta na netu naletila da se bas ne preporuca
Ma daj, pusti dijete da se kupa, nema zdravijeg od morske vode, a da ne pricamo o tome koliko je za njih plivanje odlicna stvat pogotovo za motoriku. Naravno neces ju baciti u hladnu vodu i plivaj, nego polagano plicak i nek se dijete igra, naravno zastiti bebicu od sunca i sve ce biti ok. Mi isto imamo kucu na moru i bas imamo srecu da nam je plaza pjesnaca tako da ce malac uzivat. Opusti se i uzivaj sa malom
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Mi hocemo nadam se al imam ih troje pa ne znam kako to izvesti ☺️.Ja isto ne dojim,nisam doživjela od cure negativne komentare mislim da nije krivo mislila ,stavrno je odlicna nego smo mi osjetljive pa mozda sve shvacamo previse srcu❤️❤️❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sretna mama=sretna beba
Ja jedva cekam vidit sta ce pedijatar rec ocemo pocet s dohranom, mali poludi kad vidi da se nesto kuha, jede, oce i on, grabi sve 😂 nakon sta pojede vitamin cilu žlicu obliže jos 10 puta
Mi cemo se kupati, more nam je ispred kuće 😄
Nek više dođe proljeće da možemo manje robe na sebe, presvlačenje je postalo borba s bikovima 😂😂
👧30
👨36
12/22 💙
Mi od ponedjeljka krecemo sa kasicama 🫣Ja planiram sutra na more s njim i na morski zrak i iskreno jedva cekam. A jos vise cekam ljeto i da se moze brckati jer malac obozava vodu, a posto ima uuuuzaano suhu kozu kupam ga na svaki 2-3 dan da ju dodatno ne isusujem. Ali ga zato vodim 2x mjesecno u baby spa i stvarno uziva.
Ovo za vodu, plicak je uvijek topli a ako bas i ne bude uzmi si mali bazencic i napuni ga morskom vodom pa nek se u njemu brcka (ja to planiram vec od 5 mj mu napraviti naravno ako vrijeme bude toplo kao prosle godine 🫣)
Joooj kasice, iskreno jedva cekam jer se moj toliko interesira za hranu a tek kad vidi zlicu uh. Mi pocinjemo pocetkom 5 mj i bas se veselim 😅
Jel dobro u baby spa? Mi mislimo za produzeni vikend do Zg pa sam bas planirala da isprobamo to 😁
👧30
👨36
12/22 💙
Ispričavam se . Glupi su mi komentari. Možda sam malo ljubomorna na vas jer se nisam naspavala zadnjih par dana 😑
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mi od ponedjeljka krecemo sa kasicama 🫣Ja planiram sutra na more s njim i na morski zrak i iskreno jedva cekam. A jos vise cekam ljeto i da se moze brckati jer malac obozava vodu, a posto ima uuuuzaano suhu kozu kupam ga na svaki 2-3 dan da ju dodatno ne isusujem. Ali ga zato vodim 2x mjesecno u baby spa i stvarno uziva.
Ovo za vodu, plicak je uvijek topli a ako bas i ne bude uzmi si mali bazencic i napuni ga morskom vodom pa nek se u njemu brcka (ja to planiram vec od 5 mj mu napraviti naravno ako vrijeme bude toplo kao prosle godine 🫣)
Joooj kasice, iskreno jedva cekam jer se moj toliko interesira za hranu a tek kad vidi zlicu uh. Mi pocinjemo pocetkom 5 mj i bas se veselim 😅Jel dobro u baby spa? Mi mislimo za produzeni vikend do Zg pa sam bas planirala da isprobamo to 😁
Odlicno je. Teta Ana je jako simpaticna i bas je odlicna s djecom. Sve je uredno i cisto. Ako si u mogucnosti imas moju preporuku bebica ce uzivat 🥰 a poslje se mama pocasti sopingom ipak je nasuprot Arena centra 🤭🤭🤭
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Joooj kasice, iskreno jedva cekam jer se moj toliko interesira za hranu a tek kad vidi zlicu uh. Mi pocinjemo pocetkom 5 mj i bas se veselim 😅Jel dobro u baby spa? Mi mislimo za produzeni vikend do Zg pa sam bas planirala da isprobamo to 😁Odlicno je. Teta Ana je jako simpaticna i bas je odlicna s djecom. Sve je uredno i cisto. Ako si u mogucnosti imas moju preporuku bebica ce uzivat 🥰 a poslje se mama pocasti sopingom ipak je nasuprot Arena centra 🤭🤭🤭
Od koliko mjeseci idu djeca na to ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Može li pojašnjenje sto je baby spa? 😁
Moze, iako ne znam ako cu dobro obajsniti mozda bolje da odes na njezinu instagram stranicu imas i slike i opet strucno objasnjenje. Baby spa je zapravo plutanje bebice u vodi, teta Ana je prva osoba koja je otvorila baby spa i jedina trenutno u Hr. Bebica vec sa 2 tjedna starosti moze ici na plivanje jer zapravo bebice do 1 godine imaju urodni refleks za plivanje i jako dobro utjece na motoriku. Imas samo kupanje koje traje oko pola sata ili mozes uzeti masazu i kupanje koje traje oko 50 min. Masaza je dobra za bebice jer potice cirkulaciju a i i mama se tako povezuje sa bebicom. Ona u salonu ima 2 kade koje se ciste za svako dijete naravno voda je uvijek friska i bez dodanog klora.
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji