I jel netko zna informaciju koliko bi trebala biti duga spavanja otprilike ova popodnevna ?
BlairWaldorf sada dok je tako mali su ti po 30 min više su česta ta drijemanja i po 1 h Maximus bar sam tako slušala neke pedijatre iz Amerike tako govore i da će bolje spavati kada nema buke i kada im se stvori atmosfera zamrači i kada im je ugodna temperatura u dobi ☺️
Dali se ikome od vas novorođenče prehladili. Mom dečku curi nos i radi toga ne može spavati i sporije jede.. Nebi ga vidila u bolnicu,a nezz kako mu pomoći… 24 dana je star.Ne brini, moj je pokupio od tate odmah kad smo došli iz rodilišta. Čistili smo nosić i ubrzo je prošlo. Bitno je čistiti nos da ne ode to dalje. Samo 💪🏻Kako ste čistili nosić?Možeš fiziološkom ako imaš to ti je najbolje prvo fiziološku i onda aspiratorom koji povučes s ustima ne onaj na usuvac jer su jako mali ali jednu nosnicu začepi i drugoj povuci i to ti je to 🤗ja imam ona aspiratorom električni s maskicom ali moja sad ima 2 mjeseca 🥰 i to je najbolja stvar kada se razbole stvarno preporuka
Fiziološku imam,ali imam samo ono za usisavač 🙈 znam da je premali za to...imam inhalator..ali i za njega je premali..nadam se da ćemo nekako izdržati noć pa ću ujutro poslati supruga da kupi to da ja mogu povlačiti... Što mislite mogu li mu samo malo fiziološke kapnuti (koliko kapi ako da) bili mu to imalo olakšalo..? Probala bi izbjeći hitnu da mi što ne pokupi,a premalo je i puno se muči..dođe mi plakati skupa s njim.
👩❤️👨-2007 💙❤️💙💙
Čekamo 👶 03.02.2023
Dali se ikome od vas novorođenče prehladili. Mom dečku curi nos i radi toga ne može spavati i sporije jede.. Nebi ga vidila u bolnicu,a nezz kako mu pomoći… 24 dana je star.Ne brini, moj je pokupio od tate odmah kad smo došli iz rodilišta. Čistili smo nosić i ubrzo je prošlo. Bitno je čistiti nos da ne ode to dalje. Samo 💪🏻Kako ste čistili nosić?Možeš fiziološkom ako imaš to ti je najbolje prvo fiziološku i onda aspiratorom koji povučes s ustima ne onaj na usuvac jer su jako mali ali jednu nosnicu začepi i drugoj povuci i to ti je to 🤗ja imam ona aspiratorom električni s maskicom ali moja sad ima 2 mjeseca 🥰 i to je najbolja stvar kada se razbole stvarno preporukaFiziološku imam,ali imam samo ono za usisavač 🙈 znam da je premali za to…imam inhalator..ali i za njega je premali..nadam se da ćemo nekako izdržati noć pa ću ujutro poslati supruga da kupi to da ja mogu povlačiti… Što mislite mogu li mu samo malo fiziološke kapnuti (koliko kapi ako da) bili mu to imalo olakšalo..? Probala bi izbjeći hitnu da mi što ne pokupi,a premalo je i puno se muči..dođe mi plakati skupa s njim.
Kapni malo fiziološke, pusti par min i povuci s ovim na usisavač, patronazna mi je rekla da to i u bolnici koriste od početka i da najbolje izvuče pa se vodim njenim riječima.
Nakon što izvuče kapni još malo fiziološke i ostavi, da zaštiti sluznicu nosa.
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Dali se ikome od vas novorođenče prehladili. Mom dečku curi nos i radi toga ne može spavati i sporije jede.. Nebi ga vidila u bolnicu,a nezz kako mu pomoći… 24 dana je star.Ne brini, moj je pokupio od tate odmah kad smo došli iz rodilišta. Čistili smo nosić i ubrzo je prošlo. Bitno je čistiti nos da ne ode to dalje. Samo 💪🏻Kako ste čistili nosić?Možeš fiziološkom ako imaš to ti je najbolje prvo fiziološku i onda aspiratorom koji povučes s ustima ne onaj na usuvac jer su jako mali ali jednu nosnicu začepi i drugoj povuci i to ti je to 🤗ja imam ona aspiratorom električni s maskicom ali moja sad ima 2 mjeseca 🥰 i to je najbolja stvar kada se razbole stvarno preporukaFiziološku imam,ali imam samo ono za usisavač 🙈 znam da je premali za to…imam inhalator..ali i za njega je premali..nadam se da ćemo nekako izdržati noć pa ću ujutro poslati supruga da kupi to da ja mogu povlačiti… Što mislite mogu li mu samo malo fiziološke kapnuti (koliko kapi ako da) bili mu to imalo olakšalo..? Probala bi izbjeći hitnu da mi što ne pokupi,a premalo je i puno se muči..dođe mi plakati skupa s njim.Kapni malo fiziološke, pusti par min i povuci s ovim na usisavač, patronazna mi je rekla da to i u bolnici koriste od početka i da najbolje izvuče pa se vodim njenim riječima.
Cure, pozdrav (upadam kao padobranac, znam😁 pratim vas ali ništa ne pišem) ja bih se samo nadovezala da smo i mi imali problema sa prehladom i nosićem kad je imao 3 tjedna (sad smo 2 mjeseca). Ja sam mu isto tako kapala po par kapi fiziološke, ali naravno, to nije ništa pomoglo. Misliš si to je mala beba, dovoljno je par kapi. Šipak.
Odjurili u ljekarnu po aspirator, da bi mi gospođa rekla da je još mali za aspirator. Nije mi ni znala reći kako koristiti fiziološku, ali, hvala Bogu u redu u ljekarni bila je stručna osoba koja je objasnila kako.
Znači, primiš bebu u avion položaj (ne znam drugi naziv, osim taj, a sigurno postoji još neki) dlanom podigneš malo čelo i špricneš šrpicu od 5ml u šusu u jednu nosnicu, zatim u drugu. Kako špricneš u jednu, tako bi iz druge trebali izaći šmrkljiči.
Dali se ikome od vas novorođenče prehladili. Mom dečku curi nos i radi toga ne može spavati i sporije jede.. Nebi ga vidila u bolnicu,a nezz kako mu pomoći… 24 dana je star.Ne brini, moj je pokupio od tate odmah kad smo došli iz rodilišta. Čistili smo nosić i ubrzo je prošlo. Bitno je čistiti nos da ne ode to dalje. Samo 💪🏻Kako ste čistili nosić?Možeš fiziološkom ako imaš to ti je najbolje prvo fiziološku i onda aspiratorom koji povučes s ustima ne onaj na usuvac jer su jako mali ali jednu nosnicu začepi i drugoj povuci i to ti je to 🤗ja imam ona aspiratorom električni s maskicom ali moja sad ima 2 mjeseca 🥰 i to je najbolja stvar kada se razbole stvarno preporukaFiziološku imam,ali imam samo ono za usisavač 🙈 znam da je premali za to…imam inhalator..ali i za njega je premali..nadam se da ćemo nekako izdržati noć pa ću ujutro poslati supruga da kupi to da ja mogu povlačiti… Što mislite mogu li mu samo malo fiziološke kapnuti (koliko kapi ako da) bili mu to imalo olakšalo..? Probala bi izbjeći hitnu da mi što ne pokupi,a premalo je i puno se muči..dođe mi plakati skupa s njim.Kapni malo fiziološke, pusti par min i povuci s ovim na usisavač, patronazna mi je rekla da to i u bolnici koriste od početka i da najbolje izvuče pa se vodim njenim riječima.
Ako i ne izađu odmah, drži bebu uspravno par minuta i izaći će. Znam da 5ml zvuči puno za taj mali nosić, i ja sam se šokirala, ali stavrno je tako. Pitala sam kasnije i pedijatricu.
Mi smo nakon par dana uzeli i aspirator, jer je toga stvarno puno bilo.
Još jedna super stvar,a to je sinomarin. S tim se stvarno puno izvuče, pa smo to kombinirali sa aspiratorom 2x dnevno,jer se ne smije kapati više od 3x dnevno, a sa fiziološkom radili između.
Evo, nadam se da sam malo pomogla.
I samo kapaj, jer fiziološka mu ne može naškoditi, samo pomoći.
Cure moje ja ne znam šta je meni 😭😭😭😭imala sam gadnu upalu uha 😭 dobila sam antibiotik i od jutros imam proljev stalno i povraćanje u mlazu to je užas ne znam dali beba će imati dovoljno mlijeka obzirom da danas sve što sam pojela je prošlo kroz mene proljev sigurno 15 puta i povraćanje kada će mi stati sve ove bolesti iscrpljenosti organizma 😔
Cure dali ste vi koje dojite pile neofen tablete za bolove?
Nema ti veze količina mlijeka s time koliko si pojela. Ali svakako želim brz oporavak.
Ja sam popila 2,3 puta zbog jače glavobolje 😬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure dali ste vi koje dojite pile neofen tablete za bolove?
Ja dok sam dojila znala sam popiti brufen al vise sam gledala da nista ne pijem al kad nisam mogla izdrhat brufen popijemBru oporavak ti zelim 😀😀
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
BlairWaldorf i ja sam pila isto ovo me sve satralo a još se nisam ni od poroda oporavila kako treba baš osjećam doljni dio leđa me ubija 😔keti91 hvala ti Nadam se da će mi sve brzo proći 🥺
Sortiraj odgovore
Najstariji