Koliko pelena okvirno potrosite dnevno?Inesss ja otprilike 10 ali nekad više nekad manje ali 10 sigurno 😅Ajde onda ja nisam luda ja isto po svakom djetetu 9 znaci 18 dnevno,al uvijek prije jela ih promijenim ,ne poslije jela radi bljuckanja.Kakaju jednom dnevno pa se svi cude zasto toliko pelena mijenjam da se trosi cetiri dnevno to mi je stvarno pretjerano maloIako ja pretjerujem jer ne bude cesto skoro nista u peleni,😭😭😭I ja je promjenim čim malo upiški ili dok ju presvlačim pa ako se popiski opet joj stavim novu jer je imala rane na guzi ali od kada koristim dijecuju mast i stalno mijenjam sada joj je guza superE za to kad ti pocne piskit dok ju presvlacim sam saznala za jedan trik kako to sprijeciti 😂
Znaci prije nego sto otvoris pelenu predes joj vlaznom maramicom po pupku i malo ispod pupka pricekas malo i trebala bi se od toga popiskiti ja svojoj to znam napravit i stvarno se popiski, osjetim da bude pelena topla dok presvlacim i nije me bas dugo zapiskila. Pa eto 😊
Sto se tice kolicine pelena ne brojim ih ali obavezno prije svakog hranjena je presvucem, ako se jako zapiski izmedu 2 hranjenja znam presvuc i ako se pokaki odma presvlacenja ali recimo 9-10 komadaBuhtlica23 ❤️ hvala ti na triku znači to je to svi trošimo isto pelena kako tvoja beba s spavanjem,Moja je super sa spavanjem, ali zato imamo problem sa stolicom.. prvo smo koristili Aptamil 1, sad smo po preporuci pedijatrice presli na aptamil comfor, i opet ne ide po par dana na WC, a jadna kad ode stolica bude zelene boje 🧐 jel se netko susreo sa tim?Ja ne znam što bih ti rekla, moj je bio samo par dana na Nan optipro, i to mu je pasalo. Ali to je bilo prvih par dana, 5-6 možda, onda sam se počela izdajati pa je na mojem mlijeku sad.
Možda da prijeđete na neku drugu marku, da isprobaš nešto drugo? Ne znam stvarno..Snow, što se tiče antibiotika, vjerujem da su ti sali nešto što možeš uz dojenje pa ne bi trebalo biti smetnji 😉
Klavicin sam dobila Nadam se da će biti sve ok baš mi je to teško ali imam upalu i bez toga mi neće proći vučem to već 1 mjesec i sada mi je gadno trebala sam to prošli mjesec sada bi bila mirna 😢sada moramo odgoditi cijepljenje
Jel ima tko savjeti za upalu uha 😭😭😭😭
Ja nisam dobila porodiljni.
Zagrij malo maslinovog ulja i stavi česnjak unutra da malo odstoji i onda koju kap u uho. Mislim to je narodni lijek, otorinac ne bi vjerovatno odobrio, ali meni je pomoglo 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure šta je došao porodiljni
Ja isto nisam dobila, iako pise da je isplacena 1. tranša 🧐
Prosli mjesec je bilo 17, ovaj cemo izgleda cekati 20.. 😣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Jel ima tko savjeti za upalu uha 😭😭😭😭Ja nisam dobila porodiljni.
Zagrij malo maslinovog ulja i stavi česnjak unutra da malo odstoji i onda koju kap u uho. Mislim to je narodni lijek, otorinac ne bi vjerovatno odobrio, ali meni je pomoglo 🤷
Otorinac sigurno ne 😅🤣🤣🤣ja sam prekjučer stavila u uho onu biljku pazikuća 🤣🤣🤣🤣🤣tražit ću uputnicu za pregled kod specijalista ali BlairWaldorf 😅 hvala na savjetu možda isprobam 😅😅😅🙈🙈🙈i naravno bezveze ništa od porodiljnog
Cure šta je došao porodiljniJa isto nisam dobila, iako pise da je isplacena 1. tranša 🧐
Prosli mjesec je bilo 17, ovaj cemo izgleda cekati 20.. 😣
Buhtlica23 😅mi bi trošile a ne možemo 😭ja san se nadala jučer i išla sam na bankomat i vidim nije ništa došlo 😭 izgleda u ponedjeljak 🙈😅 n je vidim na mobitelu jer sam si izbrisala aplikaciju zato sam vas. Pitala
Jučer je moje malena primila cijepivo ono s 2 mjeseca kako mi je bilo žao gledati kako plače srce se kida 😔😔😔ali hvala bogu nije imala temperaturu samo je bila razdražljiva 2 h pred spavanje nadam se da je neće danas bolit mjesto uboda čovječe i tek što završiš s jednim cijepljenjem već drugo zakažu 😩ali ako će biti ko sada bit će super 💓 jeste vi bile na cijepljenju i kako je prošlo ako ste bile
Snowwhite nama je to prvo cijepljenje za 10 dana. Ako ju boli i nervozna je, možeš joj dati čepić protiv temperature, makar i nema temperaturu. To im jako pomogne.
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Jučer je moje malena primila cijepivo ono s 2 mjeseca kako mi je bilo žao gledati kako plače srce se kida 😔😔😔ali hvala bogu nije imala temperaturu samo je bila razdražljiva 2 h pred spavanje nadam se da je neće danas bolit mjesto uboda čovječe i tek što završiš s jednim cijepljenjem već drugo zakažu 😩ali ako će biti ko sada bit će super 💓 jeste vi bile na cijepljenju i kako je prošlo ako ste bile
Susjeda mi je rekla da ima u ljekarni za kupiti nekakav oblog koji se zalijepi na mjesto uboda koji dan da manje boli.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore