I ja dosta pelena trošim, mali je pravi seronja 🤣🤣🤣
Cure koje dojite, koliko vam klinci kakaju dnevno? Ovaj moj takoreći nakon svakog hranjenja, nakupi se toga 🤣
Dosta često se i odmah nakon bočice (izdojeno mlijeko) pokaka, nekad mi se čini da to mlijeko samo proleti kroz njega 🙈
Što se guze tiče, bila mu je crvenkasta kad smo došli iz bolnice, mazalo sudocrem par puta i sve prošlo.
Inace ga mažem nekom od biobaze kremom za guzu, super mi je. I ooogromno pakiranje je, ne moram mislit kad ću po drugu 🤣🤣
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Koliko pelena okvirno potrosite dnevno?Inesss ja otprilike 10 ali nekad više nekad manje ali 10 sigurno 😅Ajde onda ja nisam luda ja isto po svakom djetetu 9 znaci 18 dnevno,al uvijek prije jela ih promijenim ,ne poslije jela radi bljuckanja.Kakaju jednom dnevno pa se svi cude zasto toliko pelena mijenjam da se trosi cetiri dnevno to mi je stvarno pretjerano maloIako ja pretjerujem jer ne bude cesto skoro nista u peleni,😭😭😭I ja je promjenim čim malo upiški ili dok ju presvlačim pa ako se popiski opet joj stavim novu jer je imala rane na guzi ali od kada koristim dijecuju mast i stalno mijenjam sada joj je guza superE za to kad ti pocne piskit dok ju presvlacim sam saznala za jedan trik kako to sprijeciti 😂
Znaci prije nego sto otvoris pelenu predes joj vlaznom maramicom po pupku i malo ispod pupka pricekas malo i trebala bi se od toga popiskiti ja svojoj to znam napravit i stvarno se popiski, osjetim da bude pelena topla dok presvlacim i nije me bas dugo zapiskila. Pa eto 😊
Sto se tice kolicine pelena ne brojim ih ali obavezno prije svakog hranjena je presvucem, ako se jako zapiski izmedu 2 hranjenja znam presvuc i ako se pokaki odma presvlacenja ali recimo 9-10 komada
Buhtlica23 ❤️ hvala ti na triku znači to je to svi trošimo isto pelena kako tvoja beba s spavanjem,
I ja dosta pelena trošim, mali je pravi seronja 🤣🤣🤣
Cure koje dojite, koliko vam klinci kakaju dnevno? Ovaj moj takoreći nakon svakog hranjenja, nakupi se toga 🤣
Dosta često se i odmah nakon bočice (izdojeno mlijeko) pokaka, nekad mi se čini da to mlijeko samo proleti kroz njega 🙈
Što se guze tiče, bila mu je crvenkasta kad smo došli iz bolnice, mazalo sudocrem par puta i sve prošlo.
Inace ga mažem nekom od biobaze kremom za guzu, super mi je. I ooogromno pakiranje je, ne moram mislit kad ću po drugu 🤣🤣
Isto je i meni pogotovo ujutro čak preko noći sada samo piški uopće ne kaka ali ujutro zato kada krene sigurno 5 pelena ja sam baš imala problema s guzom i od kada koristim jgl dijecuju mast i Violeta Air dray pelene super joj je ono ne želim prolaziti 😅
Cure mene boli uho već preko mjesec dana 😭 i bilo mi je prošlo i jučer me uhvatilo dobila sam antibiotik klavicin i kapi i pijem neofen forte to boli strašno nešto po noći sam plakala od bolova ne mogu to opisati uopće koliko boli možda netko zna tko je imao uglavnom moram piti antibiotik jer dojim a strah me za nju i sutra ima cijepljenje ne znam dal'ima nekog utjecaja 😵
Koliko pelena okvirno potrosite dnevno?Inesss ja otprilike 10 ali nekad više nekad manje ali 10 sigurno 😅Ajde onda ja nisam luda ja isto po svakom djetetu 9 znaci 18 dnevno,al uvijek prije jela ih promijenim ,ne poslije jela radi bljuckanja.Kakaju jednom dnevno pa se svi cude zasto toliko pelena mijenjam da se trosi cetiri dnevno to mi je stvarno pretjerano maloIako ja pretjerujem jer ne bude cesto skoro nista u peleni,😭😭😭I ja je promjenim čim malo upiški ili dok ju presvlačim pa ako se popiski opet joj stavim novu jer je imala rane na guzi ali od kada koristim dijecuju mast i stalno mijenjam sada joj je guza superE za to kad ti pocne piskit dok ju presvlacim sam saznala za jedan trik kako to sprijeciti 😂
Znaci prije nego sto otvoris pelenu predes joj vlaznom maramicom po pupku i malo ispod pupka pricekas malo i trebala bi se od toga popiskiti ja svojoj to znam napravit i stvarno se popiski, osjetim da bude pelena topla dok presvlacim i nije me bas dugo zapiskila. Pa eto 😊
Sto se tice kolicine pelena ne brojim ih ali obavezno prije svakog hranjena je presvucem, ako se jako zapiski izmedu 2 hranjenja znam presvuc i ako se pokaki odma presvlacenja ali recimo 9-10 komadaBuhtlica23 ❤️ hvala ti na triku znači to je to svi trošimo isto pelena kako tvoja beba s spavanjem,
Moja je super sa spavanjem, ali zato imamo problem sa stolicom.. prvo smo koristili Aptamil 1, sad smo po preporuci pedijatrice presli na aptamil comfor, i opet ne ide po par dana na WC, a jadna kad ode stolica bude zelene boje 🧐 jel se netko susreo sa tim?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Cure mene boli uho već preko mjesec dana 😭 i bilo mi je prošlo i jučer me uhvatilo dobila sam antibiotik klavicin i kapi i pijem neofen forte to boli strašno nešto po noći sam plakala od bolova ne mogu to opisati uopće koliko boli možda netko zna tko je imao uglavnom moram piti antibiotik jer dojim a strah me za nju i sutra ima cijepljenje ne znam dal'ima nekog utjecaja 😵
Ja sam pila klavocin radi urinarne bakterije nakon katetera 🤢😅, rekli su mi samo da gledam da tabletu popijem i da prode bar 2 sata do hranjenja da nebi dobila grceve.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Sretno Valentinovo ❣️
Meni moj sinoć donio skoro ma svaki sat ! Izludila 🤷 snowwhite ... Što planiras kupiti ? 😜
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sto se tice kolicine pelena ne brojim ih ali obavezno prije svakog hranjena je presvucem, ako se jako zapiski izmedu 2 hranjenja znam presvuc i ako se pokaki odma presvlacenja ali recimo 9-10 komadaBuhtlica23 ❤️ hvala ti na triku znači to je to svi trošimo isto pelena kako tvoja beba s spavanjem,Moja je super sa spavanjem, ali zato imamo problem sa stolicom.. prvo smo koristili Aptamil 1, sad smo po preporuci pedijatrice presli na aptamil comfor, i opet ne ide po par dana na WC, a jadna kad ode stolica bude zelene boje 🧐 jel se netko susreo sa tim?
Ja ne znam što bih ti rekla, moj je bio samo par dana na Nan optipro, i to mu je pasalo. Ali to je bilo prvih par dana, 5-6 možda, onda sam se počela izdajati pa je na mojem mlijeku sad.
Možda da prijeđete na neku drugu marku, da isprobaš nešto drugo? Ne znam stvarno..Snow, što se tiče antibiotika, vjerujem da su ti sali nešto što možeš uz dojenje pa ne bi trebalo biti smetnji 😉
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Sto se tice kolicine pelena ne brojim ih ali obavezno prije svakog hranjena je presvucem, ako se jako zapiski izmedu 2 hranjenja znam presvuc i ako se pokaki odma presvlacenja ali recimo 9-10 komadaBuhtlica23 ❤️ hvala ti na triku znači to je to svi trošimo isto pelena kako tvoja beba s spavanjem,Moja je super sa spavanjem, ali zato imamo problem sa stolicom.. prvo smo koristili Aptamil 1, sad smo po preporuci pedijatrice presli na aptamil comfor, i opet ne ide po par dana na WC, a jadna kad ode stolica bude zelene boje 🧐 jel se netko susreo sa tim?
Buhtlica23 ❤️ to ti je valjda normalno mojoj je danas isto bilo zelena stolica pa bude kao zlatne žute boje i tako se mjenja hvala za informiranje o antibiotiku mene je sinoć bolilo uho gore nego trudovi to.je bilo strašno večeras 3 tableta nadam se da će početi djelovati 😭😭😭😭boli za umrit
Sretno Valentinovo ❣️
Meni moj sinoć donio skoro ma svaki sat ! Izludila 🤷 snowwhite … Što planiras kupiti ? 😜
BlairWaldorf 😅 nema šta nebi kupila 😭😭😅😅😅😅 planiram hranilicu i neke posudice i nešto robice i sat sam si naručila 🤣🤣🤣a kupila sam prije mjesec dana nosiljku jer sam mislila da ću nositi po kući i raditi na kakvi to ne mogu ja a niti njoj odgovara 😅😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji