BlairWaldorf i ja sam pila isto ovo me sve satralo a još se nisam ni od poroda oporavila kako treba baš osjećam doljni dio leđa me ubija 😔keti91 hvala ti Nadam se da će mi sve brzo proći 🥺
A mislim dovoljno mi je sto zbog dojenja izbjegavam neke stvari od hrane jos da ne mogu popiti tabletu kad me glava boli ... Iako me ugl. boli zbog neispravnosti. Je je stigao porodiljni... Ima li nekih lijepih akcija online da nesto naručim ili su popusti prosli ? Tko je gledao 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure ibuprofen si mozete popiti isto kao i paracetamol, za grlo mozete isto tako isla pastile, ako kasljete ima vam od Biovitalisa sirup bijeli sljez. Ugl ima medicine i za dojilje 😂, ne morate trpitu glavobolje.
Oblog vam se zove Frescopad, izrezes komadic i stavis na mjesto uboda.
Ako su nervozni moze cepic po uputama pedijatra.
Mi smo svi prehlađeni, ja cistim s usisavacem nosic i sve je ok. Imamo 2 nastavka, jedan za manje bebe i drugi od 6+ mjeseci.
Bolje usisati nego da im ode na pluca 😊
BlairWaldorf i ja sam pila isto ovo me sve satralo a još se nisam ni od poroda oporavila kako treba baš osjećam doljni dio leđa me ubija 😔keti91 hvala ti Nadam se da će mi sve brzo proći 🥺A mislim dovoljno mi je sto zbog dojenja izbjegavam neke stvari od hrane jos da ne mogu popiti tabletu kad me glava boli … Iako me ugl. boli zbog neispravnosti. Je je stigao porodiljni… Ima li nekih lijepih akcija online da nesto naručim ili su popusti prosli ? Tko je gledao 🤷
https://m.aboutyou.hr/p/lascana/sandale-s-remencicima-8326110?utm_medium=referral&utm_source=onsite_sharing&utm_campaign=product ja sam si gledala ove iako je do ljeta još dugo 😅joj napokon 🤑🤑🤑haha i ima još nekih haljina sada za proljeće ljeto pokazati ću ti super stoje ja sam si naručila Ovaj proizvod pogledaj na ABOUT YOU:https://m.aboutyou.hr/p/only/haljina-pema-7898053?utm_medium=referral&utm_source=onsite_sharing&utm_campaign=productPreuzmi aplikaciju sada: https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/only/haljina-pema-7898053
Lijepo taman ovo dvoje iskombiniras ❤️ evo sad ću ja malo guglati, prvo ću ikeu a onda prelazim na odjeću. Imam ti ja 20 posto kod za about you ako treba.
Jel čistite nos kad su prehlađeni ili preventivno ? Ja ne bi nista njemu usisavala.... 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kod nas turbulentno. Od utorka do petka smo bili u bolnici, bebac skupio gripu. Umrla sam od straha, ima 2 i pol mjeseca i u sobi je bio najstariji, sve sitne bebice se razbolijevaju, katastrofa. Jucer je zadnji dan imao tamiflu i sad cekamo kontrolni pregled. A on mi je nekako uspavan i grintav, ima li tko iskustva s gripom u beba? Zanima me jel to mozda organizam jos iscrpljen pa duze spava i povremeno grinta? Temperature smo se rijesili u bolnici. Znaci nitko od nas nije imao gripu i ne znamo gdje je pokupio, budite oprezni s bebicama jer kad zavrse u bolnicu bude bas teski sok. 😔
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Kod nas turbulentno. Od utorka do petka smo bili u bolnici, bebac skupio gripu. Umrla sam od straha, ima 2 i pol mjeseca i u sobi je bio najstariji, sve sitne bebice se razbolijevaju, katastrofa. Jucer je zadnji dan imao tamiflu i sad cekamo kontrolni pregled. A on mi je nekako uspavan i grintav, ima li tko iskustva s gripom u beba? Zanima me jel to mozda organizam jos iscrpljen pa duze spava i povremeno grinta? Temperature smo se rijesili u bolnici. Znaci nitko od nas nije imao gripu i ne znamo gdje je pokupio, budite oprezni s bebicama jer kad zavrse u bolnicu bude bas teski sok. 😔
Joj draga moja 😔baš mi je žao jako 🥺možda negdje si bila na javnom mjestu a svugdje ju možeš pokupiti tako da treba se pazit stvarno 😔ide mu na bolje 💙joj kako mi je žao ali biti će lakše za koji dan jeste sad kući i sad ga dobro čuvaj ❤️puno maženja i blizine vjerujem da čemu se sve smiriti ❤️💙❤️💙
Lijepo taman ovo dvoje iskombiniras ❤️ evo sad ću ja malo guglati, prvo ću ikeu a onda prelazim na odjeću. Imam ti ja 20 posto kod za about you ako treba.
Jel čistite nos kad su prehlađeni ili preventivno ? Ja ne bi nista njemu usisavala…. 🤷
BlairWaldorf 😅 možeš pustiti kod i ako još nisam ni bili do bankomata 🙈pa da imam šolde da platim poštaru 😅ja svojoj čistim samo kada je prehlađena nisam ovako ništa preventivno čistila ali mislim da nemoze škodit fiziološka i mi gledamo u ikei ormare za nas i za bebu 🙈
Cure koje ste imale carski jeste li dobile menstruaciju,ja jos nisam ,a rodila sam 14.12. Danas sam bila u ginekologa i dobila duphaston tablete da mi izazove menzis i imam ciste pa nakon sto dobijem moram opet doc da vidimo jesu li nestale ciste
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Cure koje doje,kako ste vi s izdajanjem?
Meni je mala na siki,pokušavam se izdojiti na ručnu izdajalicu pa mi neide bas.😏
Pa ako netko ima savjet.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Sortiraj odgovore
Najstariji