Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    15. Veljača 2023. 12:03

snowwhite1410

inesss

Koliko pelena okvirno potrosite dnevno?
    Inesss ja otprilike 10 ali nekad više nekad manje ali 10 sigurno 😅

Ajde onda ja nisam luda ja isto po svakom djetetu 9 znaci 18 dnevno,al uvijek prije jela ih promijenim ,ne poslije jela radi bljuckanja.Kakaju jednom dnevno pa se svi cude zasto toliko pelena mijenjam da se trosi cetiri dnevno to mi je stvarno pretjerano malo 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    15. Veljača 2023. 12:04

inesss

snowwhite1410

inesss

Ajde onda ja nisam luda ja isto po svakom djetetu 9 znaci 18 dnevno,al uvijek prije jela ih promijenim ,ne poslije jela radi bljuckanja.Kakaju jednom dnevno pa se svi cude zasto toliko pelena mijenjam da se trosi cetiri dnevno to mi je stvarno pretjerano malo

Iako ja pretjerujem jer ne bude cesto skoro nista u peleni,😭😭😭

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

snowwhite1410
    15. Veljača 2023. 15:40

inesss

inesss

snowwhite1410

inesss

I ja je promjenim čim malo upiški ili dok ju presvlačim pa ako se popiski opet joj stavim novu jer je imala rane na guzi ali od kada koristim dijecuju mast i stalno mijenjam sada joj je guza super 

snowwhite1410
    15. Veljača 2023. 15:41

Ja ću mijenjat koliko god treba samo da ne moram ono prolaziti 😢 briga te za pelene 

snowwhite1410
    15. Veljača 2023. 15:43

Hoće netko javiti kada dođe naknada da znam obrisala sam si online bankarstvo 😵😵😵sada ništa ne znam pa samo kada sjedne porodiljni da netko napiše 🤣🤣🤣🤣da znam trošiti piše od 17.02

Tina0409
    15. Veljača 2023. 17:27

Ja isto ne pazim s pelenama,kad ju presvlačim i počne piškiti bacim tu i stavim novu.Curka ko da ima pelenski osip ,znam da ste ranije pisali kako ste se riješile pa ako netko koze ponovno napisati.☺️

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• inesss
    15. Veljača 2023. 17:34

snowwhite1410

Ja ću mijenjat koliko god treba samo da ne moram ono prolaziti 😢 briga te za pelene

Ma ako treba pedeset dnevno ❤️❤️❤️

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    15. Veljača 2023. 17:34

snowwhite1410

Hoće netko javiti kada dođe naknada da znam obrisala sam si online bankarstvo 😵😵😵sada ništa ne znam pa samo kada sjedne porodiljni da netko napiše 🤣🤣🤣🤣da znam trošiti piše od 17.02

Javim

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Inna_92
    15. Veljača 2023. 21:11

Isto trošim puno pelena...Minimalno 8-9 dnevno. Ako vidim da se tijekom prematanja popiškio u tu čistu pelenu, odmah mu promijenim.

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

buhtlica23
    16. Veljača 2023. 00:26

snowwhite1410

inesss

inesss

snowwhite1410

inesss

I ja je promjenim čim malo upiški ili dok ju presvlačim pa ako se popiski opet joj stavim novu jer je imala rane na guzi ali od kada koristim dijecuju mast i stalno mijenjam sada joj je guza super

E za to kad ti pocne piskit dok ju presvlacim sam saznala za jedan trik kako to sprijeciti 😂
    Znaci prije nego sto otvoris pelenu predes joj vlaznom maramicom po pupku i malo ispod pupka pricekas malo i trebala bi se od toga popiskiti ja svojoj to znam napravit i stvarno se popiski, osjetim da bude pelena topla dok presvlacim i nije me bas dugo zapiskila. Pa eto 😊
    Sto se tice kolicine pelena ne brojim ih ali obavezno prije svakog hranjena je presvucem, ako se jako zapiski izmedu 2 hranjenja znam presvuc i ako se pokaki odma presvlacenja ali recimo 9-10 komada

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.