Kad ste išle u prvu šetnju s bebom. Moja beba ima 16 dana,spava i jede svako 3h. Ja se osjećam odlično,ali neznam koliko čekati da ga izveden u šetnju i koliko dugo?
👩❤️👨-2007 💙❤️💙💙
Čekamo 👶 03.02.2023
Kad ste išle u prvu šetnju s bebom. Moja beba ima 16 dana,spava i jede svako 3h. Ja se osjećam odlično,ali neznam koliko čekati da ga izveden u šetnju i koliko dugo?
Mi smo isli doslovno 3-4 dan kako smo dosle iz bolnice bile smo 9 dana u bolnici. Vodili smo ju kad smo je isli prijaviti u matični i to. I idemo stalno kad god vrijeme dopusti. Bitno da ne puse jaki vjetar,ne pada kisa i da nije minus vani. Naravno ne vodimo je po 2,3 sata ali ono pola sata, sat i nazad i curka obozava biti vani i u kolicima sve prespava haha
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Pozz Zanima me jel koja od vas koristi ili je koristila kontracepcijske tablete?
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Cure,
Kako ste prošle s grčevima?
Moja cura ima 12 dana,i već 2 dana u isto vrijeme se počne grčiti i plakati,kad prdne ili se iskaki joj bude lakse.
Nevjerujem da su to pravi grčevi jer je samo jednom dnevno i traje nekih 15-20 min .😏
Probaj joj raditi vježbe za grčeve i nosi ju u to vrijeme jer to pomaže kontakt kože na kožu bar je tako mojoj i preventivno joj možeš dati kapi ako želiš 🤗
Sto se kila kod mene tice ja sam u minusu 7 kg ako gledam tezinu prije trudnoce, ali ja i dalje imam viska tako da jos bar 10 da skinem hahah ali sam super zadovoljna kako je ovo otislo 😂Buhtlica23 ❤️ super si ti onda s trudnoćom i kg 😁meni ne ide baš tako ja sam mislila da ću ja to nekako više skinut tj da ću se vratiti na težinu prije trudnoće ali meni je ostalo 7 kg 😅 ne znam kako ću obzirom da dojim i traži me jesti plus ovaj moj muž stalno slatko 😅nije ni čudno da mi kg ne idu doljeSnow, koliko si dobila kg u trudnoći? Ja sam negdje oko 15, odmah nakon poroda je otišlo 10, ostatak kroz zadnjih 15 dana.
Samo ti doji, otići će kilice polako, ne brini 😘
Jutro 🤗 ni ja sama ne znam 🤣🤣🤣nisam se vagala zadnje što sam imala u trudnoći je 82 kg 😅 pred kraj ali to je bilo možda 2-3 tjedana prije poroda i kada sam rodila sam pala 74 🤣 poslje na 72 i sada stoje kg 😅 ne mrdaju ali bila sam i statična kako nije bilo vrijeme a prije trudnoće sam imala 65 kg 😅 i sada imam za ići na vjenčanje u 4 mjesecu i voljela bih do tada izgubiti bar 5 kg 😅 ali ne znam kako na treningu ne mogu jer bebu dojim kada ona zaspe navečer ja sam koma 😵 a sinoć me bolio stomak ko da imam menstruaciju tako da još nisam skroz ok i budem gladna kada dojim 🙈
PozzZanima me jel koja od vas koristi ili je koristila kontracepcijske tablete?
Ja ne koristim nisam ni koristila
Meni ne smetaju ta dva kila viška jer u biti nisu ni višak. Ja sam bila zadovoljna i s 10 gore, rasporedilo se na dobrim mjestima. 🤷🙈
Sinoć se nisam naspavala nista. Maleni cijelu noć stenjao u snu, ja se stalno budila provjeravati što mu je (osim za hranjenje i presvlačenje- bipine (ona njihova marka ) pelene su nikakve, promočile dva puta tokom večeri ) 🤦 nije plakao već samo stenjanje???? 😏Mislim da nema toliko problema s grčevima koliko s vjetrovima 😥 u biti ni sama vise ne znam. Jer nekad je nervozan a sve su mu potrebe podmirene ali eto kad ga podignem nositi magično ozdravi 😅 dijete se voli nositi 😅
i sad evo napokon zaspao nakon nošenja po stanu pa valjda imam pola sata da barem u miru popijem kavu.
Bas je zahtjevno sve ovo 😬 jel mi dijete zahtjevno? 🙈 S mužem odnosno nikakav zadnjih par dana. Osjećam se zarobljeno u kući, nenaspavano i pitam se kad će biti malo lakse
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Plus nikako neće dudu. Sve smo probali 🤦
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ako ko koristi Violeta pelene sad su 2 plus 1 u dm,kupila sam devet paketa iako koristim pampers,al probala sam bila i Violeta pa valjda ce bit ok.Mijenjam ih prije svakog hranjenja znaci svako tri sata oboje pa nestanu u cas
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Meni ne smetaju ta dva kila viška jer u biti nisu ni višak. Ja sam bila zadovoljna i s 10 gore, rasporedilo se na dobrim mjestima. 🤷🙈
Sinoć se nisam naspavala nista. Maleni cijelu noć stenjao u snu, ja se stalno budila provjeravati što mu je (osim za hranjenje i presvlačenje- bipine (ona njihova marka ) pelene su nikakve, promočile dva puta tokom večeri ) 🤦 nije plakao već samo stenjanje???? 😏Mislim da nema toliko problema s grčevima koliko s vjetrovima 😥 u biti ni sama vise ne znam. Jer nekad je nervozan a sve su mu potrebe podmirene ali eto kad ga podignem nositi magično ozdravi 😅 dijete se voli nositi 😅
i sad evo napokon zaspao nakon nošenja po stanu pa valjda imam pola sata da barem u miru popijem kavu.
Bas je zahtjevno sve ovo 😬 jel mi dijete zahtjevno? 🙈 S mužem odnosno nikakav zadnjih par dana. Osjećam se zarobljeno u kući, nenaspavano i pitam se kad će biti malo lakse
Moji su zeznuti pogotovo on,muz jer ljut jer nema seksa,al nemam kad i na to mislit,spavaju na nama cijele noci inace vriste
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji