Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    02. Lipanj 2023. 19:26

ikica_90

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

karamela30

Čudimo se kako se današnja djeca ponašaju, a onda vidiš osobu od 35+ godina koja vrijeđa drugu na temelju fizičkog izgleda i to više puta….

Gospoda je prva krenula mene vrijedat da sam mršava ili je uvreda samo ako nekome kazes da je debeo🤷aha da zaboravila sam to se ne smije

Ja tebe vrijedam da si mrsava nakon sto si ti meni rekla da sam debela 😊, ne brini se ti o tome ko mene grli. Mene bar neko ima grliti, ne bjezi od mene 😊😊

I rest my case.

Ima li netko problema s upisima u vrtići na e gradanin?

Ja sam jučer to obavila preko e građana. Radilo je, samo kaj na kraju kad sam predala zahtjev stalno se vrtio logo Zagreba i izgledalo je kao da cijelo vrijeme loada neš, a došlo mi je mail da je zahtjev zaprimljen i verificirati iako se to i dalje vrtilo na ekranu. Valjda imaju neki bug. U svakom slučaju provjeri email ako ti se dogodi takva situacija. Znam da nećemo dobiti vrtić jer malac neće zadovoljiti osnovni kriterij da ima godinu dana kada krene pedagoška godina, ali svejedno sam ga prijavila u vrtić 😊

Takoder. Ne ispunjavamo osnovni uvjet 🤷 zvala sam par vrtića otvoreno su mi rekli da nemam šanse, tako da se ne nadam. Ali prijaviti ću ga 🤷 koja ti je alternativa?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ikica_90
    02. Lipanj 2023. 19:42

BlairWaldorf

ikica_90

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

karamela30

Čudimo se kako se današnja djeca ponašaju, a onda vidiš osobu od 35+ godina koja vrijeđa drugu na temelju fizičkog izgleda i to više puta….

Gospoda je prva krenula mene vrijedat da sam mršava ili je uvreda samo ako nekome kazes da je debeo🤷aha da zaboravila sam to se ne smije

Ja tebe vrijedam da si mrsava nakon sto si ti meni rekla da sam debela 😊, ne brini se ti o tome ko mene grli. Mene bar neko ima grliti, ne bjezi od mene 😊😊

I rest my case.

Ja sam jučer to obavila preko e građana. Radilo je, samo kaj na kraju kad sam predala zahtjev stalno se vrtio logo Zagreba i izgledalo je kao da cijelo vrijeme loada neš, a došlo mi je mail da je zahtjev zaprimljen i verificirati iako se to i dalje vrtilo na ekranu. Valjda imaju neki bug. U svakom slučaju provjeri email ako ti se dogodi takva situacija. Znam da nećemo dobiti vrtić jer malac neće zadovoljiti osnovni kriterij da ima godinu dana kada krene pedagoška godina, ali svejedno sam ga prijavila u vrtić 😊

Takoder. Ne ispunjavamo osnovni uvjet 🤷 zvala sam par vrtića otvoreno su mi rekli da nemam šanse, tako da se ne nadam. Ali prijaviti ću ga 🤷 koja ti je alternativa?

A baka servis 🙈 taman će u penziju, ali iskreno to bi samo dok ne dobije mjesto. Nekako se nadam da će možda biti koje mjesto slobodno par mjeseci nakon kaj navrši godinu dana da baku baš ne opteretim. Pitala sam i u privatni, ista situacija nema čuvanja mjesta i te fore. Ali se zato nadam da onda ima neku prednost dogodine za upis ako prije nes ne ulet 😊 Kakav je tvoj plan?

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

BlairWaldorf
    02. Lipanj 2023. 20:30

ikica_90

BlairWaldorf

ikica_90

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

karamela30

I rest my case.

A baka servis 🙈 taman će u penziju, ali iskreno to bi samo dok ne dobije mjesto. Nekako se nadam da će možda biti koje mjesto slobodno par mjeseci nakon kaj navrši godinu dana da baku baš ne opteretim. Pitala sam i u privatni, ista situacija nema čuvanja mjesta i te fore. Ali se zato nadam da onda ima neku prednost dogodine za upis ako prije nes ne ulet 😊 Kakav je tvoj plan?

privatni, uzest neplaćeno ili fleksibilno radno vrijeme ( raditi popodne za prvu ruku), rad na pola radnog vremena... Jedno je sigurno ,nesto ću smisliti 🤷 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Inna_92
    02. Lipanj 2023. 20:54

Također. Ne ispunjavamo osnovni uvjet, ali svejedno ga upisivala preko e-građana. Rekli su mi da može krenuti kad napuni godinu dana, ako slučajno ostane slobodbih mjesta. (Stavila ga na listu čekanja kad je još bio novorođenče)
    Nadamo se da će baka moći uskočiti ako ne dobijemo uopće jaslice.

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• Ana_
    02. Lipanj 2023. 21:41

I ja sam svog stavila na listu nek čeka, do tada baka servis 😁

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️

snowwhite1410
    02. Lipanj 2023. 22:38

Meni je danas baš lijep dan 🥰💗 dobila ugovor za stalno dogovorila krštenje, gledala vjenčanice, bila kod zubara 🥰💗dan ispunjen šetala bila na kavi , bila kod prijateljice 🥰beba uživala 

BlairWaldorf
    02. Lipanj 2023. 23:30

Uspjela sam. Sustav očito zastekao. Ali ne nadam se, znamo kakva je situacija s vrtićima u zg. 
    Drago mi je snowwhite, mi ćemo krštenje na jesen 😍

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ikica_90
    03. Lipanj 2023. 07:54

snowwhite1410

Meni je danas baš lijep dan 🥰💗 dobila ugovor za stalno dogovorila krštenje, gledala vjenčanice, bila kod zubara 🥰💗dan ispunjen šetala bila na kavi , bila kod prijateljice 🥰beba uživala

Baš mi je drago da si dobro provela dan i čestitam na ugovoru za stalno 😊 mi smo isto iskoristili dan za šetnju 😊 mi bi krstitke imali tamo negdje 9 ili 10 mjesec 🥰 ali ne planiramo niš veliko tako da lako dogovorimo termin 😁 jeste vi već kupile autosjedalicu ili još koristite jaje za vožnju u autu?

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Tina0409
    03. Lipanj 2023. 08:12

snowwhite1410

Jel i vi imate svatove?
    Mi imamo vjenčanje i krstenje zajedno 26.08.
    Izabrala sam vjenčanicu,ali moram skinuti još nekih 5 kg.😏

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

keti91
    03. Lipanj 2023. 09:28

ikica_90

snowwhite1410

Baš mi je drago da si dobro provela dan i čestitam na ugovoru za stalno 😊 mi smo isto iskoristili dan za šetnju 😊 mi bi krstitke imali tamo negdje 9 ili 10 mjesec 🥰 ali ne planiramo niš veliko tako da lako dogovorimo termin 😁 jeste vi već kupile autosjedalicu ili još koristite jaje za vožnju u autu?

Mi smo kupili u magic baby autosjedalicu od 0-36kg 
    Al je jos uvijek u jajetu kad idemo negdje u setnju jer jaje mi je do 13kg pa jos uvijek stane 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.