Ovdje je do prije dan-dva bila baš super atmosfera, sad smo kao prave kokoške 😂😂😂
Ajde smirite tenzije. Blair, tebi Sam već jednom rekla da nekad zvučiš kao proljetnica1, I tu stajem.
Svaka od nas naravno da voli reći kad dijete nešto postigne, i ja sam neki dan spomenula da se A okreće s leđa na trbuh. I naravno da sam ponosna.
Za kašice sam još uvijek mišljenja da ih necu uvoditi barem do 5,5mj. Osim ako pedijatrica ne kaže drukčije, a i onda ću još razmisliti o tome.
Budimo si podrška, djeca su nam slične dobi i samo si možemo pomoći savjetima, nemojmo narusavati onu dobru atmosferu otprije.Pa bila je dobra atmosfera dok god smo sutile na njene ispade. Sad kad joj nesto kazes dobijes da si nemajka,glupa,sa posebnim potrebama i slicno. Optuzuje me da sam na strani proljetnice 🙄🧐 a da ne govorim da sam upravo ja ta koja ju je branila do prije par tjedana kad je nesto napisala sad vise nisam sigurna kojoj od vas pa se ispričavala da nije tako mislila i da su to sve hormoni. Ali evo sad sam neprijatelj broj jedan jer mi dosta njenih ispada.Nisi neprijatelj broj jedan. Ti si samo jedna mali debeli i bezobrazni nick na ovom forumu koji bi pobrao samarčaninu da mi uzivo komentira brak na takav način.Otvori stranicu 82 na forumu i kreni citati sve svoje bezobrazne komentare.
A iskreno voljela bi vidit taj samar 🤭😂 mogu ti ja i uzivo to ponoviti, sto kazes nademo se negdje na pola puta? Samo mi jos uvijek nije jasno sto sam ja to sporo rekla o tvom braku osim sto sam rekla ono sto si sama napisala na forumu. Jedina pogresna rijec je mozda bila izbacila 🧐Ne bi ga vidjela već osjetila. Nemam ti namjeru ponavljati, ja nista o svom braku na forumu nisam rekla samo sam eto nazalost rekla kakva je bila situacija sa spavanjem da bi ti mala debela žaba to odlučila izokrenuti aludirajući na neki problem. Bijedno.
Šaljem ti jedan veliki zagrljaj, izgleda da ti treba. 🤗
Ne mislim se spustat na ovu razinu vise.
Neinteligencija mi ne dozvoljava 😂
Rekla sam ti od str 82. kreni i citaj , ako ne vjerujes meni imas oci znas citat pa citaj sta si pislaa i kako 🤗 ima tog i prije str. 82 no evo od tud kreni.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Ovdje je do prije dan-dva bila baš super atmosfera, sad smo kao prave kokoške 😂😂😂
Ajde smirite tenzije. Blair, tebi Sam već jednom rekla da nekad zvučiš kao proljetnica1, I tu stajem.
Svaka od nas naravno da voli reći kad dijete nešto postigne, i ja sam neki dan spomenula da se A okreće s leđa na trbuh. I naravno da sam ponosna.
Za kašice sam još uvijek mišljenja da ih necu uvoditi barem do 5,5mj. Osim ako pedijatrica ne kaže drukčije, a i onda ću još razmisliti o tome.
Budimo si podrška, djeca su nam slične dobi i samo si možemo pomoći savjetima, nemojmo narusavati onu dobru atmosferu otprije.Pa bila je dobra atmosfera dok god smo sutile na njene ispade. Sad kad joj nesto kazes dobijes da si nemajka,glupa,sa posebnim potrebama i slicno. Optuzuje me da sam na strani proljetnice 🙄🧐 a da ne govorim da sam upravo ja ta koja ju je branila do prije par tjedana kad je nesto napisala sad vise nisam sigurna kojoj od vas pa se ispričavala da nije tako mislila i da su to sve hormoni. Ali evo sad sam neprijatelj broj jedan jer mi dosta njenih ispada.Nisi neprijatelj broj jedan. Ti si samo jedna mali debeli i bezobrazni nick na ovom forumu koji bi pobrao samarčaninu da mi uzivo komentira brak na takav način.Otvori stranicu 82 na forumu i kreni citati sve svoje bezobrazne komentare.
A iskreno voljela bi vidit taj samar 🤭😂 mogu ti ja i uzivo to ponoviti, sto kazes nademo se negdje na pola puta? Samo mi jos uvijek nije jasno sto sam ja to sporo rekla o tvom braku osim sto sam rekla ono sto si sama napisala na forumu. Jedina pogresna rijec je mozda bila izbacila 🧐Ne bi ga vidjela već osjetila. Nemam ti namjeru ponavljati, ja nista o svom braku na forumu nisam rekla samo sam eto nazalost rekla kakva je bila situacija sa spavanjem da bi ti mala debela žaba to odlučila izokrenuti aludirajući na neki problem. Bijedno.Šaljem ti jedan veliki zagrljaj, izgleda da ti treba. 🤗
Rekla sam ti od str 82. kreni i citaj , ako ne vjerujes meni imas oci znas citat pa citaj sta si pislaa i kako 🤗 ima tog i prije str. 82 no evo od tud kreni.
Imam pametnijeg posla. Znam koje su mi bile namjere a ti se preispitaj koje su bile tvoje.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
A iskreno voljela bi vidit taj samar 🤭😂 mogu ti ja i uzivo to ponoviti, sto kazes nademo se negdje na pola puta? Samo mi jos uvijek nije jasno sto sam ja to sporo rekla o tvom braku osim sto sam rekla ono sto si sama napisala na forumu. Jedina pogresna rijec je mozda bila izbacila 🧐Šaljem ti jedan veliki zagrljaj, izgleda da ti treba. 🤗
Rekla sam ti od str 82. kreni i citaj , ako ne vjerujes meni imas oci znas citat pa citaj sta si pislaa i kako 🤗 ima tog i prije str. 82 no evo od tud kreni.Imam pametnijeg posla. Znam koje su mi bile namjere a ti se preispitaj koje su bile tvoje.
Moja je bila da naucis da rijeci imaju neku tezinu, bez obzira sto je online. Od svega si naucila je bit i nasilna uz to sto si bezobrazna.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Čudimo se kako se današnja djeca ponašaju, a onda vidiš osobu od 35+ godina koja vrijeđa drugu na temelju fizičkog izgleda i to više puta....
👧30
👨36
12/22 💙
Čudimo se kako se današnja djeca ponašaju, a onda vidiš osobu od 35+ godina koja vrijeđa drugu na temelju fizičkog izgleda i to više puta….
Gospoda je prva krenula mene vrijedat da sam mršava ili je uvreda samo ako nekome kazes da je debeo🤷aha da zaboravila sam to se ne smije
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
A iskreno voljela bi vidit taj samar 🤭😂 mogu ti ja i uzivo to ponoviti, sto kazes nademo se negdje na pola puta? Samo mi jos uvijek nije jasno sto sam ja to sporo rekla o tvom braku osim sto sam rekla ono sto si sama napisala na forumu. Jedina pogresna rijec je mozda bila izbacila 🧐Šaljem ti jedan veliki zagrljaj, izgleda da ti treba. 🤗
Rekla sam ti od str 82. kreni i citaj , ako ne vjerujes meni imas oci znas citat pa citaj sta si pislaa i kako 🤗 ima tog i prije str. 82 no evo od tud kreni.Imam pametnijeg posla. Znam koje su mi bile namjere a ti se preispitaj koje su bile tvoje.Moja je bila da naucis da rijeci imaju neku tezinu, bez obzira sto je online. Od svega si naucila je bit i nasilna uz to sto si bezobrazna.
U biti ti vraćam samo istom mjerom. Da riječi imaju težinu poslusaj si svoj savjet. Projiciras. Da, nasilna si i bezobrazna.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
A iskreno voljela bi vidit taj samar 🤭😂 mogu ti ja i uzivo to ponoviti, sto kazes nademo se negdje na pola puta? Samo mi jos uvijek nije jasno sto sam ja to sporo rekla o tvom braku osim sto sam rekla ono sto si sama napisala na forumu. Jedina pogresna rijec je mozda bila izbacila 🧐Ne bi ga vidjela već osjetila. Nemam ti namjeru ponavljati, ja nista o svom braku na forumu nisam rekla samo sam eto nazalost rekla kakva je bila situacija sa spavanjem da bi ti mala debela žaba to odlučila izokrenuti aludirajući na neki problem. Bijedno.Šaljem ti jedan veliki zagrljaj, izgleda da ti treba. 🤗
Ne treba mi zagrljaj. Treba tebi ako uopće taj netko ima dovoljno siroke ruke.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Čudimo se kako se današnja djeca ponašaju, a onda vidiš osobu od 35+ godina koja vrijeđa drugu na temelju fizičkog izgleda i to više puta….Gospoda je prva krenula mene vrijedat da sam mršava ili je uvreda samo ako nekome kazes da je debeo🤷aha da zaboravila sam to se ne smije
Ja tebe vrijedam da si mrsava nakon sto si ti meni rekla da sam debela 😊, ne brini se ti o tome ko mene grli. Mene bar neko ima grliti, ne bjezi od mene 😊😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Čudimo se kako se današnja djeca ponašaju, a onda vidiš osobu od 35+ godina koja vrijeđa drugu na temelju fizičkog izgleda i to više puta….Gospoda je prva krenula mene vrijedat da sam mršava ili je uvreda samo ako nekome kazes da je debeo🤷aha da zaboravila sam to se ne smijeJa tebe vrijedam da si mrsava nakon sto si ti meni rekla da sam debela 😊, ne brini se ti o tome ko mene grli. Mene bar neko ima grliti, ne bjezi od mene 😊😊
I rest my case. Ima li netko problema s upisima u vrtići na e gradanin?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Čudimo se kako se današnja djeca ponašaju, a onda vidiš osobu od 35+ godina koja vrijeđa drugu na temelju fizičkog izgleda i to više puta….Gospoda je prva krenula mene vrijedat da sam mršava ili je uvreda samo ako nekome kazes da je debeo🤷aha da zaboravila sam to se ne smijeJa tebe vrijedam da si mrsava nakon sto si ti meni rekla da sam debela 😊, ne brini se ti o tome ko mene grli. Mene bar neko ima grliti, ne bjezi od mene 😊😊I rest my case.Ima li netko problema s upisima u vrtići na e gradanin?
Ja sam jučer to obavila preko e građana. Radilo je, samo kaj na kraju kad sam predala zahtjev stalno se vrtio logo Zagreba i izgledalo je kao da cijelo vrijeme loada neš, a došlo mi je mail da je zahtjev zaprimljen i verificirati iako se to i dalje vrtilo na ekranu. Valjda imaju neki bug. U svakom slučaju provjeri email ako ti se dogodi takva situacija. Znam da nećemo dobiti vrtić jer malac neće zadovoljiti osnovni kriterij da ima godinu dana kada krene pedagoška godina, ali svejedno sam ga prijavila u vrtić 😊
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji