Cure kako bi mislite ići raditi kada za upis u vrtić tj jaslice treba beba imati minimalno 1 godinu i jako teško je dobit nema uopće mjesta a posao čeka 😵sama pomisao da ću je pustiti isto mi je teska
Pa evo pisala sam ti bas, mi smo obavili razgovor za jaslice. Ako dobije mjesto, to cemo znati 1.6, placat cemo cuvanje mjesta do njene 1 godine odnosno do 11 mj…
Sad ne znam kako je u ostalim gradovima posto svaki grad drugu politiku ima. I meni je muka na tu pomisao ali radit moram nazalost. 🙄
Ovdje u Istri znači u trenutku upisa ako dijete nemam godinu dana uopće ne može upisati jaslice znači automatski ne ulazi uopće u natječaj tako je to ali isto tako tu gdje ja živim samo je jedan državljani Vrtić i nema šanse dobiti zvala sam jer prioritet upisa su dijeca predškolske dobi 😔 uglavnom užas 😭 glavobolju imam evo
Lonmi dok ja odgovorim, krenut ce cure u osnovnu skolu hahaha da da, popapa fino vec oko 100-120 gr kasice☺️
Vrtic htjeli smo i mi upisati malu u vrtic, ali nase selo nema jaslice nego mala grupa za djecu od 18mj, eventualno 17.. I htjeli smo platiti cuvanje mjesta do nagodinu do 3-4mj, ali je ravnateljica (koja je dobra s mojom bakom) rekla kako je to bilo jos ove godine to cuvanje mjesta i da od nagodinu toga vise nema, tako da cu mladu moci upisati tek za pedagosku 2024/2025.. a do tad cemo se snalaziti, kad je muz doma s njim, starija u vrtic, a kad muz i ja budemo na poslu biti ce kratko vrijeme baka servis do vrtica, sto da radim sad
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Lonmi dok ja odgovorim, krenut ce cure u osnovnu skolu hahaha da da, popapa fino vec oko 100-120 gr kasice☺️
Vrtic htjeli smo i mi upisati malu u vrtic, ali nase selo nema jaslice nego mala grupa za djecu od 18mj, eventualno 17.. I htjeli smo platiti cuvanje mjesta do nagodinu do 3-4mj, ali je ravnateljica (koja je dobra s mojom bakom) rekla kako je to bilo jos ove godine to cuvanje mjesta i da od nagodinu toga vise nema, tako da cu mladu moci upisati tek za pedagosku 2024/2025.. a do tad cemo se snalaziti, kad je muz doma s njim, starija u vrtic, a kad muz i ja budemo na poslu biti ce kratko vrijeme baka servis do vrtica, sto da radim sad
Malu* ne mladu😂😂
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Kad je malac bio star jedva mjesec dana, stavila sam ga na listu čekanja za 2 vrtića. Rekli su mi da, ako ostane mjesta, može krenuti kad napuni godinu dana, ali neka se ne nadam jer su šanse vrlo male. Stanujem u manjem mjestu, a sad preko e-građana sam ga prijavila u ta 2 vrtića + u još jedan.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
A ima danas 4 mjeseca ❤️
I prije par dana je krenula regresija spavanja, divan jedan period 😩
Ali dobro, sve se to mora proći.
Bitno mi je da je on jak, okreće se s leđa na trbuh, zavolio je tummy time.. I velik je, negdje preko 8kg😂
Kako ste vi, ekipa? Kako napreduju bebice?
Mi smo za vikend bili u Zagrebu,prvi puta da smo išli na put sa curom i bila je suoer.Vodili smo ju u baby spa i jako je uživala.počela je jako gugutati i proizvodi nove zvukove.nažalost mi zbog nošenje remenčića ne možemo vježbati rotacije,ali ju stavljam na stomačić da barem savlada to kako treba.Neću se previše sad zamarati s time kad će se okrenuti bitnije mi riješiti kukove ,sve će to ona nadoknaditi.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Mi smo dobro, dala sam malom u subotu malo mrkvice da vidim hoće li on uopće biti zainteresiran i bio je baš oduševljen 😁 smazao je sve, doduše nisam puno napravila par žlićica, ali eto sad nastavljamo dalje sa uvođenjem krute hrane 😁 mi smo iskoristili vikend za šetnje i druženje sa familijom.
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Mi smo dobro, dala sam malom u subotu malo mrkvice da vidim hoće li on uopće biti zainteresiran i bio je baš oduševljen 😁 smazao je sve, doduše nisam puno napravila par žlićica, ali eto sad nastavljamo dalje sa uvođenjem krute hrane 😁 mi smo iskoristili vikend za šetnje i druženje sa familijom.
Koliko ti ima bebica ☺️☺️☺️☺️moja isto voli mrkvicu i sljedeći tjedan u četvrtak 6 mjeseci 🙈🙈🙈🙈
Ja idem kupiti šampon za bebu sada ne znam koji do sada sam koristila neki prirodni ako imate prijedloge pišite
Koliko ti ima bebica ☺️☺️☺️☺️moja isto voli mrkvicu i sljedeći tjedan u četvrtak 6 mjeseci 🙈🙈🙈🙈
Malac će sad u subotu imati punih 5 mjeseci 😁 vrijeme baš leti 🙈 mi smo mu uzeli još dok nije imao niti mjesec dana onaj Johnsons baby šampon bedtime bath (ljubičasta boca) i super mu paše 😁 nama je patronažna rekla da izaberemo neki šampon za bebe, da nemoramo neki poseban iz ljekarne, a ako bude neki problem s kožom da onda ovisno o problemu bi se trebao uzeti neki specijalni iz ljekarne 😁 hvala bogu nije bilo potrebe za time 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji