Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    10. Svibanj 2023. 12:30

ikica_90

snowwhite1410

ikica_90

snowwhite1410

Cure jeste razmišljale o kremi za zaštitu od sunca koju kupit
    Iskreno nije mi palo na pamet, ali mislim da bi ja uzela neku iz ljekarne. Ja sam svjetle puti i uvijek koristim vichy pa mislim da bi vrlo vjerojatno od njih uzela i za malca 😁 baš smo došli od pedijatra, dobio je pikicu pa šteta kaj se nismo sjetila tamo pitati za te kreme 😁
    Nadam se da ti je bebac dobro ☺️❤️
    Je, mali je hvala bogu dobro 😘😁 jučer malo temperatura navečer bila p je dobio čepić, sad isto ima temperaturu, ali nije još za čepić 😁 malo je sad nervozan ali bude to prošlo 😁 ja sam primjetila da se moj od kad se prvi put okrenuo (u nedjelju navečer) zapravo stalno okreće na lijevu stranu. Na desno mu dam igračke, kao nes pokuša, ali sam ne ide na desno, samo na lijevo ide samostalno. Jel tak bilo i kod vaših kad su se počeli okretati?

Moja se okrenula isto samo na jednu stranu isto na lijevu i samostalno 3 puta zna samo nece uvijek 🙈😅

• ikica_90
    11. Svibanj 2023. 10:17

Meni je fascinantano kako ovaj moji najviše se želi okrenuti kad se najede 🙈🤣 kud baš s punim želucem hoće na tibicu 🙈

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Tina0409
    11. Svibanj 2023. 13:41

Cure,
    Mi danas bili na pregledu kod ortopeda,i cura nam mora nositi remencice.Bas sam se rastužila,nadam se da ju neće sputavati i da će na kraju sve biti kako treba.
    Jel ima netko iskustva s time?

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• ikica_90
    11. Svibanj 2023. 14:41

Tina0409

Cure,
    Mi danas bili na pregledu kod ortopeda,i cura nam mora nositi remencice.Bas sam se rastužila,nadam se da ju neće sputavati i da će na kraju sve biti kako treba.

Ej, mi nemamo iskustva s time, ali nemoj se žalostit biti će sve ok. Koliko je stara curka? Jeste možda radili kakve vježbe za kukiće? Nama je sve s kukićima ok, ali ja mu stalno vjezbam malo kukiće kad ga presvlačim. I tako radim od prvog dana. Jeste probali možda one pelene za široko povijanje? Kada smo bili na uvz kukova tada nam je doktorica rekla da je djecu dobro nositi sa rasirenim nogama, tako da se djete osloni nama na naš kuk, kao da ga staviš sebi bočno da mu je jedna nogica tebi prema trbuhu, a druga prema tvojoj guzi ili koristiti one ergonomske nosiljke. 

AIH 12/2021, beta ❌
    12/22 baby boy 💙
    10/2024 baby boy 💙🍼

Tina0409
    11. Svibanj 2023. 14:44

ikica_90

Tina0409

Cure,
    Ej, mi nemamo iskustva s time, ali nemoj se žalostit biti će sve ok. Koliko je stara curka? Jeste možda radili kakve vježbe za kukiće? Nama je sve s kukićima ok, ali ja mu stalno vjezbam malo kukiće kad ga presvlačim. I tako radim od prvog dana. Jeste probali možda one pelene za široko povijanje? Kada smo bili na uvz kukova tada nam je doktorica rekla da je djecu dobro nositi sa rasirenim nogama, tako da se djete osloni nama na naš kuk, kao da ga staviš sebi bočno da mu je jedna nogica tebi prema trbuhu, a druga prema tvojoj guzi ili koristiti one ergonomske nosiljke.

3 i pol mjeseca je curka…ona od početka je jako stvarala otpor nogicama kad god bi vježbala s njom,tako da nikad nisam mogla vježbati kako sam htjela.Nadam se da će se brzo riješiti s tim remenčićima,samo da se ona navikne na to.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    30.01.23. 👶🏼💖

• ikica_90
    11. Svibanj 2023. 15:01

Tina0409

ikica_90

Tina0409

Cure,
    3 i pol mjeseca je curka…ona od početka je jako stvarala otpor nogicama kad god bi vježbala s njom,tako da nikad nisam mogla vježbati kako sam htjela.Nadam se da će se brzo riješiti s tim remenčićima,samo da se ona navikne na to.

Vjerujem da će se sve to riješiti i da će ih prihvatiti. Nekako kroz igru pa će prihvatiti. Npr. moj je morao kod fizijatra jer je bio jako krut i prerano je počeo držati samostalno glavu što isto nije ok i na početku me bilo strah kako ćemo vježbati jer stvara isto otpor, ali evo s vremenom smo to pretvorili u igru i sad uživa i on i ja 😁😘 samo se opusti pa će i malena sigurno lakše sve to prihvatiti 😊 sretno 😘

AIH 12/2021, beta ❌
    12/22 baby boy 💙
    10/2024 baby boy 💙🍼

• proljetnica1
    11. Svibanj 2023. 17:50

Kod kojeg ortopeda ste bili, ako ste kod Vrd… slobodno zanemari 

Tina0409
    11. Svibanj 2023. 18:23

Iz Osijeka smo.

30.01.23. 👶🏼💖

ancy2010
    11. Svibanj 2023. 22:58

Tina0409

Cure,

Heej, moja mala ih je nosila, stavili su joj kad je imala 2 mjeseca i skinili joj sa 4 mjeseca..nije je sputavalo u nicem, jedino je nama bilo u pocetku dok smo se navikli na presvlacenja, oblacenja i sl. Isto mi je bila muka kad su rekli da ce joj stavit al brzo je proslo..
    Nosili smo ih i ja i muz ko bebe, ja sam i puzala s njima, tako da teze padne roditeljima nego bebama 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

buhtlica23
    12. Svibanj 2023. 06:21

Tina0409

Iz Osijeka smo.

Ooo pa nisam znala da nas ima vise iz Os 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.