Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ikica_90
    17. Svibanj 2023. 12:26

Moj malac se krenuo pivotirati po podu za igračkama,malo je još sav krut, ali nadam se da će vježbice pomoći 😁😘 kak vi sad ovih dana kad lije kiša? Jel idete šta van ili ste samo doma? 😊

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

snowwhite1410
    17. Svibanj 2023. 13:14

Cure kako ide poslije 6 . Mjeseci s porodiljnim koliko se dobiva novaca?

snowwhite1410
    17. Svibanj 2023. 13:50

Ovaj mjesec vidim 90€ manje zbog praznika 🙈🙈🙈

snowwhite1410
    17. Svibanj 2023. 14:03

ikica_90

Moj malac se krenuo pivotirati po podu za igračkama,malo je još sav krut, ali nadam se da će vježbice pomoći 😁😘 kak vi sad ovih dana kad lije kiša? Jel idete šta van ili ste samo doma? 😊

Ovdje kod nas je čak došlo sunce ☀️ misliš da se miče po podu 🥰mi idemo danas smo bili ☀️ako bude lijepo i popodne idemo i popodne ☺️

BlairWaldorf
    17. Svibanj 2023. 14:50

snowwhite1410

Da bas gledam ! 😑

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    17. Svibanj 2023. 16:35

snowwhite1410

O da, bas sam se nazivcirala. Nisu normalni 🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ikica_90
    17. Svibanj 2023. 19:47

snowwhite1410

ikica_90

Ovdje kod nas je čak došlo sunce ☀️ misliš da se miče po podu 🥰mi idemo danas smo bili ☀️ako bude lijepo i popodne idemo i popodne ☺️

Da, da miče se po podu, onako dok je  a tibici , ali samo radi pomalo krug dok prati igračku 😁 di ste vi, već sam zaboravila? Da znam jel to onda i nama stiže sunčeko 😁 ma idućih 6 mjeseci ti je maksimalan iznos 7500 kuna, preračunato u euro malo manje od 100 eura. A sad to sve ovisi o plaći, pa ide prema nekoj osnovici. Ja sam već predala zahtjev jer rješenje se u ZG barem dosta čela, spori su. Ispunila sm zahtjev za korištenje roditeljskog dopusta i muž je potpisao da je suglasan da ću ja koristiti cijeli roditeljski dopust i to samo mailom poslala, čekam sad rješenje 😊 a ovo kaj uzimaju za praznike mi je baš onak malo glupo, al dobro

🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    12/22 baby boy 💙
    10/2024 baby boy 💙🍼

buhtlica23
    17. Svibanj 2023. 20:35

ikica_90

snowwhite1410

ikica_90

Da, da miče se po podu, onako dok je a tibici , ali samo radi pomalo krug dok prati igračku 😁 di ste vi, već sam zaboravila? Da znam jel to onda i nama stiže sunčeko 😁 ma idućih 6 mjeseci ti je maksimalan iznos 7500 kuna, preračunato u euro malo manje od 100 eura. A sad to sve ovisi o plaći, pa ide prema nekoj osnovici. Ja sam već predala zahtjev jer rješenje se u ZG barem dosta čela, spori su. Ispunila sm zahtjev za korištenje roditeljskog dopusta i muž je potpisao da je suglasan da ću ja koristiti cijeli roditeljski dopust i to samo mailom poslala, čekam sad rješenje 😊 a ovo kaj uzimaju za praznike mi je baš onak malo glupo, al dobro

Predala sam i ja mailom, isto cekam rjesnje ali jos uvijek nista, ima vise od pola mjeseca da sam predala. Isto tako ni za komplikacije nisam dobila rjesenje ni za prvih 6 mj... Morala sam zvat tamo da pitam kad mi istice tih 6 mj jer nisam imala nigdje napisano od njih. Posto sam rodila ranije o tako svasta nesto. Nakraju je ispalo da anemam pravo produzavati prvih 6 mj jer je ona rodena u 37+3 a d aje rodena u 37+0 imala bi pravo 1 mjesec duze biti . Vrlo su neodgovorni. A to placanje stvarno vise, gleda se fond sati x vasa satnica, ali sramotno je to da oni ne placaju praznike ni nikakve dodatke. Ispada da djeca ne jedu,ne piju i da me prostite ne seru vikendom i blagdanima 🙄🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ikica_90
    18. Svibanj 2023. 06:53

buhtlica23

ikica_90

snowwhite1410

ikica_90

Da, da miče se po podu, onako dok je a tibici , ali samo radi pomalo krug dok prati igračku 😁 di ste vi, već sam zaboravila? Da znam jel to onda i nama stiže sunčeko 😁 ma idućih 6 mjeseci ti je maksimalan iznos 7500 kuna, preračunato u euro malo manje od 100 eura. A sad to sve ovisi o plaći, pa ide prema nekoj osnovici. Ja sam već predala zahtjev jer rješenje se u ZG barem dosta čela, spori su. Ispunila sm zahtjev za korištenje roditeljskog dopusta i muž je potpisao da je suglasan da ću ja koristiti cijeli roditeljski dopust i to samo mailom poslala, čekam sad rješenje 😊 a ovo kaj uzimaju za praznike mi je baš onak malo glupo, al dobro

Predala sam i ja mailom, isto cekam rjesnje ali jos uvijek nista, ima vise od pola mjeseca da sam predala. Isto tako ni za komplikacije nisam dobila rjesenje ni za prvih 6 mj… Morala sam zvat tamo da pitam kad mi istice tih 6 mj jer nisam imala nigdje napisano od njih. Posto sam rodila ranije o tako svasta nesto. Nakraju je ispalo da anemam pravo produzavati prvih 6 mj jer je ona rodena u 37+3 a d aje rodena u 37+0 imala bi pravo 1 mjesec duze biti . Vrlo su neodgovorni. A to placanje stvarno vise, gleda se fond sati x vasa satnica, ali sramotno je to da oni ne placaju praznike ni nikakve dodatke. Ispada da djeca ne jedu,ne piju i da me prostite ne seru vikendom i blagdanima 🙄🙄

Da ni ja nisam nikakvo rješenje dobila za komplikacije i za rodiljni dopust. Ma za ovih prvih 6 mjeseci znam kak se računa, ali za ovaj drugi dio nisam sigurna jer ta naknada je manja. Jer nije plaćeno 100% iznosa plaće kao što je prvih 6 mjeseci. Ispada da mi vikendima i praznicima se luftamo, a na kraju su mi vikendi i najgori 🤣🙈 dok sve napravim, uvijek i netko dođe u goste pa se na kraju niš ne odmorim 🙈

🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    12/22 baby boy 💙
    10/2024 baby boy 💙🍼

Rose.
    18. Svibanj 2023. 12:51

Cure, sorry sto upadam. Jedno pitanje… nos nam hropce već treći tjedan, prošli tj smo bili kod ped, pregledala ga je i rekla da spricamo Aqua maris i izvlačimo. Nekad ima sluzi za izvuc, nekad ne, ali se svejedno cuje.  Normalno spava i sve, ali vidi se da mu je to gore sve nešto zacepljeno, hroptavo. Zvat ću je popodne, nebi ga vodila jer je krcato s virozama, pa čisto da vidim prije jel vi imate neki savjet? Probat s inhaliranjem možda? Ili nešto drugo… imamo 2,5 mj. Hvala 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.