Gdje ste cure 🤗
Nastalo neko zatišje 🫣
Evo ja da javim da nam je izbio jos jedan zub 😂😅 i obavili smo razgovore za jaslice, nadam se da cemo dobiti mjesto jer ne znam sta cu kad krenem radit 🫣 a opet mi prestrasno bit odvojena od nje skoro 9 sati. Vec me sad panika hvata a do tad imam jos 6 mj 😅😂 kako ste vi rijesile cuvanje beba? Kod nas baba i deda servis nazalost nisu opcija ...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Gdje ste cure 🤗
Nastalo neko zatišje 🫣
Evo ja da javim da nam je izbio jos jedan zub 😂😅 i obavili smo razgovore za jaslice, nadam se da cemo dobiti mjesto jer ne znam sta cu kad krenem radit 🫣 a opet mi prestrasno bit odvojena od nje skoro 9 sati. Vec me sad panika hvata a do tad imam jos 6 mj 😅😂 kako ste vi rijesile cuvanje beba? Kod nas baba i deda servis nazalost nisu opcija …
Mi smo se isto raspitivali za vrtić (Zg) i zapravo se svi drže onoga da ako djete nema godinu dana prije početka vrtića u 9mjesecu da ti samo daju odbijenicu, čak niti privatnici ne žele nikakve predbilježbe 🙈 tak da mislim da ću ja ispucati svoj godišnji i nadati se da će u 1 il 2 mjesecu biti mjesta u nekom vrtiću 😊 iako po ovome što vidim dok šećemo vani, nekako nisam optimistična jer ima jako puno djece i stalno srećem bake i dede kako šeću unuke jer nisu uspjeli dobiti vrtić
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Gdje ste cure 🤗
Nastalo neko zatišje 🫣
Evo ja da javim da nam je izbio jos jedan zub 😂😅 i obavili smo razgovore za jaslice, nadam se da cemo dobiti mjesto jer ne znam sta cu kad krenem radit 🫣 a opet mi prestrasno bit odvojena od nje skoro 9 sati. Vec me sad panika hvata a do tad imam jos 6 mj 😅😂 kako ste vi rijesile cuvanje beba? Kod nas baba i deda servis nazalost nisu opcija …
Mi smo se isto raspitivali za vrtić (Zg) i zapravo se svi drže onoga da ako djete nema godinu dana prije početka vrtića u 9mjesecu da ti samo daju odbijenicu, čak niti privatnici ne žele nikakve predbilježbe 🙈 tak da mislim da ću ja ispucati svoj godišnji i nadati se da će u 1 il 2 mjesecu biti mjesta u nekom vrtiću 😊 iako po ovome što vidim dok šećemo vani, nekako nisam optimistična jer ima jako puno djece i stalno srećem bake i dede kako šeću unuke jer nisu uspjeli dobiti vrtić
Meni su rekli da cekam objavu rezultata,ako dobijemo mjesto moram 2 mj placati 200kn cuvanja mjesta (do njenog prvog rođendana)... Ali izgleda svaki grad ima svoje pravilo...
Ne znam ali je prava muka to sa vrticima,a kazu radajte djecu. Onda rodis i nemas di s njim 🙄
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Mi tek moramo poslat zahtjev za jaslice isto svi govore jako teško da će dobiti i meni je muka šta tako malo stvorenje moje ću morati dati u jaslice ako dobijemo i kako ću se odvojiti od nje ❤️ stvarno nije lako mi isto nemamo nikoga da čuva bebu tako da ako dobije ako ne ja ču biti s njom ❤️ čovječe vrijeme leti ludo
Muke po vrtiću..mi smo u ZG i prijaviti ćemo se, ali šanse su nam nikakve..uopće ne znam kako ćemo to izvesti, ali o tom potom..bilo bi super da mozemo tako plaćati čuvanje mjesta do godine dana pa makar kod privatnika..
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET-otkazan, endometrij se nije zadebljavao
5/25 FET
Muke po vrtiću..mi smo u ZG i prijaviti ćemo se, ali šanse su nam nikakve..uopće ne znam kako ćemo to izvesti, ali o tom potom..bilo bi super da mozemo tako plaćati čuvanje mjesta do godine dana pa makar kod privatnika..
Da mislim da je ipak lakse kad si u manjoj sredini, jer onda nema puno djece pa je nekako lakse upasti u vrtic.. vjerujem da je u ZG koma sto se tog tice.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Muke po vrtićima su svugdi iste bilo vece mjesto ili manje. Mi smo u manjem mjestu, predala sam zahtjev u 2 vrtica ovaj tjedan predajem jos u jedan i sanse su jaako male da dobijem mjesto u bilo kojem od tih 3 vrtica. Mi isto ne znamo kuda sa malcem nakon sto moj porodiljni dode kraju, opcija baka servisa isto nemamo nazalost,a privatnih vrtica nemamo tako da cu iskoristiti stari dio godisnjeg i u najgorem slucaju nakon toga uzeti neplaceni jer stvarno nemamo druge opcije.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Ja ne kužim ovu jaslicku godinu moja nemože državni vrtić ni upisati jer je u 9 mjesecu tek 10 mjeseci a ne primaju tako male ne znam kako roditelji onda upišu bebu u jaslice
Ja ne kužim ovu jaslicku godinu moja nemože državni vrtić ni upisati jer je u 9 mjesecu tek 10 mjeseci a ne primaju tako male ne znam kako roditelji onda upišu bebu u jaslice
Ja cekam rezultate 1.6, ali kako je ta zena govorila stekla sam dojam da ce dobiti mjesto. Rekla je da sad do 15.6 moram platiti pun iznos vrtica ako bude na popisu, kad izadu rezultati, a onda 9 i 10 mj samo cuvanje mjesta. Sa godinu dana ve kreniti u vrtic i onda placamo punu cijenu. E sad kako je drugdje ne znam. A ako ne dobije mjesto ne znam sto cu 🥴, mislim imam stari godisnji i ,novi ali to nije dugorocno rijesenje...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Meni je grozno to kaj nema vrtića i zapravo sve do zadnjeg ne znaš što ćeš i kuda s djetetom. Meni je pedijatrica rekla da nek idem na goljak na vježbice (mali ionako ide za sad privatno, čekamo termin na goljaku) jer se kad imaš nalaze od fizijatra može zatražiti odgoda upisa. Ja to ne bi htjela, jer mi je važnije da je mali dobro i da je zdrav, ali ako stvarno bude morao odgoditi upis i nastaviti sa vježbicama onda ću ostati s njim doma, jer ipak bolje tako nego biti na neplaćenom dopustu i još hodati na vježbice.
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji