Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ikica_90
    08. Svibanj 2023. 09:43

snowwhite1410

ikica_90

snowwhite1410

Jutro cure ☺️ja otišla u kuhinju i pustila bebu u igraonici i ja čujem nešto se uplašila kada dođem vidim da se sama okrenula s leđa na trbuh i nastavila da se smije 😁a meni iznalaženje 😂🥰 mislim da će sada voljet više biti na trbuhu 😁
    Bravo, moj se isto jučer prvi put sam okrenuo 😁 i sad stalno se hoće okretati, ne uspije svaki put, al baš se trudi 😊 i dobro kažeš sve više voli biti na tibici 😁
    Znaš šta i pustila sam je bez carapica tako bolje osjeća nogice ☺️❤️baš mi sada nekako brzo rastu u ovom periodu koliko ima tvoj bebac moja sada ima 5 mjeseci i 8 dana 🥰

I ja sam mu počela skidati čarapice i bas mi se čini da više voli kad je bez čarapica dok se igra. Ovih dana kad je bilo toplo bi mu i hlacice skinula i bas onda uživa dok se igra na tibici 😊 Moj je 4 mjeseca i 11 dana. Baš se vidi kako sve više rastu i jačaju. Kad ga prematam pa vidim kak se već ljepo zaokružio to me tak veseli 😁 a i ja uživam u tom igranju sa njime jer već polako kuži kad se smijemo i guguće si onda nešto veselo i smije se 

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

snowwhite1410
    08. Svibanj 2023. 12:00

ikica_90

snowwhite1410

ikica_90

snowwhite1410

Jutro cure ☺️ja otišla u kuhinju i pustila bebu u igraonici i ja čujem nešto se uplašila kada dođem vidim da se sama okrenula s leđa na trbuh i nastavila da se smije 😁a meni iznalaženje 😂🥰 mislim da će sada voljet više biti na trbuhu 😁
    Bravo, moj se isto jučer prvi put sam okrenuo 😁 i sad stalno se hoće okretati, ne uspije svaki put, al baš se trudi 😊 i dobro kažeš sve više voli biti na tibici 😁
    Znaš šta i pustila sam je bez carapica tako bolje osjeća nogice ☺️❤️baš mi sada nekako brzo rastu u ovom periodu koliko ima tvoj bebac moja sada ima 5 mjeseci i 8 dana 🥰
    I ja sam mu počela skidati čarapice i bas mi se čini da više voli kad je bez čarapica dok se igra. Ovih dana kad je bilo toplo bi mu i hlacice skinula i bas onda uživa dok se igra na tibici 😊 Moj je 4 mjeseca i 11 dana. Baš se vidi kako sve više rastu i jačaju. Kad ga prematam pa vidim kak se već ljepo zaokružio to me tak veseli 😁 a i ja uživam u tom igranju sa njime jer već polako kuži kad se smijemo i guguće si onda nešto veselo i smije se

Joj koliko mi je to slatko te njihove bucmaste nogice 🥰🥰🥰🥰 isto i moja ❤️ moja od jučer prica na veliko brbljanje 😅i stalno je govorila ma -maaa i ja ponavljam za njom ja ne mogu vjerovati još 22 dana i 6 mjeseci 🙈 pola godine je tu skoro proletilo 

• ikica_90
    08. Svibanj 2023. 12:47

snowwhite1410

ikica_90

snowwhite1410

ikica_90

snowwhite1410

Joj koliko mi je to slatko te njihove bucmaste nogice 🥰🥰🥰🥰 isto i moja ❤️ moja od jučer prica na veliko brbljanje 😅i stalno je govorila ma -maaa i ja ponavljam za njom ja ne mogu vjerovati još 22 dana i 6 mjeseci 🙈 pola godine je tu skoro proletilo

Da, bome vrijeme leti, nećemo se ni okrenuti eto prvi ročkas će biti 🤣 tvoja je prava mala pričalica, ja jedva čekam da i moj krene tako slogove slagati, za sad je samo gliii, guuu, vuuu i slično 😊

AIH 12/2021, beta ❌
    12/22 baby boy 💙
    10/2024 baby boy 💙🍼

snowwhite1410
    09. Svibanj 2023. 12:31

Cure jeste razmišljale o kremi za zaštitu od sunca koju kupit 

• ikica_90
    09. Svibanj 2023. 12:58

snowwhite1410

Iskreno nije mi palo na pamet, ali mislim da bi ja uzela neku iz ljekarne. Ja sam svjetle puti i uvijek koristim vichy pa mislim da bi vrlo vjerojatno od njih uzela i za malca 😁 baš smo došli od pedijatra, dobio je pikicu pa šteta kaj se nismo sjetila tamo pitati za te kreme 😁

AIH 12/2021, beta ❌
    12/22 baby boy 💙
    10/2024 baby boy 💙🍼

• Ana_
    09. Svibanj 2023. 16:11

snowwhite1410

Meni su u ljekarni dali neku od La Roche posay. Rekli su da može od 3 mjeseca dalje, makar na njoj piše od 6. Mislim, izbjegavam sunce s njim, ali ipak ponekad ne možeš izbjeći pa da imam za svaki slučaj 😊

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙
    04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak

snowwhite1410
    10. Svibanj 2023. 10:02

Ana_

snowwhite1410

Meni su u ljekarni dali neku od La Roche posay. Rekli su da može od 3 mjeseca dalje, makar na njoj piše od 6. Mislim, izbjegavam sunce s njim, ali ipak ponekad ne možeš izbjeći pa da imam za svaki slučaj 😊

Ja sam kupila Avene i jos jednu od Nivea ali nju ću kasnije za bebe 😁 iako su mi isto rekli od 6 mjeseci dobro to mi je za 20 dana mi idemo na godišnji sada u 6 mjesecu pa sam zato uzela jer ćemo biti u hotelu s bazenom unutarnji i vanjski,tu kremu sam isto vidjela La Roche posay skupe su ko zlato 🙈🙈🙈🙈 već sada je sunce ☀️ jako zato sam uzela iako poslje 10 ne planiramo i od 10-16 minimalno ne na sunce ☀️ 

snowwhite1410
    10. Svibanj 2023. 10:03

ikica_90

snowwhite1410

Iskreno nije mi palo na pamet, ali mislim da bi ja uzela neku iz ljekarne. Ja sam svjetle puti i uvijek koristim vichy pa mislim da bi vrlo vjerojatno od njih uzela i za malca 😁 baš smo došli od pedijatra, dobio je pikicu pa šteta kaj se nismo sjetila tamo pitati za te kreme 😁

Nadam se da ti je bebac dobro ☺️❤️

• ikica_90
    10. Svibanj 2023. 10:36

snowwhite1410

ikica_90

snowwhite1410

Nadam se da ti je bebac dobro ☺️❤️

Je, mali je hvala bogu dobro 😘😁 jučer malo temperatura navečer bila p je dobio čepić, sad isto ima temperaturu, ali nije još za čepić 😁 malo je sad nervozan ali bude to prošlo 😁 ja sam primjetila da se moj od kad se prvi put okrenuo (u nedjelju navečer) zapravo stalno okreće na lijevu stranu. Na desno mu dam igračke, kao nes pokuša, ali sam ne ide na desno, samo na lijevo ide samostalno. Jel tak bilo i kod vaših kad su se počeli okretati? 

AIH 12/2021, beta ❌
    12/22 baby boy 💙
    10/2024 baby boy 💙🍼

• Elli2023
    10. Svibanj 2023. 10:41

Da, moja se prvo samo u lijevo okretala, a kasnije u oba dvije strane 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.