Ja sam prva koja misli da ne znaju sve mame što je najbolje za njihovo dijete i da se treba educirat, ali apsolutno se slažem da nas treba bolit briga što netko drugi radi ili ne radi. Koga briga. Neki dan me susjed pitao dojim li još uvijek jer je to jako važno. Pa šta si ljudi dopuštaju 😂
Ova blair je pravi mali zločesti Rodin podmladak, ja i moje mlijeko smo sveti, dotaknite nas da ozdravite. Slobodno uvodite dohranu od 4 mj nadalje, takve su preporuke danas
Blair draga, pa nije dala tvojem bebacu frutek nego svojem, sta sad. Ne moras se smijati tome ako ti nije smijesno ili drago, slobodno kazes sto mislis u tom trenu, ali cemu... pa nek roditelji rade sto hoce sa svojim bebama, to je hrana. Mozda bi nekoga i povrijedila s takvim komentarima, zadrzis onda za sebe i sa svojim radis kako ti hoces, moze dati i s 9 mj, nitko te nece osudivati, nije gladan, jede mlijeko.
Preporuke su od 4 do 6 mj i nitko ne radi krivo.
Nisam za sad ovdje procitala da je netko dao bebi od 2 mj grah sa špekom, ali i da je, sta cemo, tako su odlucili makar nije ok 😂😂
Ova blair je pravi mali zločesti Rodin podmladak, ja i moje mlijeko smo sveti, dotaknite nas da ozdravite. Slobodno uvodite dohranu od 4 mj nadalje, takve su preporuke danas
Istina ! Prvo su mi bile radikalne sad sam totalni fan 🤷🤦😂😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
https://ibb.co/wyKcYCv neke od knjiga koje sam posudila 🤗
Ja ne mogu naći nigdje za kupiti povezajuće roditeljstvo 😑 ja sam kupila čudesni tjedni pa pratim skokove, sve školski. ✌️ Mog lijepo buba regresija, dvije večeri zaredom budi se na sat 🤦 Što se tiče zubića, čitam da prvo izbijaju donje jedinice a kod mog jako bijelo kao da će proklijati svaki čas dolje kutnjaci lijevo 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure 🥰🥰🥰🥰moja je danas tako uzivala u mrkvi 🥰🥰🥰🥰🥰🥰mljackala bas joj se jako sviđa a i meni je bila dobra evo već 3 namjernica znaci jabuka kruška i mrkva 🥕 od svega joj se najviše sviđa kruška 🥰🍐
Moji posadili mrkvicu bit će za papati kad krene .... Taman se tad selimo malo u Dalmaciju 😀
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair draga, pa nije dala tvojem bebacu frutek nego svojem, sta sad. Ne moras se smijati tome ako ti nije smijesno ili drago, slobodno kazes sto mislis u tom trenu, ali cemu… pa nek roditelji rade sto hoce sa svojim bebama, to je hrana. Mozda bi nekoga i povrijedila s takvim komentarima, zadrzis onda za sebe i sa svojim radis kako ti hoces, moze dati i s 9 mj, nitko te nece osudivati, nije gladan, jede mlijeko.
Preporuke su od 4 do 6 mj i nitko ne radi krivo.
Nisam za sad ovdje procitala da je netko dao bebi od 2 mj grah sa špekom, ali i da je, sta cemo, tako su odlucili makar nije ok 😂😂
Ma znam... Nisam joj nista rekla naravno samo sam je tu sad malo istračala. (Nismo bliske )
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ova blair je pravi mali zločesti Rodin podmladak, ja i moje mlijeko smo sveti, dotaknite nas da ozdravite. Slobodno uvodite dohranu od 4 mj nadalje, takve su preporuke danasIstina ! Prvo su mi bile radikalne sad sam totalni fan 🤷🤦😂😂
Šta si poludila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
Ova blair je pravi mali zločesti Rodin podmladak, ja i moje mlijeko smo sveti, dotaknite nas da ozdravite. Slobodno uvodite dohranu od 4 mj nadalje, takve su preporuke danasIstina ! Prvo su mi bile radikalne sad sam totalni fan 🤷🤦😂😂Šta si poludila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
Ma jesam malo sto me vidis u sto sam sam pretvorila. A bila sam tako divna žena, sjećaš se 😂😂😂😂🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pretpostavljam i da si muza izbacila iz kreveta, tako to ide kod ludih Roda. Samo pripazi, svaku Rodu koju znam muž na kraju prevari jer vide samo dijete a potpuno zanemare ulogu supruge. Na kraju i postanu tako frustrirane babe poput tebe
Sortiraj odgovore
Najstariji