Blair draga, pa nije dala tvojem bebacu frutek nego svojem, sta sad. Ne moras se smijati tome ako ti nije smijesno ili drago, slobodno kazes sto mislis u tom trenu, ali cemu… pa nek roditelji rade sto hoce sa svojim bebama, to je hrana. Mozda bi nekoga i povrijedila s takvim komentarima, zadrzis onda za sebe i sa svojim radis kako ti hoces, moze dati i s 9 mj, nitko te nece osudivati, nije gladan, jede mlijeko.
Preporuke su od 4 do 6 mj i nitko ne radi krivo.
Nisam za sad ovdje procitala da je netko dao bebi od 2 mj grah sa špekom, ali i da je, sta cemo, tako su odlucili makar nije ok 😂😂
Ma znam... Nisam joj nista rekla naravno samo sam je tu sad malo istračala. (Nismo bliske )
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ova blair je pravi mali zločesti Rodin podmladak, ja i moje mlijeko smo sveti, dotaknite nas da ozdravite. Slobodno uvodite dohranu od 4 mj nadalje, takve su preporuke danas
Istina ! Prvo su mi bile radikalne sad sam totalni fan 🤷🤦😂😂
Šta si poludila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
Ova blair je pravi mali zločesti Rodin podmladak, ja i moje mlijeko smo sveti, dotaknite nas da ozdravite. Slobodno uvodite dohranu od 4 mj nadalje, takve su preporuke danas
Istina ! Prvo su mi bile radikalne sad sam totalni fan 🤷🤦😂😂
Šta si poludila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
Ma jesam malo sto me vidis u sto sam sam pretvorila. A bila sam tako divna žena, sjećaš se 😂😂😂😂🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pretpostavljam i da si muza izbacila iz kreveta, tako to ide kod ludih Roda. Samo pripazi, svaku Rodu koju znam muž na kraju prevari jer vide samo dijete a potpuno zanemare ulogu supruge. Na kraju i postanu tako frustrirane babe poput tebe
Pretpostavljam i da si muza izbacila iz kreveta, tako to ide kod ludih Roda. Samo pripazi, svaku Rodu koju znam muž na kraju prevari jer vide samo dijete a potpuno zanemare ulogu supruge. Na kraju i postanu tako frustrirane babe poput tebe
Hahahhahaa odjebe proljetnice ružna babo. 😂😂😂😂 A jesi glupa u pičku materinu.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Koji si kurac na ovo forumu ti ni nemas dijete krastačo odvratna 😂😂😂😂😂😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Vidim da sam pogodila u žicu, vjerojatno je već počeo gledati druge s obzirom kakva si, pretpostavljam da kao i svaka Roda imaš koju kilu viska, zapusti se do kraja, gledaj samo u dijete, pričaj samo o dojenju i tome kako je dijete “cicoovisnik” i ode on uskoro
Vidim da sam pogodila u žicu, vjerojatno je već počeo gledati druge s obzirom kakva si, pretpostavljam da kao i svaka Roda imaš koju kilu viska, zapusti se do kraja, gledaj samo u dijete, pričaj samo o dojenju i tome kako je dijete “cicoovisnik” i ode on uskoro
Hahahahaha ! Nista nisi pogodila, ama bas nista. Da jesi i priznala bi ti, evo stvarno ti kazem 🤦😅 joj koja si ti nesretnica 🥺
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hahahahaha ! Nista nisi pogodila, ama bas nista. Da jesi i priznala bi ti, evo stvarno ti kazem 🤦😅 joj koja si ti nesretnica 🥺
Ma joj, Blair, nemoj se spuštati na njenu razinu. Znamo svi već kakva je, i jednostavno je zanemari i idi dalje kao da ništa nije ni rekla. Ja sam počela tako 😁
Jutro cure ☺️ja otišla u kuhinju i pustila bebu u igraonici i ja čujem nešto se uplašila kada dođem vidim da se sama okrenula s leđa na trbuh i nastavila da se smije 😁a meni iznalaženje 😂🥰 mislim da će sada voljet više biti na trbuhu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji