Angel mozda stvarno bolje da odes privatno na raniji pregled, tako dugo cekanje mislim da bi svakome bilo tesko! Javi sto kaze taj privatni.
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
BubaT prosla sam nesto slicno pa ti mozda moje iskustvo pomogne. Ja sam jedan dan malo prokrvarila, sutradan obavila pretrage a nakon 2 dana sam bila narucena na kiretazu. Vecer prije kiretaze sam pocela jace krvariti i osjecala sam kontrakcije maternice, kao jaki menstrualni grcevi. Bolno nazalost je ali nista neizdrzivo. Ne trebas se unaprijed brinuti jer sve to prode ❤ Sutradan su me jos malo ocistili i uzeli uzorak za phd. Dobila sam ergometrin za doma da potakne kontrakcije da se maternica uspije skroz ocistiti. Nakon tog manjeg krvarenja sam prestala piti duphaston i dosta sam setala pa je mozda i to pomoglo da uspijem sama. Sretno🙏
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Cure koje ste isle rano na pregled, prije nego se vidio plod. Kolko vam je bila velika g.vrecica?
Cure evo ja sam popodne procurila, na ulosku je bila smeda krv. Dr. je nakon rekao da ne vidi krvarenje, endometrij je zadebljan (18 mm) i vidi se gestacijska vrecica od 9 mm. Po zm sam 5+1, po ovulaciji malo manje. Dr. je mlad, nije mi dao nikakvo objasnjenje za to krvarenje. Mislite li da je i kod mene mogao biti hematom ili nazalost pocetak spontanog? Vadili su mi betu i kks pa sad cekam nalaz. Ovo me bas vratilo 2 god.unazad kad sam izgubila prvu bebu, nemam vise ni snage ni suza :(
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Cure evo ja sam popodne procurila, na ulosku je bila smeda krv. Dr. je nakon rekao da ne vidi krvarenje, endometrij je zadebljan (18 mm) i vidi se gestacijska vrecica od 9 mm. Po zm sam 5+1, po ovulaciji malo manje. Dr. je mlad, nije mi dao nikakvo objasnjenje za to krvarenje. Mislite li da je i kod mene mogao biti hematom ili nazalost pocetak spontanog? Vadili su mi betu i kks pa sad cekam nalaz. Ovo me bas vratilo 2 god.unazad kad sam izgubila prvu bebu, nemam vise ni snage ni suza :(
Hej, mislim da bi se hematom vidio ali dobra stvar je sto je smeda krv, a ne svjeza, jel ti mozda prepisao progesteron? Ja sam u prosloj trudnoci na pocetku imala malo smede krvi i odmah sam dobila progesteron i preporuku da mirujem, sad imam kraj sebe curicu od 2,5 godine, nadam se da ce ipak sve biti uredu ❤
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bela_le vec koristim utrogestan od proslog tjedna zbog proslog spontanog i imala sam tamno smedu krv 3 dana prije nego sam radila test (ali to mislim da je bilo implantacijsko krvarenje). Inace radim uredski posao, pjeske idem do posla i natrag (po 15 min). Mislis li da bih bas trebala na bolovanje? Ne znam bi li mirovanje ista pomoglo ali s obzirom na spontani i krvarenje ne bi trebao biti problem dobit ga. Mogla bih i raditi od kuce vjerojatno ali sigurno nije dobro ni puno sjediti zbog trombofilije.
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Aurora, ja nemam iskustva s krvarenjem, ali ono sto znam je da smeđarenje nije u startu lose, ali ja bi na tvom mjestu trazila bolovanje pa ipak malo smanjila tempo i odmorila. I nemoj odmah misliti lose, koliko god to tesko bilo ☝️🤞
Nije ti dao heparin ili andol?
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Mislim da bi se hematom morao vidjeti.. Ja sam na početku trudnoće imala 2 hematoma.. Puknuo je prvo jedan a poslje je počeo curiti i drugi.. Tjedan dana krvarenja.. Ali to se treba vidjeti..
Dobro da je bila stara krv.. Jel stalo krvarenje? Jesi dobila kakvu terapiju progesteronom? I kad bi trebali nalazi?
Nadam se da će sve biti u redu.. ❤️ Ja sam kod spontanog u prvoj trudnoći imala svježu krv koja se samo pojačavala uz bolove i grčenje maternice.. Ako nemaš bolove i nema svježe krvi vjerojatno će biti sve u redu.. Možda je stvarno procurio hematom kojeg više nema ili je pukla koja kapilara.. Ali nadam se da će biti sve u redu.. 😘
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Aurora, ja nemam iskustva s krvarenjem, ali ono sto znam je da smeđarenje nije u startu lose, ali ja bi na tvom mjestu trazila bolovanje pa ipak malo smanjila tempo i odmorila. I nemoj odmah misliti lose, koliko god to tesko bilo ☝️🤞
Nije ti dao heparin ili andol?
Nije, to je dr.na hitnom ginekoloskom. Rekao je da samo ponovim betu za dva dana i za tjedan dana da ponovim uzv. U pon sam narucena kod hematologinje za dogovor oko terapije i dodatih pretraga koagulacije (ona nema praksu dati terapiju bez nalaza odmah nakon poz.testa, a zadnji nalazi su mi bili uredni bez terapije).
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Taya nalazi bi trebali svaki tren biti gotovi. Na ulosku ima jos manjih smedih mrlji nakon pregleda, to prvo krvarenje je bila velika smeda mrlja. Ne znam koliko se dr.uopce kuzi jer je bas mlad, nadam se da ce sve biti ok. Hvala vam cure 🙏💞
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Sortiraj odgovore
Najstariji