Zasada je sve uredu :) jos uvijek cekam briseve u petak moram zvat ponovno ginekologa pa cemo valjda znat vise :)
17.5. Imam pregled pa cemo onda tocno znat dali su blizanci haha, ranija ovulacija ili sam jednostavno imala jako tamne testove 😌
Baš mi je drago da je sve u redu ❤️ neka tako i ostane.. Jel postoji mogućnost u obitelji za blizance? Brzo će i 17.5.. Javljaj nam se kako si.. Ipak si ti sad član naše grupe zimskih beba.. 🥰
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Postoji mogucnost za blizance ... imam ih z blizoj obitelji :)
Javit cu se svakako 😌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja isto čekam pregled, jako rano + na testu, jako visoka beta 3x za redom (pravilno se dupla, ali je jako visoka), a na uzv se nije nista vidjelo.
U međuvremenu se pojavio smedi iscjedak, pa sam počela piti duphastone i sad čekam sutrašnji pregled da vidimo što se događa.
Imam iza sebe jedan spontani pa sam jako j strahu.
Svima s urednim pregledima i ❤ čestitam od srca.
Piba koji si tjedan? 🤞
Danas sam 5+3.
Prije točno tjedan dana mi je beta bila preko 5.000.
Ja isto čekam pregled, jako rano + na testu, jako visoka beta 3x za redom (pravilno se dupla, ali je jako visoka), a na uzv se nije nista vidjelo.
U međuvremenu se pojavio smedi iscjedak, pa sam počela piti duphastone i sad čekam sutrašnji pregled da vidimo što se događa.
Kako ti izgleda taj smedjkasti iscjedak? Jel te boli trbuh? Nemoj nista brinut... Sve ce biti dobro. Pijes duph i to ti je to .... Samo miruj i odmaraj 🌹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Piba sretno i javi nam se sutra nakon pregleda 💚
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sretno sutra na pregledu.. Bit će sve u redu.. 💚 Samo miruj i odmaraj.. Javi nam sutra kako će proći.. 🥰
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sestra kaze da je beta 6800, cini mi se da je to previse jer se na uzv vidi samo gest.vrecica. Jos cekam dr. Cure oprostite sto vas gnjavim cijelu noc, nadam se da cu uskoro doma pa da prespavam sve.
5 tjedana trudnoće: 20-7.300 mIU/mL
6 tjedana trudnoće: 1.080-56.000 mIU/mL
Ne misli na betu! Beta samo izludi covjeka 🤣
Ajde lijepo kuci, odmori, prespavaj, vidjet ces sta beta kaze za dva dana.
—————
Nego, sad mi se mota po glavi. Jer zasto ići spavat i odmoriti od danasnjeh dana. Ja sam rh -, muz rh + jel nakon spontanog moram primiti rhogam?
Kuma mi je imala vanmaternicnu, nisu joj dali i sada ima problema u drugoj trudnoći sa senzibilizacijom🧐
Prosla sam kiretazu ,obavezno se daje inekcija ako si rh -,ja sam isto rh- i dobila sam nakon kiretaze i oba poroda,veliki problemi se mogu dogoditi ako se ne dobije inekcija u takvim situacijama sa sljedecom trudnocom,obavezno napomeni da sti negativna makar oni to vide u nalazim i pitajt vise puta bezobzira na koji god postupak odlucili za ciscenje,(makar mislim da se daje samo kada se radi kiretaza jer postoji opasnost od mjesanje krvi)da budes sigurna da sve bude kako treba spremno za sljedecu trudnocu,cuvaj se i drzi se,vrijeme ce pomoc samo treba ga malo proc,zelim ti da se vratis kao trudnica na temu cim se osijecas spremno za to❤
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji