Tocno vam zavidim na ginekolozima koji vam sve objasne, sad cu se narucit privatno za 4d pa probat tamo sve pitat sto me zanima. Meni moj nije ni rekao tezinu bebe ni nista sad kad sam bila na anomaly, samo da je sve u redu.. Nadam se prije poroda da bar u bolnici vele sto treba uzet za bebu, jer kolko sam tu citala neke ne trebaju nista, kod nekih se mora cijeli paket pelena, mramice, svasta nesto..
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Mašo, bravo za velikog dečkića 💗💙
Javi kad je idući pregled 🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Zelena,ovdje nema glupih pitanja,dosta nas je neiskusno i nemamo blage veze ni o cemu!
Mislim da se tetrice koriste za brisanje bebe nakon pranja,za prebaciti preko ramena kad je nosis,za brisanje kad se bljucne i tako taj djir-ja se nadam 😂😂😂
Slazem se s ovim, jos cemo mi svasta pitati 🤣 Koliko sam ja shvatila koriste se za sve i dobro je imati i manje i vece. Manje vidim da svi drze uvijek pri ruci i u kolicima za pobrisati kad beba bljucne, vece prebace preko ramena kad podignu bebu na sebe, neke dok doje, neke pokriju kolica ako je jako sunce iako mi to ne djeluje bas dobro ali ne znam. Moze se i staviti kao podloga za presvlacenje kad niste doma ili tako na kauc, krevet, pogotovo u gostima da beba bude na cistom. Moj necak je nedavno gledao u svoju tetricu i pricao s njom kad je bila zakacena na vozacevo sjedalo hahaha, valjda su mu uzorci bili zanimljivi 😁 Meni je ono siroko povijanje znanstvena fantastika, ne znam jel benkice tome sluze ili cemu? Vidim da se razlikuju od bodija, nisam ni znala da se to jos koristi a od svojih mladih doma se slabo sjecam kako to ide 😁
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
S pregleda!
Beba je vrlo tvrdoglavo odbila pokazati spol i preko trbuha i vaginalno. Ali neka je sve ok. Cak me ovo i zabavlja 😁
Procjena 380g, sutra smo tocno na pola. Sve mjere ok, nisam ispitivala milimetre.
Kako je slatko vidjeti pokrete tijekom uzv 🥰
Iduci pregled 18.10.
--
Super za sve preglede 😊
33👩❤️👨32
S pregleda!
Beba je vrlo tvrdoglavo odbila pokazati spol i preko trbuha i vaginalno. Ali neka je sve ok. Cak me ovo i zabavlja 😁
Procjena 380g, sutra smo tocno na pola. Sve mjere ok, nisam ispitivala milimetre.
Kako je slatko vidjeti pokrete tijekom uzv 🥰
Iduci pregled 18.10.
–
Super za sve preglede 😊
Super da je sve prošlo ok i u redu 🤗
Što se tiče otkrivanja spola, očito uživa ovako vas držati u neizvjesnosti, pa joj nemojte zamjeriti 🧸👶
Sve je to super, slatko, samo neka bude sve dobro do kraja 🎈
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Zelena,ovdje nema glupih pitanja,dosta nas je neiskusno i nemamo blage veze ni o cemu!
Mislim da se tetrice koriste za brisanje bebe nakon pranja,za prebaciti preko ramena kad je nosis,za brisanje kad se bljucne i tako taj djir-ja se nadam 😂😂😂
Slazem se s ovim, jos cemo mi svasta pitati 🤣 Koliko sam ja shvatila koriste se za sve i dobro je imati i manje i vece. Manje vidim da svi drze uvijek pri ruci i u kolicima za pobrisati kad beba bljucne, vece prebace preko ramena kad podignu bebu na sebe, neke dok doje, neke pokriju kolica ako je jako sunce iako mi to ne djeluje bas dobro ali ne znam. Moze se i staviti kao podloga za presvlacenje kad niste doma ili tako na kauc, krevet, pogotovo u gostima da beba bude na cistom. Moj necak je nedavno gledao u svoju tetricu i pricao s njom kad je bila zakacena na vozacevo sjedalo hahaha, valjda su mu uzorci bili zanimljivi 😁 Meni je ono siroko povijanje znanstvena fantastika, ne znam jel benkice tome sluze ili cemu? Vidim da se razlikuju od bodija, nisam ni znala da se to jos koristi a od svojih mladih doma se slabo sjecam kako to ide 😁
Benkice su zgodnije od bodija za početak jer se vežu s prednje strane, a ne navlače pa dok se ne opustimo s bebom i shvatimo da se neće slomiti od krivog pogleda dobro dođu. 😁
Imam dosta mlađu sestru pa sam nekad daaaaavno, prije 20 godina i pelene mijenjala i presvlačila je, ali bojim se da ću sa svojom bebom bit ukočena 😂
33👩❤️👨32
Cure hvala vam puno na savjetima i komentarima 🌹🎈
Jelenas, javila mi se gin, pitala je kada imam idući pregled kod nje, a to je tek za dva tjedna. Rekla je da će pripremiti sestrama sve od recepata, pa da dođem po terapiju, pitala sam je da li smijemo općenito imati odnose, rekla je svejedno, jer ćemo oboje piti terapiju. Ali sam čitala da se preporuča sa kondomom, kako si i sama napisala.
Za probiotik i to mi nije ništa spominjala, ali ako mi i ne spomene, biti ću slobodna pitati tebe za detalje oko toga, ako nije problem? 😇🙏
Sa svakim antibiotikom bi bilo dobro kosristit probiotike ili dosta jogurta..
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji