Hvala na dobrodošlici i odgovoru Aurora12 🤗 Da, da, točno taj osjećaj zatezanja na određenom mjestu u trbuhu mi se javlja zadnjih par dana, bude neugodno, ali traje kratko pa prođe. Više me strašio ovaj osjećaj pridržavanja, pa mi je drago čuti da to s vremenom prođe.
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Slee, sretan rođendan.
Anemi, dobrodosla! Bude tako i meni osjecaj i sad kad dugo hodam i kad hodam na uzbrdici. Onda doslovno krenem noga ispred noge ko stara baka, al brzo se smiri nakon odmora. Probaj vidjet jel ti manje ako smanjis stajanje/hodanje jer je neugodan osjecaj.
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Anemi, dobro nam došla! I meni je na pocetku bio osjećaj da moram držati stomak, tako da se nemoj brinuti oko toga. Joj, baš si se napatila u prvom tromjesečju, nadam se da ce ti ostatak biti ugodniji. I moja frendica je tako gubila na kilazi zbog povracanja i mucnina, a onda je kasnije sirota jos dobila i gestacijski dijabetes. 🙈 Ali barem joj je porod bio brz i bez ikakvih problema, a bebač super.
Mi smo jutros kaparili kolica, baš sam sretna! Sad smo riješili sve krupne stvari, ostaju nam jos tetrice, pelene, kozmetika i jos nešto robice za prve dane.
Anemi dobrodosla ☺️
Meni je posteljica nisko (bar je bila na posljednjem pregledu) i dosta cesto imam zatezanja i bolove u trtici.
Samo polako, ne forsiraj se i odmah ce biti lakše.
Meni odmor jako puno pomaže, cim sam aktivnija sve mi se upali, osjecam se kao pred porod 🙄
Posto imamo sve od prve curice izuzev nosiljke razmišljam da je kupim jer mislim da ce dobro doći ovog puta kad budem sama s dvoje djece. Imate li neke preporuke ?
Znam da su dosta skupe, gledala bih mozda i poslovnu da uzmem ako nadjem.
Anemi dobrodošla ❤️
Ja sam danas ko krepana kokos, ubi vise ova vrucina i sparina.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Bok svima, bome ste se raspisale!
Slee sretan roćkas!
Prijava djeteta mi smo sve odradili preko egradana prije 3 godine, zdravstvena od malene došla doma i ubrzo nakon nje i naknada hzzo-a. Za novce od grada smo i mi kasnije prijavili (ne sjecam se dal online ili postom slali) pa smo i novce dobili dosta kasnije ali uvijek su dobro došli :)
Teeny ja imam Egrobaby Omni 360 od prve curice, obozavali smo je svi (on, tata, ja, bake, dede...) a sad sam kupila još i elastičnu maramu za prve mjesece jer mi baš došla želja. Ergo preporučam od srca, sigurna sam da se da naći rabljenih!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Anemidobrodosla ☺️
Meni je posteljica nisko (bar je bila na posljednjem pregledu) i dosta cesto imam zatezanja i bolove u trtici.
Meni odmor jako puno pomaže, cim sam aktivnija sve mi se upali, osjecam se kao pred porod 🙄
Posto imamo sve od prve curice izuzev nosiljke razmišljam da je kupim jer mislim da ce dobro doći ovog puta kad budem sama s dvoje djece. Imate li neke preporuke ?
Moje frendice sve imaju Ergobaby i tvrde da su najbolje, udobne i izdrzljive. Osobnih iskustava jos nemam, druge cure ce sigurno znati bolje.
Hvala svima na dobrodošlici i ohrabrenju.
Teeny, je i meni je bila nisko na zadnjem pregledu, ali mi doktor nije rekao ništa da moram mirovati, pa ja nastavila po starom, 😅 ali očito da tijelo traži malo odmora zadnjih dana.
Ginger39 prva tri mjeseca želim zaboraviti što prije. Iscrpi fizički, psihički i emocionalno jer je jako teško uživati u takvoj trudnoći. Nisi bolesna, trudna si mi je nešto daleko najodvratnije bilo za čuti tih par mjeseci. No, samo pozitiva, glavno da je s bebom sve u redu i da je to sad iza nas 💙
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Anemidobrodosla ☺️
Ja sam s prvim sinom jako rano kupila Ergobaby Embrace, ona je nesto između nosiljke i marame i može ići već od 3.5kg, mene osobno je spašavala jer je najbolje spavao u njoj🙈 cjenovno je također nešto povoljnija od ostalih modela (599kn), ide do 11kg i beba se u njoj kasnije može nositi i okrenuta licem prema naprijed. Meni se isplatila svake kune i uvijek je bila dio obavezne postave torbe za kolica 🤗
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji