Hvala, cureee 🥳🥳
Neka je sretan ❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Bela me sad napomenula da pitam... Da li se vama nakon odnosa desava da osjetite dolje toliki pritisak da je jako neugodno... Toliko da ja imam potrebu rukom da pritisnem par puta par minuta kao da vraćam ti nešto što mi stvara pritisak
Večer cure! Napokon sam uspjela pročitati zaostatke
Aleksandra čestitam na pregledu
Nemamimena super za dogovor na poslu, ja sam krenula skroz od doma raditi i preporodila sam se!
Lota čestitam na pregledu,vjerujem da je sve ok čim se doktorica nije uzbudjivala
Lilli žao mi je za tvoje da su se zarazili, nadam se da su ok? Mene baš strah za svoje da ne pokupe iako su cijepljeni, non stop landraju negdje...
Tierra super za pregled,mala je preslatka, kako se dobro vidi
Larchi čestitam na dobrom pregledu i na dečkiću
Bambina tebi bar cice rastu evo moje bile 75B a sad su......75B
Freya žao mi je što si se prepala zbog krvi,nadam se da ti se više neće pojaviti...čim se beba javlja znaš da je sve ok
Slee sretan rođendan!
Danas je baš bio lijep dan, mi smo ga iskoristili u šetnji na zraku. Hodala 7 km i sad sam ko krepana
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Večer cure! Napokon sam uspjela pročitati zaostatkeAleksandračestitam na pregledu
Nemamimenasuper za dogovor na poslu, ja sam krenula skroz od doma raditi i preporodila sam se!
Lotačestitam na pregledu,vjerujem da je sve ok čim se doktorica nije uzbudjivalaLilližao mi je za tvoje da su se zarazili, nadam se da su ok? Mene baš strah za svoje da ne pokupe iako su cijepljeni, non stop landraju negdje…
Tierrasuper za pregled,mala je preslatka, kako se dobro vidiLarchičestitam na dobrom pregledu i na dečkiću
Bambinatebi bar cice rastu evo moje bile 75B a sad su……75B
Freyažao mi je što si se prepala zbog krvi,nadam se da ti se više neće pojaviti…čim se beba javlja znaš da je sve ok
Sleesretan rođendan!
Danas je baš bio lijep dan, mi smo ga iskoristili u šetnji na zraku. Hodala 7 km i sad sam ko krepana
I moj otac je cijepljen, bas u četvrtak prošli dobio drugu dozu, u subotu su počeli simptomi, ponedjeljak se testirao i bio pozitivan. Mami su taj dan počeli simptomi i sutradan bila pozitivna, sutradan brat isto tako.... Hvala Bogu malo su bolje, ali im ne prolazi bol u tijelu, kostima, mami pogotovo....
Ima li netko iskustva s Baby Tula Free to grow ili Half Buckley nosiljkama?
Meni je Tula bolja od Ergo. Udobnija. Ergo je dosta krut, nezgrapan, imala sam osjećaj kao da imam oklop na sebi. A Tule smo 2 na kraju kupili, jednu mužu i jednu meni da ne moramo stalno podesavati remenje I savršena je, i nanosili smo se.
Netko je baš spomenuo Ergo Embrace, to bi baš htjela probati jer ide skroz od rođenja i čini se jako udobna i super za prvih par mjeseci. Ove druge nosiljke nekako nisu za prve mjesece, jesu deklarirane sve ali beba od 4kile jednostavno ne može popuniti tu nosiljku i nije to to. Maramu sam imala Ergobaby aura, ok je ali nisam ju puno nosila jer ju ipak treba zavezati a to traje pa... Elasticna marama je udobna negdje do 8 kila djeteta, kasnije bole leđa...
Najbolje probati da vidite šta vam paše...
Evo mene opet muči nesanica.. 😞 odspavala sam čak sat i pol.. Ali evo moja curka mi pravi društvo meškoljenjem u trbuhu, pa mi je odmah lakše..💛 jedino se nadam da kad nam dođe da će spavati po noći pošto sad tulumari 🙈
Bela i freya drago mi je da je prestalo krvarenje 🤗
Slee sretan rođendan sa zakašnjenjem 😘
Lilli nadam se da će tvoji proći sa što lakšim simptomima i da će uskoro biti dobro.. 🙂
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Ima li netko iskustva s Baby Tula Free to grow ili Half Buckley nosiljkama?
Meni je Tula bolja od Ergo. Udobnija. Ergo je dosta krut, nezgrapan, imala sam osjećaj kao da imam oklop na sebi. A Tule smo 2 na kraju kupili, jednu mužu i jednu meni da ne moramo stalno podesavati remenje I savršena je, i nanosili smo se.
Netko je baš spomenuo Ergo Embrace, to bi baš htjela probati jer ide skroz od rođenja i čini se jako udobna i super za prvih par mjeseci. Ove druge nosiljke nekako nisu za prve mjesece, jesu deklarirane sve ali beba od 4kile jednostavno ne može popuniti tu nosiljku i nije to to. Maramu sam imala Ergobaby aura, ok je ali nisam ju puno nosila jer ju ipak treba zavezati a to traje pa… Elasticna marama je udobna negdje do 8 kila djeteta, kasnije bole leđa…
Najbolje probati da vidite šta vam paše…
Koje vrste Tule ste uzeli ti i muž? Od koliko kg smije beba unutra?
Lucija 16.12.2021.💗
Evo mene opet muči nesanica.. 😞 odspavala sam čak sat i pol.. Ali evo moja curka mi pravi društvo meškoljenjem u trbuhu, pa mi je odmah lakše..💛 jedino se nadam da kad nam dođe da će spavati po noći pošto sad tulumari 🙈
Bela i freya drago mi je da je prestalo krvarenje 🤗
Slee sretan rođendan sa zakašnjenjem 😘
Lilli nadam se da će tvoji proći sa što lakšim simptomima i da će uskoro biti dobro.. 🙂
Hvala draga, ma da sve je ok 🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro
Lilli držim fige da svi brzo ozdrave! Što se tiče pritiska ja ga nemam nakon odnosa ali imam ako duže stojim ili hodam. Jedino što pomaže tada je odmor, legnem na bok i prestane nakon nekog vremena.
Taya žao mi je zbog nesanice, navodno je česta kod trudnica
Freya super da je sve ok
Gledam ovu Tula nosiljku što ju spominjete, baš ima divnih dezena Piše da je za bebe od 3,2 do 20kg:
https://bazzar.hr/search?utf8=%E2%9C%93&see_all=true&q=baby+tula+free+to+grow
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Slee Sretan rodjendan 🎂
Freya drago mi je da je krvarenje prestalo
Lilli samo da prodje sa sto laksim simptomima ❤️
Dobro jutro ☺️ meni je noc prosla lose, bez spavanja jer sam imala konstantno jake bolove u donjem dijelu stomaka sa desne strane koji su mi udarali u nogu negdje do koljena, cak sam razmisljala da odem u hitnu jer vise nisam znala sta da radim. Predpostavljam da se beba namjestila tu pa gura jer me u zadnje vrijeme bas na tom mjestu zna zaboliti kratko i prodje al ovo sinoc uzas 😳 i na to sve sam sanjala da sam prokrvarila od tih bolova i to bas puno krvi da nisam smjela poslije do wc otici od straha da to zaista ne bude tako, sve u svemu losa noc nadam se da ste ostale lijepo spavale bez ikakvih bolova i muka
boy 💙🌍
Sortiraj odgovore
Najstariji