Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    18. Rujan 2021. 14:05

Ja u državnoj firmi nemam 13u plaću ni te dodatke a muž kod privatnika će za dijete dobit 10 000kn🤦‍♀️😳

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

anemi2022
    18. Rujan 2021. 14:11

Pozz svima, pratim vas već neko vrijeme, ali tako brzo pišete da se nikako ne stižen sve pročitati pa se unaprid ispričavam ako postavim već odgovorena pitanja. 😅😅Imam 29god, ovo mi je prva trudnoća 🥰Trenutno sam u 18.tjednu, i prošli tjedan smo saznali da čekamo dečkica 💙 termin nam je 17.2.2022, sljedeći pregled 7.10.og. Još nismo 100% sigurni za ime, ali dragi je govorio i prije nego smo zatrudnijeli da će on napraviti sina i da će se zvati Antonio 😂😂😅 (nebi nikad bio moj prvi izbor imena, ali sad mi je već nekako priraslo srcu pošto je on toliko žarko želio dijete i stalno mu se obraćao kao Antonio)💙

Inače sam imala jako teško prvo tromjesečje s 5 hospitalizacija zbog povraćanja, dehidracije, niskog tlaka..itd. Sveukupno sam izgubila oko 13 kg i stvarno sam izgledala više bolesno nego trudno 🥺 uspila sam vratiti par kg ali drobic i dalje jedva da se vidi 😬 
    Imam pitanje za žene s niskom posteljicom, naime već neko vrijeme iman osjećaj kad hodam kao da trebam "pridržavati" trbuh da mi nešto ne ispadne (znan da zvuči ludo, obećajem da sam normalna osoba 😅), i dosta se brzo umorim kad šetam. Evo već dva dana me hvataju kao neki mali grcici. Inače nisam neki veliki panicar, ali malo me brine taj osjećaj da moram trbuh pridržavati ako to ima smisla. Ne znam umisljam li ili se još netko susreo s tim?
    By the way, na komplikacijama sam od početka trudnoće i većinom odmaram doma, jer evo do do prije par tjedana nisam se mogla dignuti s kauča bez da ne povratim dva put 😁
    Hvala na svim savjetima🤗

29👫🏻34
    Termin 👶🏻💙 17.2.2022

• Josipab
    18. Rujan 2021. 14:14

Upitnica,a sto da ti kazem,tek sam saznala da sam trudna,krenuli problemi,nisam se raspitivala jer nisam znala te fore i eto,zajebalo me…znaci i porodiljni cu primat manji iznos zbog tih komplikacija koje sam zatvorila? Bas divno! 😅

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Josipab
    18. Rujan 2021. 14:15

Slee,nek ti je sretan rodendan!🌹

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Upitnica_st
    18. Rujan 2021. 14:21

Ajbg. Isto vrijedi ako ste bile u izolaciji (bolovanje D0). Ja jesam al sam pisala godišnji. Samo da mi ne ruši i to malo 😂
    Godinama pokušavamo imat dijete pa sam svašta pitala i sl. A o npr autosjedalicama ne znam ništa, stvarno mi super dođe ovaj forum. 😁

33👩‍❤️‍👨32

Slee
    18. Rujan 2021. 14:35

Hvala, cureee 🥳🥳

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Lori🍀
    18. Rujan 2021. 14:42

Bok cure, nisam čitala par dana i sad imam 40 str zaostatka  idem sad istipkati prvi dio pa drugi kad stignem 
    Ginger hvala na ideji za Cinovnicku i dekicu. Nadam se da će biti još toplih vikenda, a ne odmah jesenska magla i kiša
    Aurora super izgledaš! Ja ću si isto uzeti iz Hm-a trapke, probala ih i baš su udobne, čekam da još malo porastemo pa da budem sigurnija oko broja. Sad sam u haljinama i tajice plus tunika
    Jelena hvala za informacije o knjigama  sad će curka krenuti sve više lupkati. Ja sam se prepala neku večer jer ju nisam osjetila a inače se navečer uvijek javi. Iduće jutro je zato imala tulum. 
    Super ti izgleda posložena robica, ja inače mrzim robu slagati, morat ću se malo oko toga angažirati prije bebe.
    Clarissa joj ja sam isto skuzila da se ne mogu dugo voziti u autu, nikako se namjestiti, kad smo išli s mora spustila si sjedalo na pola valjda, muž je vozio čestitam na pregledu, neka je mali aktivan, sad si sigurno mirnija
    Slee žao mi je za krvarenje i hitnu, nadam se da je prestalo?
    Bruna čestitke na super pregledu
    Jelenko ja sam mislila next to me krevetić samo, nećemo uopće klasičan kinderbet uzimati. I ono gnijezdo za spavanje po danu
    Shinin vjeverica?? To ti je kućni ljubimac? Znači najsladje životinje ikad, uz merkate Žao mi je sto ti korona mrsi planove za dolazak roditelja ali još se to stigne promijeniti do 12.mj.

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

• Zelena36
    18. Rujan 2021. 14:45

Anemi2022 dobrodosla

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

aurora12
    18. Rujan 2021. 15:08

anemi2022

Pozz svima, pratim vas već neko vrijeme, ali tako brzo pišete da se nikako ne stižen sve pročitati pa se unaprid ispričavam ako postavim već odgovorena pitanja. 😅😅Imam 29god, ovo mi je prva trudnoća 🥰Trenutno sam u 18.tjednu, i prošli tjedan smo saznali da čekamo dečkica 💙 termin nam je 17.2.2022, sljedeći pregled 7.10.og. Još nismo 100% sigurni za ime, ali dragi je govorio i prije nego smo zatrudnijeli da će on napraviti sina i da će se zvati Antonio 😂😂😅 (nebi nikad bio moj prvi izbor imena, ali sad mi je već nekako priraslo srcu pošto je on toliko žarko želio dijete i stalno mu se obraćao kao Antonio)💙

Inače sam imala jako teško prvo tromjesečje s 5 hospitalizacija zbog povraćanja, dehidracije, niskog tlaka..itd. Sveukupno sam izgubila oko 13 kg i stvarno sam izgledala više bolesno nego trudno 🥺 uspila sam vratiti par kg ali drobic i dalje jedva da se vidi 😬
    Imam pitanje za žene s niskom posteljicom, naime već neko vrijeme iman osjećaj kad hodam kao da trebam "pridržavati" trbuh da mi nešto ne ispadne (znan da zvuči ludo, obećajem da sam normalna osoba 😅), i dosta se brzo umorim kad šetam. Evo već dva dana me hvataju kao neki mali grcici. Inače nisam neki veliki panicar, ali malo me brine taj osjećaj da moram trbuh pridržavati ako to ima smisla. Ne znam umisljam li ili se još netko susreo s tim?
    By the way, na komplikacijama sam od početka trudnoće i većinom odmaram doma, jer evo do do prije par tjedana nisam se mogla dignuti s kauča bez da ne povratim dva put 😁
    Hvala na svim savjetima🤗

Dobrodosla 🤗🥰 Ja sam sad 24+5 i nemam vise taj osjecaj da trebam pridrzati trbuh ali imala sam ga sa mozda tako 15,16 tjedana pa neko vrijeme. Ja sam i dugo mirovala, lezala, pa ne znam jel i to utjecalo da imam taj osjecaj kad ustanem i setam. S vremenom je evo proslo i sad vecinu vremena ne osjecam nikakve tegobe nego vidim trbuh pa skuzim da sam trudna. Ja sam isto mislila da je zbog posteljice koja je nisko ali dr.mi to nije spominjao a negdje do 20.tj. se ona jos podigne pa vjerujem da ce brzo proci 😊 Cure su znale imati i grceve, dosta nas je znalo imati BH kontrakcije pa ne znam jel ti mozda to. Nekakav neugodan osjecaj bude kao da se trbuh zategne i stvrdne na jednom mjestu ali obicno prode s promjenom polozaja. Ja ih sad imam puno rjede i puno manje intenzivne. Uvijek mozes pitati dr.ako si zabrinuta, a za teme koje smo vec prosle meni pomogne guglanje pojma i missmama upisem pa me odvede na tu stranicu foruma 😊

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

aurora12
    18. Rujan 2021. 15:19

Slee sretan rodendan 💞🎉🎉
    Svidaju mi se ove ideje s kaputom i maminom jaknom 😁 Super bi bilo naci nesto sto mogu i kasnije nositi, a predivne su mi ove u kojima se beba moze nositi ali mislim da bih je malo koristila a skupe su dosta. Inace sam bila vel.40, traperice vec moram 42 trudnicke ali imaju jos dosta mjesta. Potkosulje bih onda mogla uzeti za dojenje i obavezno vece da posluze kasnije.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.