Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    15. Rujan 2021. 10:13

Jutro cure. Ja sam imala tesko jutro, zavrsila na hitnom pregledu. Ujutro na gacicama smedja fleka bila i isto tako kad se pobrisem. Samo sam se sjetila prica svih koje sam cula i imala 100001 scenarij u glavi. Brzo se spremila za pregled. Beba je hvala bogu dobro, zatvrena sam, cerviks 5,5cm, sve ok. Jedino mi postejica skroz do ruba i dr pretpostavlja da zbog toga to blago krvarenje/smedjarenje. Rekla je da mirujem i pojacala mi utrogestan i rekla da ce se vjerojatno uskoro posteljica sama podici. Ne mogu se sjetiti kome je tako isto bilo do ruba u ovim tjednima i da je krvario pa se kasnije posteljica podigla? Bela jesi to bila ti? 
    Malo me boli onako menstrualno, ali nista znacajno i dr nije to komentirala bas.
    Jos je spomenula kako ga je izmjerila da je sve ok, a da je mali mozak jedino za 3 dana manji pa sam se ja sva usrala da prostite sada i oko toga. 
    Ne zelim panicarit, ali uzasno je tesko vidjeti foekave gacice i ja sad samo placem iako sam vidjela da je mali dobro. 

Sretno svima na pregledima, aleksandra sretan rodjendan! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

nemamimena26
    15. Rujan 2021. 10:13

freya_444

Bumbasor

ginger39

Jutro, curke! Lakse mi kad vidim da nisam jedina koju muči spavanje, bas čudno spavam i sanjam u zadnje vrijeme.
    Alexandra, sretan ročkas!
    Freya, pratimo se, i meni danas započeo 29.
    Bumbasor, gdje ces uzeti naljepnice za zid? I ja bih isto to htjela.

Jos proucavam. Za sada sam na HIA work shop i dilemma posteri stala😁
    Mozda bi neke avione i oblake posto nam je tata pilot iako nije nuzno da mora biti😀

Moje preporuke za D-color naljepnice 🥰 ja naručila za moju curicu i baš je lijepo ispalo i brzo je dostavljeno 🤗

Draga i ja sam gledala malo njihove stranice i našla sam par stvari koje mi se baš sviđaju za malca 
    Hvala što si podijelila sa nama dobro iskustvo sa njima, definitivno naručujem od njih 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

• Bumbasor
    15. Rujan 2021. 10:14

tierra

Aleksandrasretan rodendan!!!
    Sretno curama s pregledima, javite nam se.

Bumbasor, kako izgledaju te pregrade? Imas link mozda?

Kod mene su nocne more i dalje prisutne, ali relativno brzo se umirim i zaspim ponovo tako da spavam po 10h svaku noc.
    Nama je krajem 10.mj svadba pa cemo se nakon tog baviti jos s ostatkom stvari za malecku (kad vidimo s kakvim financijskim stanjem cemo raspolagati). Imamo kolijevku i kolica, fali nam jos jaje, kadica i prematalica od tih vecih troskova.

Izgleda ovako, razlicite dimenzije.
    "STUK Kutija s odjeljcima, bijela, 20x51x10 cm - IKEA" https://www.ikea.com/hr/hr/p/stuk-kutija-s-odjeljcima-bijela-60474430/

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

nemamimena26
    15. Rujan 2021. 10:18

Slee

Jutro cure. Ja sam imala tesko jutro, zavrsila na hitnom pregledu. Ujutro na gacicama smedja fleka bila i isto tako kad se pobrisem. Samo sam se sjetila prica svih koje sam cula i imala 100001 scenarij u glavi. Brzo se spremila za pregled. Beba je hvala bogu dobro, zatvrena sam, cerviks 5,5cm, sve ok. Jedino mi postejica skroz do ruba i dr pretpostavlja da zbog toga to blago krvarenje/smedjarenje. Rekla je da mirujem i pojacala mi utrogestan i rekla da ce se vjerojatno uskoro posteljica sama podici. Ne mogu se sjetiti kome je tako isto bilo do ruba u ovim tjednima i da je krvario pa se kasnije posteljica podigla? Bela jesi to bila ti?
    Malo me boli onako menstrualno, ali nista znacajno i dr nije to komentirala bas.
    Jos je spomenula kako ga je izmjerila da je sve ok, a da je mali mozak jedino za 3 dana manji pa sam se ja sva usrala da prostite sada i oko toga.
    Ne zelim panicarit, ali uzasno je tesko vidjeti foekave gacice i ja sad samo placem iako sam vidjela da je mali dobro.

Hej draga  uh, žao mi je da ti je ovako dan započeo 
    Super, da si odmah reagirala i otišla na pregled, drago mi je da je sve u redu, a ovo sa posteljicom vjerujem da će sve biti u redu, baš kako su rekli.
    Samo se drži uputa i odmaraj koliko možeš.
    Probaj se molim te malo smiriti, prije svega radi same bebe i tebe naravno. 
    Šaljem ti najveći zagrljaj 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Bela_le
    15. Rujan 2021. 10:22

Slee

Zao mi je zbog krvarenja 😔, sad samo polako, podici ce se.. ja sam krvarila u tim tjednima, ali meni nikad nisu nasli uzrok, sve je uredu, posteljica nije nisko, meni su isto dali utrogestan 

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Bumbasor
    15. Rujan 2021. 10:27

Slee i meni je doktor rekao da je malom manja glavica za tjedan dana...gledajuci tude bebe nekako nije napredan odnosno vjerojatno ce biti manja beba. Na 40oj centili je. Za sada ne panicarim, 3 dana su bas malo, za sada bi ja to pustila do slijedeceg prrgleda. Ne brini se💙

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

tierra
    15. Rujan 2021. 10:42

Slee, bas mi je zao tog stresa koji si prosla. Drago mi je da je sve ok! 

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Scarlett
    15. Rujan 2021. 10:50

Slew drži se! Sve će bit ok. Bitno da si reagirala i dobila terapiju. Sad odmaraj maksimalno. Moguće da je i neka žilica pukla pa je došlo do krvarenja. Šaljem ti veliki hug! 🤗 😘 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

jelenas
    15. Rujan 2021. 10:50

Bumbasor nisam djevica al organizatori su zakon! 😂😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

freya_444
    15. Rujan 2021. 10:56

Slee, žao mi je što ti je tako započeo dan, ali drago mi je da je sve okej :) bebica i ti ste dobro i bit će sve okej, samo pozitivno, vjerujem da će se i to s posteljicom riješiti brzo! Odmaraj puno i slušaj doktoricu 😊❤️❤️💗 šaljem hug 🤗

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.