Božeee, jeste se raspisale 🤣 nema me samo dopodne, i već ima 6 stranica za čitati...
Ugl . Obavili pregled, zabetonirana, ušće T, cervix 4,2cm... Beba vesela, divlja ustvari ,oko 220g i u tjedan mjere, jedino glavica veća za 3 dana i noge duže za tj dana 🤣❤️❤️ niti sekunde nije bila mirna 🤣 vidjeli sve, pregledala dr mozak, srce i klijetke, bubrege, mjehur, vidjeli kako beba nešto mljackala pa se želučić napunio, sve detaljno. Sreća pa je dr uz gin i neonatolog pa je izuzetno detaljna... Pupčanu provjerila, jedino što je posteljica još uvijek nisko, ali ne i alarmantno 😁. Mirovati i bez većeg naprezanja zbog kontrakcija i bolova u stidnoj kosti... Jedino još moram urinokulturu, jer dana imala leukocita u urinu 2+...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Božeee, jeste se raspisale 🤣 nema me samo dopodne, i već ima 6 stranica za čitati…
Ugl . Obavili pregled, zabetonirana, ušće T, cervix 4,2cm… Beba vesela, divlja ustvari ,oko 220g i u tjedan mjere, jedino glavica veća za 3 dana i noge duže za tj dana 🤣❤️❤️ niti sekunde nije bila mirna 🤣 vidjeli sve, pregledala dr mozak, srce i klijetke, bubrege, mjehur, vidjeli kako beba nešto mljackala pa se želučić napunio, sve detaljno. Sreća pa je dr uz gin i neonatolog pa je izuzetno detaljna… Pupčanu provjerila, jedino što je posteljica još uvijek nisko, ali ne i alarmantno 😁. Mirovati i bez većeg naprezanja zbog kontrakcija i bolova u stidnoj kosti… Jedino još moram urinokulturu, jer dana imala leukocita u urinu 2+…
Super. 😍
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Bravo za bebicu🥰🤩🥳
Dali je gledala spol da potvrdi za sigurno, ja se tome nadam sad kad ću ići na anomaly scan, biti ću 20+2😅
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Slee, žao mi je zbog šoka koji si dozivjela, ali bitno da je sve okej. I meni se posteljica kasno dignula, odmaraj i uzimaj terapiju i bit ce sve u redu. 🤗
Freya, hvala na preporuci za naljepnice, idem odmah gledati.
Bruna, bravo za super pregled!
Slee vjerujem da si se prestrašila, ali beba je ok i to je najvažnije. Pokušaj se smiriti, pusti neku laganu glazbu i mazi ga. ❤️
Naljepnice sve preporuke za D-color, evo naših:Organizatori evo kako izgledaju napunjeni :)
Divne naljepnice,a tek ladice i kako je sve složeno! Raj za moje oči ( imam blagi opsesivno- kompulzivni poremećaj i obožavam kad je sve ovako tip- top) 😍
Iii još pitanja, malo sam počela više razmišljat o tome, kako sam došla do polovice trudnoće😆 Ja ne znam dali bi kupovala klasični kinderbet dok beba nebi bila nekih godinu dana ili malo više, nego bi za početak uzela onaj next to me što se zakači za bračni za spavanje po noći, zbog hranjenja noćnog i slično a ovako veći krevetić bi uzela nešto manje od običnog kinderbeta i na kotačiće da ga mogu vući za sobom po kući... Praktično mi se čini oboje 🤷♀️🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Slee sve će bit okej! ❤️
Bruna257 super za bebicu, spol još ne znate?
Ja sljedeći tjedan idem na 4D, već ću biti u 23.tj i tolko iščekujem da saznam spol
Slee, bas mi je zao zbog tog stresa,mogu samo zamisliti kako si se osjecala. Posteljica se treba dignit kroz naredna dva tjedna,vjerujem da hoce, zasad je okej da je tako nize ali svejedno trebas mirovati i ubaciti u laganiji tempo do iduceg pregleda 😊 drzi se 😘
Mene danas jaaaako boli u prepone i tu i tamo neka sijevajuca bol kroz trbuh,nadam se da to nije jista strasno 😓 mislim da sam fizicki malo pretjerala,ponašam se kao i inace,Al ocito trudnoca cini svoje.
A to kako beba treba spavati- ja isto ne znam vise jeli pravilno na bok ili na leđa
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Hvala cure na utjesnim rijecima. Stvarno sam se jako prepala. Citala sam da se zenama zna tek i oko 30tt podignut posteljica i da to sto mi je sada uz usce ne znaci da ce biti placemta previa u pitanju. Probat cu se opustit do iduceg pregleda koji nije tako daleko, a do tada se nadam da ce ova mij mali sve cesce i jace mami se javljati. Cim osjetim da je tu, meni je to kao da sam popila tabletu za smirenje.
—
Jelena super ti je sve poslozeno, obozavam tako slagadi, ja tako slazem i sebi i muzu 😀 A sobica je prekrasna 💗
—
Brina cestitam ti na super pregledu :)
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja vas dva dana samo čitam i nikako do kraja da stignem, ja kliknem na sljedeću stranicu a ono se pojavi još jedna nova u međuvremenu. Nisam baš ovih dana imala vremena ništa da pišem, ali evo uspjela sam pročitati sve, pola sam zaboravila ja mislim 😂 😂
Dude smo koristili avent, ali nije mala toliko bila ljubitelj, znala je ponekad držati u ustima Ali slabo, sad (11 mjeseci) ih nikako neće.
Flašice smo isto avent koristili a sad smo uzeli ovu sa drugačijom dudom gore babylove i ja sam objema zadovoljna, fino se ciste i mala hoće da pije iz njih, samo što kod ove sad babylove ova duda zna nekad da se pomjeri kad otvaram ili zatvaram flašicu, pa je onda moram namjestiti da ne curi
Slee Jako mi je žao što ti se to desilo i što ti je tako dan počeo, vjerujem da ti nije lahko da si zabrinuta, ali pokušaj da se smiriš i pozitivno razmišljaš. Misli na to da ti je doktorica rekla da je sve ok s bebicom, to je najvažnije. Odmaraj i sve će biti super 🤞🤞
Moja djevojčica je rođena u oktobru, ja sam njoj oblačila bodi, pidzamicu, carapice i motala je u dekicu za spavanje. Na leđa pa malo na stranu je podignem, da se ne bi zagrcnula. Nismo hvala Bogu nikad imali s tim problema. Svaki put kad bih je spustila da spava okretala sam je na drugu stranu, zbog glavice. Eto tako su mene savjetovali, tako sam radila i sve je super bilo
Sortiraj odgovore
Najstariji