Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    15. Rujan 2021. 13:33

Jelenko93

Bravo za bebicu🥰🤩🥳
    Dali je gledala spol da potvrdi za sigurno, ja se tome nadam sad kad ću ići na anomaly scan, biti ću 20+2😅

Da da, gledali u spol, al je beba tako elegantno prekrižila nožice, tako da smo još u neizvjesnosti 🤣🤣🤣 beba je bila toliko nemirna da nismo ni gledali na 3D a i ona sama kaže da je potpuno nepotrebno na svakom uzv raditi i 3D, a i odgovara me od 4D uzv, isto kaže da je bespotrebno... Nisam ni u prvoj t radila taj 4D, isto me gin odgovarao....
    -------
    Krevetić- u prizemlju košara od kolica za početak, kasnije ćemo kombinirati .. u sobi kupujem sada onaj krevetić next to, da radi dojenja bude lakše, kindi imamo od curke(u kojem nikad nije spavala 🤦).... I da, jedino ću uzeti gnijezdo, njega mogu po kući seliti 🤣
    Što se tiče spavanja novorođenčeta, meni je S spavala na bok ugl, samo sam je podupirala rolanim ručnikom iza leda(glupo mi bilo kupovati onaj jastuk za bočno ležanje, ovo ima istu funkciju), ili je spavala na ledima, al sam u oba slučaja gledala da joj glavicu okrećem na drugu stranu, da nema na kraju onu zaležanu glavu, i zbilja joj je glavica super oblikovala,lijepo je okrugla(muž opsjednut time, njemu glava zaležana ko da ga netko lopatom otraga mlatnuo, i to stalno predbacuje sveki 🤣🤣) eto,moje iskustvo ..
    ----------
    Di nam je schinin danas? Zanima me ovo u urinu leukociti 2+, što bi bilo... Ja nemam nikakvih smetnji kod uriniranja... Ali za svaki slučaj, bar jednom, da odradimo urinokulturu...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

PeggyCarter
    15. Rujan 2021. 13:36

Cure, dobro bi mi došao savjet.
    Je li netko na svoju ruku uzimao nešto za gljivice?
    Užasno me svrbi dolje cijelo jutro, isprala sam al je još gore, a ne mogu gine.dobiti, vjv je na godišnjem, a nitko ju ne mijenja. 😕
    ...
    Ima li nekih prirodnih preparata koju mogu probati ili da uzmem nešto u ljekarni?
    Nisam ni sigurna da su gljivice, al radi svrbeza pretpostavljam.

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

Jelenko93
    15. Rujan 2021. 13:45

Ja sam sad studirala te prijenosne krevetiće ali kao nije preporučljivo da u tome spavaju jer nema podnice klasnične nego samo kao šipkice u X i tako nešto. Pa onda me zanima gdje su vam bebice spavale tako male da kada su zaspale a trebali ste se tipa iz blagavaone preselit u boravak da ste ju zajedno sa tim u ćemu je spavala samo prenesle bez razbuđivanja🙈 Tek krenula to ispitivat i tražit a već mi puna glava😆

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• nelanr_
    15. Rujan 2021. 13:54

Bruna257 ja zadnja 2-3 mj imam leukocite u urinu 5-6 i nesto bakterija od pocetka trudnoce, od ponedeljka radim urinokulturu pa se nadam ce biti sterilna 🤞

boy 💙🌍

Mum of four
    15. Rujan 2021. 14:10

Slee

Hvala cure na utjesnim rijecima. Stvarno sam se jako prepala. Citala sam da se zenama zna tek i oko 30tt podignut posteljica i da to sto mi je sada uz usce ne znaci da ce biti placemta previa u pitanju. Probat cu se opustit do iduceg pregleda koji nije tako daleko, a do tada se nadam da ce ova mij mali sve cesce i jace mami se javljati. Cim osjetim da je tu, meni je to kao da sam popila tabletu za smirenje.

Jelena super ti je sve poslozeno, obozavam tako slagadi, ja tako slazem i sebi i muzu 😀 A sobica je prekrasna 💗

Brina cestitam ti na super pregledu :)

Ne mogu ni zamislit kako te prestrasilo😔. Sva sreca da je s bebom sve u redu. Pomalo i nemoj se naprezati

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Bruna257
    15. Rujan 2021. 14:12

nelanr_

Bruna257ja zadnja 2-3 mj imam leukocite u urinu 5-6 i nesto bakterija od pocetka trudnoce, od ponedeljka radim urinokulturu pa se nadam ce biti sterilna 🤞

Meni jednom urin bakterija nešto, dr put sterilno, sad samo leukociti 2.. pa kaže ajde da jednom ovo napravimo(urinokulturu)... Nije problem, samo me zanimalo na što asociraju povišeni leukociti...

---
    Jelena meni je spavala ili u kolicima (košari) ili kad je bila veća, na kutnoj...to mislim u prizemlju... Na katu uvijek na krevetu našem..

Mum of four
    15. Rujan 2021. 14:12

Bruna257

Jelenko93

Bravo za bebicu🥰🤩🥳
    Dali je gledala spol da potvrdi za sigurno, ja se tome nadam sad kad ću ići na anomaly scan, biti ću 20+2😅

Da da, gledali u spol, al je beba tako elegantno prekrižila nožice, tako da smo još u neizvjesnosti 🤣🤣🤣 beba je bila toliko nemirna da nismo ni gledali na 3D a i ona sama kaže da je potpuno nepotrebno na svakom uzv raditi i 3D, a i odgovara me od 4D uzv, isto kaže da je bespotrebno… Nisam ni u prvoj t radila taj 4D, isto me gin odgovarao….
    ——-
    Krevetić- u prizemlju košara od kolica za početak, kasnije ćemo kombinirati .. u sobi kupujem sada onaj krevetić next to, da radi dojenja bude lakše, kindi imamo od curke(u kojem nikad nije spavala 🤦)…. I da, jedino ću uzeti gnijezdo, njega mogu po kući seliti 🤣
    Što se tiče spavanja novorođenčeta, meni je S spavala na bok ugl, samo sam je podupirala rolanim ručnikom iza leda(glupo mi bilo kupovati onaj jastuk za bočno ležanje, ovo ima istu funkciju), ili je spavala na ledima, al sam u oba slučaja gledala da joj glavicu okrećem na drugu stranu, da nema na kraju onu zaležanu glavu, i zbilja joj je glavica super oblikovala,lijepo je okrugla(muž opsjednut time, njemu glava zaležana ko da ga netko lopatom otraga mlatnuo, i to stalno predbacuje sveki 🤣🤣) eto,moje iskustvo ..
    ———-
    Di nam je schinin danas? Zanima me ovo u urinu leukociti 2+, što bi bilo… Ja nemam nikakvih smetnji kod uriniranja… Ali za svaki slučaj, bar jednom, da odradimo urinokulturu…

Super na dobrom pregledu,beba sramezljiva pa nece pokazivat🤣

Mum of four
    15. Rujan 2021. 14:16

PeggyCarter

Cure, dobro bi mi došao savjet.
    Je li netko na svoju ruku uzimao nešto za gljivice?
    Užasno me svrbi dolje cijelo jutro, isprala sam al je još gore, a ne mogu gine.dobiti, vjv je na godišnjem, a nitko ju ne mijenja. 😕

Ima li nekih prirodnih preparata koju mogu probati ili da uzmem nešto u ljekarni?
    Nisam ni sigurna da su gljivice, al radi svrbeza pretpostavljam.

Ja sam koristila canesten vaginalete a ima i krema. Sad ne znam dali se smije koristit u trudnoci

Bruna257
    15. Rujan 2021. 14:19

Mum of four

Bruna257

Jelenko93

Bravo za bebicu🥰🤩🥳

Da da, gledali u spol, al je beba tako elegantno prekrižila nožice, tako da smo još u neizvjesnosti 🤣🤣🤣 beba je bila toliko nemirna da nismo ni gledali na 3D a i ona sama kaže da je potpuno nepotrebno na svakom uzv raditi i 3D, a i odgovara me od 4D uzv, isto kaže da je bespotrebno… Nisam ni u prvoj t radila taj 4D, isto me gin odgovarao….
    ——-
    Krevetić- u prizemlju košara od kolica za početak, kasnije ćemo kombinirati .. u sobi kupujem sada onaj krevetić next to, da radi dojenja bude lakše, kindi imamo od curke(u kojem nikad nije spavala 🤦)…. I da, jedino ću uzeti gnijezdo, njega mogu po kući seliti 🤣
    ———-
    Di nam je schinin danas? Zanima me ovo u urinu leukociti 2+, što bi bilo… Ja nemam nikakvih smetnji kod uriniranja… Ali za svaki slučaj, bar jednom, da odradimo urinokulturu…

Super na dobrom pregledu,beba sramezljiva pa nece pokazivat🤣

Ista ko prva, kad je sramežljivo pokazala da je cura tek u 27tt 🤦🤦 eee tako dugo pak neću čekati hahaha

freya_444
    15. Rujan 2021. 14:25

Bruna, čestitam na pregledu 🤗💗

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.