Slee vjerujem da si se prestrašila, ali beba je ok i to je najvažnije. Pokušaj se smiriti, pusti neku laganu glazbu i mazi ga. ❤️
Naljepnice sve preporuke za D-color, evo naših:
Organizatori evo kako izgledaju napunjeni :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Slee Drago mi da je sve dobro na kraju!! Mogu misliti stresa 🙁 najvaznije da je sve u redu s bebom neka te to umiri nekako do iduceg pregleda - miruj i cuvaj se 😇😚
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Slee vjerujem da si se prestrašila, ali beba je ok i to je najvažnije. Pokušaj se smiriti, pusti neku laganu glazbu i mazi ga. ❤️
Naljepnice sve preporuke za D-color, evo naših:Organizatori evo kako izgledaju napunjeni :)
Naljepnice su prefora, pravi mali oblačići
Što se tiče organizatora, šta da ti kažem, osim da je sve po p.s.-u složeno
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Slee jako mi je zao sto ti se to desilo. Ali ako dr kaze da je beba dobro ne brini onda i nemoj da places 😊
Bit ce sve ok. A znam ja kakav je to stres, ja sam od 6 do 10 tjedna pomalo imala smedji iscjedak zbog hematoma. Uzasan osjecaj vidjeti tako nesto... Ali glavu gore bice sve dobro. ❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Cure iz Zagreba, samo jedna info🤭 u Lidlu na Oranicama jos uvijek imaju sve iz ovotjednog asortimana za trudnice i bebe, tajice sam nasla u svim velicinama, grudnjake isto, a košare sa bodijima su pune. Sad, dal su obnavljali zalihe ili puno naručili u startu, ne znam, ali ako netko još nešto treba, da znate 🤗
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Naljepnice sve preporuke za D-color, evo naših:Organizatori evo kako izgledaju napunjeni :)
Gdje si ti svoje kupila😀 ja imam za 2 ladice samo, fali mi josss🤣🤣🤣
Sad sam pola svog ormara u kutije pretvorila, kuhinja je puna organizatora a, i kupaona🤣🤣🤣
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Slee bez brige, bebac je dobro a posteljica ce se sigurno podignuti jos, tako negdje sa 20 tj. ❤ Ja sam imala ono odvajanje plodovih ovoja i pitali smo dr. je li siguran da toga vise nema pa nam je rekao da je trudnoca aktivan proces i da nije nista cudno da se takve stvari dogode i produ. Pogotovo tako do 20.og tjedna se sve nekako mijenja. Samo smireno, odmarajte ti i beba a uskoro ce sigurno biti lakse 🥰
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Ovo predobro izgleda
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Cure iz Zagreba, samo jedna info🤭 u Lidlu na Oranicama jos uvijek imaju sve iz ovotjednog asortimana za trudnice i bebe, tajice sam nasla u svim velicinama, grudnjake isto, a košare sa bodijima su pune. Sad, dal su obnavljali zalihe ili puno naručili u startu, ne znam, ali ako netko još nešto treba, da znate 🤗
To je onaj kod Vrapča? Ne znam taj dio grada baš
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Cure znam da ste pisale ali ne mogu više pronaći a internet je prepun svega od toga što preporučuju babice, pedijatri itd... Kako novorođenče treba spavati, na leđima ravno, polegnuto na leđa ali podbočeno malo kao na bok valjda ćete me skužit 🙈 Neke mame kažu da su im djeca htjela spavat samo na trbuhu, to mi je nekako preopasno za novorođenče a opet i na leđima se može zagrcnut mlijekom ako poslije papanja nekad u snu bljucne, toga me strah jer sam se naslušala da sam ja bljuckala u vulkanima pa je mama probdjela mjesecima mada sam se ja rodila 2 mjeseca prerano pa mi se nije to nešto još naučilo zatvarat u grlu pa su joj rekli da mora pazit da se ne ugušim... Uglavnom odužila sam🙈
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji