Evo i mene i mog bucka 🥰 Na slici se ne vide toliko sve moje kile viska 😅 https://ibb.co/p0HBq3z
Bila sam u h&m-u i napokon nasla traperice u koje stanem i u kojima izgledam sama sebi normalno. Morala sam uzeti 42 ali ima jos prostora pa se nadam sto duze izdrzati u njima.
Super su trapke i ti izgledaš baš zgodno 🥰
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Da, i dan danas tako provjeravam jel mu vruće ili ne. Ako se vrat i donji dio glavice znoje, to je znak.
Ruke im znaju biti hladne, ionako im nije hladno.
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Pozdrav svima! Sinoc smo se vratili s mora, jutros hello reality i povratak na posao... Aliiii, sad sam iskoristila ono pravo na slobodan dan za prenatalni pregled, dosad sam stalno ili nadoknadivala sate, ili prebijala s prekovremenima, nisam ni znala za ovo i odsad cu bome koristiti. Joooj a jucer povratak s mora, dakle nebo i zemlja od odlaska prije 2 tjedna - tad sam ko raketa bila u autu, nisam htjela stajati, nisam ni piskiti morala i drito iz Zg za St isli pa na trajekt; jucer pak posve novi rezim, vise puta morali stajati, em pristisak u trbuhu, em mi nikako sjedenje nije odgovaralo, em zgaravica na najjace.
I meni je trbuh prosli tjedan kao preko noci iskocio, sad se bas vidi da sam trudna, da to nije samo skembica.
Danas sam 20+1, ali ne osjecam jos nikakve udarce, bome ni leptirice. A svi me na poslu pitali jel sad osjecam lupanje i pokrete, ja odmah u brizi jer ne osjecam... Nadam se da ce sutra sve biti okej, valjda je i to normalno. Prosli put je dr rekao da je posteljica sprijeda, mozda onda to utjece. Nakon par tjedana bez nekih senzacija, sad osjecam opet pritisak i zatezanja, pokoji grc ili probadanje, sad jesu to pokreti malca ili jednostavno sirenje svega, tko ce ga znati...
Mislim da sam i ja napipala bradavicu u pupku.
Boobs mi jos nisu porasle, samo zile poiskakale i bradavice se povecale.
A nakon posla sam se namjerila ocistiti frizider, muz ga odledio preko dana pa sam dva sata sve ladice i utore ribala, glancala, slagala stvari nazad. Jedino sam njemu ostavila dolje tri ladice zamrzivaca da vrati sve unutra jer sam skuzila da sam preumorna i da se ne mogu saginjati. Dakle, and so it starts, do prije par dana nisam osjecala neke granice, sad bas osjetim kad moram stati, kad trbuh tvrdi kaze stara moja dosta je bilo, izvoli u horizontalu.
Sve vas pozdravljam i zelim ugodnu noc!
Lori ma počela sam je osjećati ali to je sve dosta slabije nego sam navikla radi posteljice. Ali krece sad sve jace. Ova knjiga o dječjem mozgu mi je fenomenalna, apsolutno preporučam kao pripremu za sve što kreće nakon 1-1,5 godine, vrlo sličan pristup “Disciplini bez drame”. “Prirodan porodaj” nisam još započela, krećem sutra preksutra kad ovu finiširam.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Joj cure, ne znam kako vama, ali meni je danas baš sparno i vruće, baš se osjeti da će promjena vremena. Išli se šetati muž i ja sad predvečer, oznojili se ko da smo trčali maraton 😱😨😒
Joj, i meni, baš mi je neki težak dan...moram priznati da se radujem najavljenom padu temperature
Tierra, evo drago mi jw da su ti iskusnije cure odgovorile na to brojanje,nisam tocno znala kad to krece Al znam da nekad treba krenuti za brojanjem 😂😂 znam da kad se zene zabrinu sta se beba bas ne javlja,da legnu na bok i usredotoče se na bebicu i pomaze je i ona se onda javi. Nadam se da ce ro djelovati i umiriti te 🤗
Lupka ona nama i više od 5 puta na sat/10 puta na dva sata tako da nema straha. Samo se do prije koji tjedan dosta jace osjetilo kad je bilo puno niže ispod pupka. Hvala curama na informacijama!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Danas sam citav dan slagala ormar i nesto cistila pomalo, za sve mi treba puno vise vremena nego prije rucak pravim 2h prespora sam 😂 Danas sam imala malu poplavu (smotana 😂) u stanu i kako sam se spustila da to ocistim imala sam osjecaj da ce beba ispasti iz mene bas je jako pritisnuo prema dole😂
Da li su vama grudi vrele 😂 jedno vrijeme su se povukle i nisu me bolile ni bradavice ni grudi sad su se opet upalile i bole i vrele su na dodir
boy 💙🌍
Hvala Vam svima na dobroslošlici...krenula sam vas čitat od početka, dopla do 150 str.. Nilad vas necu stić ako nastavim 😂
Dakle danas mi je 20+4
Sutra Uzv, petak pregled..
Vidim već ste većina Vas počele kupovat robicu, dude i sl... Ja imam u planu sve nekako zadnji čas 😂
U biti kako nisam imala nikakve simptome od početka, osim što sam krvarila pa sam trebala na komplikacije, tek sam sad kad se beba počela micat postala stvarno svjesna da ću imat bebi..
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
sta mislite o povoj vrecicama za spavanje ? vidjela sam u Dm Orangetree brend povij me mama bebica je ususkana al nije stegnuta ko u swaddle ja sam mislila uzeti to rukice su mu isto pokrivene al moze pomjerati nogice i rukice
Ovo me baš zanima. Škicnut ću i ja u dm. Vidim da je to naški brend. Ja imam dvije vreće za spavat ali su obje bez rukava. Inače sam zimogrozna pa već vidim kako ću ja malog pokrivati, a muž otkrivat. Ali sam mislila svejedno preko toga i dekicu...onako zavuc je uz madrac i krevetić. Šta mislite o tome?
Ginger, dobar savjet za detektor temperature
Zelena dobrodošla!
Tierra, kod mene je mjerenje krenulo od 30 tj. Koliko sam shvatila neki gin. to ne traže jer meni neke frendice to nisu radile u trudnoći. Kao trebalo bi mjerit sat vremena i trebalo bi biti minimalno 5 pokreta.
💙👶 07.12.
Taya,Mum of four, hvala vam 🥰 evo malo sam legla i pomazila bebu par minutica i javila mi se,lagani leptirići i baluncici 🥰🥰🥰 jedva cekam da to bude svakodnevno, sigurno da određenu dozu mira da je bebuška u redu 🥰
Sta se tice spavanja,mislila sam je obuci u pidzamicu,mozda vreća za spavanje i povise svega toga ona swaddle deka,st kazete na tu kombinaciju? 😂😂
Najgore mi je sta cemo morati grijati,ja jako volim spavati u hladnoj sobi,cim je toplije-jako lose spavam. Vjerojatno cu onda spavati u litnoj spavaćici i bez ikakvih pjumina i deka 😂😂
Kad se necakinja rodila, imala je jako problema s disanjem i zacepljenim nosicem i rekli su im da joj je pretoplo spavati i da otvore prozor (bila je zima). Nakon toga visr nikakvih problema nisu imali. Tako da ne znam bas na koliko stupnjeva odrzavati temperaturu po noci. Mozda bolje njih utopliti u vrecu za spavanje, a prostoriju odrzavati hladnijom?
Dudu planiram uzet Bibs jer su preslatke i prirodne (navodno), ali necu gurat ako bas nece htjet.
Ja svoju bebu osjecam manje nego prije. I dalje dosta cesto tokom dana, ali su udarci slabiji. Mozda zbog drugacijeg polozaja. Ne mogu docekat cetvrtak i napokon pregled.
Preko noći temp treba biti 19,20, ne više.
Tako piše u knjizi od pedijatara Jovancevica Godine prve i zašto su važne. Pregrijavanje može baš biti opasno. Dogodilo se mojoj frendicu, bebi baš bilo loše... Mislim da treba gledati da se dijete oblaci kao i odrasli, a bebe trebaju 1 sloj više ali pamučni tanki sloj.
Sortiraj odgovore
Najstariji