I danas idemo po kolica i autosjedalicu u Bubamare. Odlučili smo se za Cybex Balios S Lux Soho Grey, a sjedalicu smo uzeli malo skuplju, da je mogu rastegnuti ako ga budem di brzinski vodila do pedijatra ili negdi, može se ispruziti kao da leži, što mi se čini puno bolje, recimo ako zaspe, ne moram ga vadit iz sjedalice u košaru/kolica, samo prebacim na konstrukciju kolica i to ispružim. Radi se o modelu Cloud Z, druga opcija nam je bio Aton 5. Što se tiče ocjene sigurnosti, mislim da je 1.6 ili 1.7 štp je jako dobro, granica za perfektna je od 0 do 1.5. Jedva čekam to rješiti
Gledamo još odmah uzeti paketin tj.jastuk za novorođenče, mislim da mi je bolje uzeti ovaj kao dekicu za izlazak iz rodilišta, pa ga kasnije u tome stavljati u košaru dok bude zima vanka, a kasnije mogu koristiti kao dekicu za pokrivanje.
https://www.bubamara.eu/djecja-soba/posteljina-i-madraci/jastuk-za-novorodence-39885
https://www.bubamara.eu/djecja-soba/posteljina-i-madraci/jastuk-dekica-sivi-maslacak-68075
Što se vama čini, ima li netko iskustva s tim?
Meni se isto svidaju ovi jastuci koji se razmotaju u dekicu, dada&rocco mi imaju bas lijepe isto. Vidim da sad svi djecu iz rodilista odmah stavljaju u AS pa me isto zanima ako ima koja iskusna mama da kaze je li jastuk stvarno visak kad se izlazi iz bolnice? Kad smo isli po necaka sestra ga je odmah stavila u AS pa smo se tako i slikali. Meni je puno draze ovako umotati bebu ali mislim da bi me bilo strah ako bih je tamo morala sama prebaciti u AS pa mozda zato to rade 🙈
Mora u as. Nikakvi jastuci nisu ni dopušteni. To samo za po doma ako baš želiš ali bebi je puno bolje kod mame i tate nego u tom jastuku. Mi smo imali ali ni jednom nismo koristili...
Jutro drage moje. Evo opet ja i moja nesanica...
Ustvari mozda bih i spavala, da mi cijelu noc ne titra misic lijeve noge iznad koljena...
Jos sam sanjala da mi pukao zub, a ionako se jako plasim sutrasnjeg pregleda ( idem na anomaly scan).
Vi i vasi trbuscici izgledate prelijepo.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Jutro i od mene...
Još jedna u***na noć... Malena prehladena, pa se vrti pa ne može disati, pa žedna.... Vrtić, eto... A i ja sanjam isto gluposti, pa se budim i ono malo što sam mogla spavati 🤦🤦
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Pregledi 🤰🤰💞💖:
Clarissa- 15.9.
Bruna257- 15.9.
Zelena36- 15.9.uzv
Lota_twins-16.9.
Alexandraaa90- 16.9.
tierra-16.9.
Larchi29-17.9.
LadyD-17.9.
Zelena36-17.9.
Upitnica_st- 20.9.
danchy1990-20.9.ogtt
Jagodica1988-20.9.
Maša-20.9.
AnnaO-21.9.
JanaL-21.9.
Freya_444- 21.9.
Jelenko93- 21.9.anomaly scan
Lori-21.9.
jelenas-21.9.
piba7- 21.9.
Schinin-21.9.
Ri-22.9.
Teeny-22.9.
Lillio7-22.9.
Jelenko 93- 23.9.
Miraclebaby26-23.9.
Bambina- 23.9.
avica-23.9.
Angel-23.9.
Luu-23.9.4D
nemamimena26-27.9.
Mn291- 27.9.
Novasrećica- 27.9.
Slee-27.9.
Schinin-27.9.
sirenita- 28.9.
aurora12- 28.9.
Luu- 29.9.
Bette-29.9.
Taya-29.9.
Peggy Carter-29.9.
LadyD-29.9.
Bela_le- 30.9.
MaLa14- 30.9.
Meaa-1.10.
Margo-1.10.
Josipab-1.10.
nemamimena26- 4.10.
nelanr_-4.10
Mum of four- 4.10.
XOXO- 6.10.
Scarlett- 7.10.
deedee505-8.10.
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro cureee 🌞
Sretno s pregledima 🥰🥳
Ja rano danas, moram opet krv vaditi za crp i jetrene i takooo 😔😴😴
Lucija 16.12.2021.💗
E da, ušla u 29.tjedan 🥳🎉❤️❤️💗
O super 👏💪❤. Ja sam danas usla u 20tt. ja isto idem danas u laboratorij u Dom zdravlja da vadim krv ako uopste kod njih trebam. Jer ono sta je moja dr napisala ne mogu da procitam... A tako sam gladna....
Ako ne onda cu sutra u kbc-u kad budem isla na pregled.
Danas mi je rodjendan i prvi je od kad znam za sebe da nemam tortu. Nisam se mogla natjerati da ju napravim.
O super 👏💪❤. Ja sam danas usla u 20tt. ja isto idem danas u laboratorij u Dom zdravlja da vadim krv ako uopste kod njih trebam. Jer ono sta je moja dr napisala ne mogu da procitam… A tako sam gladna….
Danas mi je rodjendan i prvi je od kad znam za sebe da nemam tortu. Nisam se mogla natjerati da ju napravim.
I ja sam gladna, zato i idem tako rano vaditi krv da to obavi što brže 🤣
Sretan rođendan 🎉🥳🥰
Lucija 16.12.2021.💗
O super 👏💪❤. Ja sam danas usla u 20tt. ja isto idem danas u laboratorij u Dom zdravlja da vadim krv ako uopste kod njih trebam. Jer ono sta je moja dr napisala ne mogu da procitam… A tako sam gladna….
I ja sam gladna, zato i idem tako rano vaditi krv da to obavi što brže 🤣
Sretan rođendan 🎉🥳🥰
Hvala. ❤ Ja ipak necu ici danas. Morala sam nesto pojesti, muka mi bila od gladi 😂
Freya čestitam na ulasku u 29 tjedan.. 😀
Alexandraa sretan rođendan 🎂 😘 i čestitke na ulasku u 20 tt..
---
Cure sretno danas na pregledima 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji