Ja isto imam Micro Air i spasava nas, jer curicu inhaliramo dok spava, u budnom stanju ne da ni blizu. Mali je, nosimo ga kad je potrebno svuda sa sobom, necujan, savršen.
Isto je bio na nekoj akciji, ali vrijedi svake lipe.
Oni veliki su bučni, a ovi koji imaju aspirator, ne valja vam taj aspirator tj nije ni do koljena usisavacu.
Micro air je isto i za djecu i za odrasle. Dobijete dječju i odraslu masku.
Planiram poranit po taice u lidl ujutro... zanimaju me velicine jer neznam dali se moze isprobati tamo u lidlu uopce... mame koje su kupovale vec prije iste preporuke za velicine bi bile dobrodosle
Neki dan sam bila u mani zamjeniti jedne od njihovih modela koje sam dobila na poklon ali koje god sam probala (hlace taice i trenirke ) nisam mogla naci da su udobne .. uglavnom hlace m mi mogu bez problema ali dio za stomak je toliko uzak da mi je muka doslo... veci brojevi gore pasu ali uzas za dole... taice xxl uske svagdje i bas stiscu svuda a trenirke su dobre u L velicini samo ubise u djelu di se spajaj taj dio prosirenja za stomak /kao da navlacim s na dupe pa tako da ni jedne nisu odgovarale
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ja koristim jos od sina ono crijevo za na usisivac i do dan danas je kao novo i funkcionalno jos uvjek kao prvi dan... tada je kupljeno u ljekarni za nekih 250-300kn... dobiju se 2 nastavka sa sirom i uzom rupicom... usisivace sam mjenjala 4kom do sada i svaki je imao ono za kjacinu tako da dok je bio skroz mali 3mj najmanje i tako do mene koja uzasno patim od upale sinusa (5-6puta godisnje ) na najace... osvjedocila sam se da se oporavim bez crvenog nosa za najacu upalu max 5 dana a puno puta nisam ni zapocela terapiju nego me spasi to i ispiranje nosa i kapi samo
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Evo cure danas zadnji dan mora, i vracam se sutra opet na staro .. citam vas ali se nisam javljala.. pa cu “kratki osvrt😉
sada pred kraj ljeta mislila sam da nece biti ljudi na plazi no ima ih, a ja cekam Pon da obavim depilaciju😂Ali nevjerojatno kak ti postane svejedno😁
Pristici - rijesila sam akne Roacutanom, a kako inace imam tamnije flekove od svega po faci, sada su nastali jos i bijeli i novi tamni - a stalno sam s 50 faktorom, tako da em sto sam debela jos sam i flekava 🙄🙈
Alexandra zao mi zbog tvog iskustva, stvarno se nadam kako je netko napisao da su to rijetki slucajevi.. i da ce biti sve u redu ovaj puta🙏
Lidl uzela jos prije 2 grudnjaka za dojenje, koje nosim cijelo ljeto - tako su mekani i jedva cekam da uzmem nove..
Ginger bas mi zao za situaciju s mamom, drzi sa 😇
Ja sam jedinka i jako vezana za svoju, i ona je bolesna i depra je prisutna vec duze al uz tablete to dobro gura..
Priprema - narucila sam prva dva kompletica iz HM-a kad je bio popust 20% 💪
Slee super za pregled! 💙
Jvala ti. I ja se nadam. I idemo dan po dan ❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
LadyD ja imam doma neke tajice iz Lidla, pošaljem ti kasnije koje veličine i kak mi sad stoje pa možda dobiješ neku ideju.
Mi aspirator isto imamo za usisivač, Nosi, ali sad kak curka sama puše nos nismo ga baš dugo koristili.
Ako imaš problema sa sinusima ja ti preporučam dvije stvari: sprej za nos od Specchiasol i net pot, iliti lijevak za ispiranje sinusa, mene to spašava.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure svako malo pročitam na internetu, fb grupama ma bilo gdje kako se žene muče sa dojenjem pa jel to stvarno tolika muka za naučit koji položaj, šta kako? Sve šta čitam žene već očajne i sreću s pameti zbog neuspješnog dojenja🤷♀️ To mi se trenutno čini veći bauk i od poroda po svim pričama😳
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Bok svim mamicama 👋🏻👋🏻👋🏻
Svojevremeno sam se na ovom forumu družila s curama kroz svoje trudnoće, a sada, 3 bebe nakon, je došlo vrijeme da se pozdravim sa svojom trudničkom odjećom. Ako nekoj treba trudničkih hlača ili majica škicnite njušklao oglas 🧐
https://www.njuskalo.hr/odjeca-trudnice/trudnicke-hlace-majice-haljina-hm-lidl-oglas-35477662
Želim vam svima bezbrižne trudnoće, brze porode i zdrave bebice 💕👋🏻
Jelenko ja potpisujem što je rekla novasrećica. Ja sam dojila jedno dijete 1,5 godinu tako da ne mogu reći da imam nešto puno previše iskustva, ali imam i dosta dojilja i nedojilja oko sebe pa mogu reći što sam uočila:
- mnogi roditelji uvedu dohranu da malo “nadopune” hranjenje, to je po meni ključna greška jer uzimaju od sebe, tj ne daju priliku dojkama da proizvedu koliko je potrebno i dovoljno bebi
-skokovi u razvoju (kojih je u prva 3 mj baš puno) su tu da nam pomognu ostvariti ponudu i potražnju. Mogu izazvati frustracije kod majki jer “dijete bi samo sisalo”. Ne znam kakva očekivanja su te majke imale no to i je poanta i to i je djetetova glavna zadaća u tom periodu. Ja sam se osobno te dane samo prepustila bebi i davala joj da cica do iznemoglosti ako je htjela. Plus- nosiljka me spašavala za osjećaj bliskosti!
-mnoge mame slušaju jako puno ljudi, a najmanje sebe i svoje dijete pa misle da nemaju mlijeka, da je mlijeko “slabo” itd. - ja osobno u to ne vjerujem. Može se dogoditi u početku da je beba jako uspavana pa cica malo i tu treba biti uporan i nuditi
- savjet: vjerujte u sebe i svoju bebu, naša tijela su stvarno čudesna. Vjerujte brojkama na vagi i broju mokrih pelena i prvih mjesec dana se dajte samo sebi i bebi (i naravno drugoj djeci ako je imate)
- tražite pomoć! Meni su najgore bile noći, tu je uskakao muž. Bio je budan samnom, tješio me i govorio da je to najbolje za naše dijete, da sam sjajna, da nam super ide i da će doći dan kad ćemo u tome obje uživati. Tako je i bilo! Patronažna mi je isto bila sjajna, curka je dobivala slabije prva tri tjedna i ona mi je davala super savjete kako da je malo više razbudim dok jede da aktivnije siše. Obitelj je sva bila podrška- od sređivanja stana do nošenja ručkova, ako imate svoje ljude blizu, tražite pomoć!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ja ću još vidjet dali ću dojit iz zdravstvenih razloga ali ne vezano za to kad pročitam da "traumatična" iskustva stvarno mi se čini kao pokora🤣🙈
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jelenas, bas lijep i realan opis onog sta nas ceka, ja se pripremam u glavi na ratno stanje hahahah
Volim se našaliti sa svime time i biit realna,taj period,vjerujem,koliko ej tezak toliko je prekrasan. Ionako se trebamo posvetiti bebici ta prva 2-3 mjeseca, bit ce vremena kasnije i za nase osobne potrebe 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji