Jutro trudnice
Mi smo danas punih 26tt, bome kad sam vidila da smo presli u dvoznamenkaste brojeve odbrojavanja do bebe, malo me je pocela trta hvatati
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro svima 🙂
Kak ste s bolovima u donjem dijelu trbuha? Kad se počinje sve intenzivno širiti i kad počnu ligamenti jako boliti? Mene je jučer cijeli dan bolio trbuh pa sam se baš prepala.
Jutro trudnice
Mi smo danas punih 26tt, bome kad sam vidila da smo presli u dvoznamenkaste brojeve odbrojavanja do bebe, malo me je pocela trta hvatati
Jeeej čestitam 🥰😍
Lucija 16.12.2021.💗
Meni su se cice napuhale opet, to se desilo u zadnjih tjedan dana, baš su se povećale i teške su 🤣😅😅
Lucija 16.12.2021.💗
Mene boli dolje nisko sa svake strane kao da mi se rasteže sve, a kad mi se piški još gorje 🙄🤦♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Mene boli dolje nisko sa svake strane kao da mi se rasteže sve, a kad mi se piški još gorje 🙄🤦♀️
Tako i mene boli a kad je pun mjehur jos i vise.
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Dobro jutro☕☕.
Cure koje imate radove suosjećanje tako i kod nas,radimo na katu dvoetazni stan. Sad majstori rade prezide i sve se nekako oduzilo.
Dali se vama desi kad se zakasljete ili kihnete da malo pobjegne mokraca? Meni redovito🙃
Jutro trudnice
Bome ti se opasno priblizavas cilju🤭🤭 Sad ce roda jos malo
Dobro jutro 😆
Prijavljujem prvi san koji nije mora 😂😂😂😂😂 kuhala sam krompir za pire u velikom loncu 😂😂😂😂😂😂😂😂
Jucer me nesto kao ukljestilo u desnom kuku… bas me bolilo kad ustanem poslje sjedenja al od jutros nista…. primjecujem zadnje dane nekako teze ustajanje iz sjedeceg ili polulezeceg…. onako zatezanje u stomaku i nisko u krstima… nije jos za neke preparate ali bas onako osjetim pa skroz sporo ustajem
I ja sam pocela po slatkom u zadnje vrijeme… jucer sam pojela juhu za rucak i umjesto ostalog stukla citav paket onih vafli iz lidla…. al netrazi mi se sok ili sl. Samo za jest slatko
Hvala za preporuku za Peru / odlucila sam naruciti za probu uskoro
Bravo 😂 ja i dalje samo nocne more. Jos sam danas spavala sama i nakon nocnih mora, nikako zaspat ponovo...
Poceo me bolit lijevi kuk i prepona, ostalo nista (jos). Leđa su još čitava.
Online ljekarna Vase zdravlje ima 20% popust na sve do 15.9. pa gledam mozda Omron inhalator kupit. Nisam nigje nasla bolju cijenu.
Jel netko koristio mozda medela vrecice za sterilizaciju? Koliko je to prakticno? Razmisljam da ne uzimam odmah sterilizator pa da se na kraju ne koristi.
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Sad mi je izbacilo kako sam ušla u 19i tjedan da treba pripazit na krvni tlak, e sad ja ne mislim to mjerit jer će mi se od toga samo podić pa se nadam da je dovoljno što mi mjere kod pregleda🤷♀️ Baš ako nešto mi bude loše onda ću izmjerit... Jedva čekam uzv 21og 🥰
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji