Ja već danima hoću da vas pitam za te šeširiće i zaboravim, jesu to ustvari one silikonske bradavice, ja ih kao takve znam..... Da li ima neko da je dojio u trudnoći, ja evo dojim i zadnjih možda dva mjeseca toliko mi je bolno postalo, mala jest dobila zubiće Ali je ne osjetim bas da grize i nije napravila ranice. Pretpostavljam da su mi bradavice postale jako osjetljive. Kad tek uhvati jako boli, pa poslije postaje kao izdržljivo, pa me zanimalo da li bi mi to pomoglo ti šeširići
Jelenko super da radovi napreduju i idu brzo, nije lako to iscekati 😁
Ja sam isto malo u guzvi danas, maloprije sam napokon malo legla pa da procitam sto ima, to mi je kao da kavu pijem 🤗 Bebica se javila, to mi je najbitnije jer dok sam u pokretu skoro ni ne osjetim ili bas slabo 🙈
Gdje nam je mama koja je gledala ocarro kolica pa da nam usporedi sa celonom 😁 Ja se nadam da me celona nece razocarati uzivo, nakon njih cu malo i druga prouciti.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Evo cure danas zadnji dan mora, i vracam se sutra opet na staro .. citam vas ali se nisam javljala.. pa cu “kratki osvrt 😉
sada pred kraj ljeta mislila sam da nece biti ljudi na plazi no ima ih, a ja cekam Pon da obavim depilaciju 😂 Ali nevjerojatno kak ti postane svejedno 😁
Pristici - rijesila sam akne Roacutanom, a kako inace imam tamnije flekove od svega po faci, sada su nastali jos i bijeli i novi tamni - a stalno sam s 50 faktorom, tako da em sto sam debela jos sam i flekava 🙄🙈
Alexandra zao mi zbog tvog iskustva, stvarno se nadam kako je netko napisao da su to rijetki slucajevi.. i da ce biti sve u redu ovaj puta🙏
Lidl uzela jos prije 2 grudnjaka za dojenje, koje nosim cijelo ljeto - tako su mekani i jedva cekam da uzmem nove..
Ginger bas mi zao za situaciju s mamom, drzi sa 😇
Ja sam jedinka i jako vezana za svoju, i ona je bolesna i depra je prisutna vec duze al uz tablete to dobro gura..
Priprema - narucila sam prva dva kompletica iz HM-a kad je bio popust 20% 💪
Slee super za pregled! 💙
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Jutro okruglice ☀️Sad vam mogu pozeljeti dobro jutro iako mi jos nismo ni otisli u krevet 😂😂😂 prijavljujem povratak sisa 😂 na pocetku trudnoce su se nekako ispuhale, sad su opet onako fine, pune 🤪
Da se nadovezem za grceve osim magnezija paziti I da dovoljno tekucine unosite, to je cak cesce razlog za grceve nego manjak magnezija. Ako uzimati magnezij I dovoljno tekucine i opet vas muce, probajte uzet jednu kalcium sumecu prije spavanja 🙂
Aurora nema na cemu ☺️ Samo pazi da sve te dodatke bar 2h poslije euthyrox uzmes. A kao sto rekoh to je toliko minimalno odstupanje od hemoglobins da nema razloga za paniku
Mo nema toliko puno na temu neomycina (jedan od sastojaka u polygynax), iako do sada nema pokaza da bi mogao biti stetan, pa zato kao oprez
Larchi Nadam se da si vec bolje! Prehlada nije posebno opasno za trudnocu a mozes si pomoci s paracetamolom za temperaturu
Jelenko bravo za krov 🎉
Masa a takve pojave su normalne, ja sam ih puna 😓
Freya Evo mala pomoc kako naci pravu velicinu za sesirice https://www.drbrownsbaby.com/customer-support/how-to-measure-and-apply-nipple-shields/ sorry je upitah je li ti engleski problem 😅
Birdy draga Je li te itko i kada upozorio da je raoccutane absolutno kontraindiciran u trudnoci? Molim te nemoj vise uzimati
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Freya CRP moze biti povisen u trudnoci bez da se nadje neki razlog. Obicno ukazuje na neke upalne procese, pa i na nesto sto mi napr be bi ni pomislili, tipa pokvaren zub, ili artritis.
Dok nemas neke simptome I be nadje se razlog ne bi trebala dobiti nikakvu terapiju ni tokim trudnoce ni na porodu, jer na kraju ne terapiramo labaratorijske nalaze nego pacijenta.
Predpostavljam da ti je gin napravila sve briseve?
Ti si jel da pisala i o onim povisenim jetrenim enzimima? To bi principijelno moglo biti povezano jedno s drugim. Predpostavljam da si napravila nalaze za virusne hepatitise, a Jesi li ilada imala uz jetre? Postoji mogucnost takozvane trudnicke steatoze- zamascivanje jetre, koja naravno rezultira sa blagom upalom, sto bi objasnilo I povisen crp I jetrene enzime.
Kako god, dok se ti dobro osjecas nema mjesto panici, jedino bi zadrzala oko na tome, u slucaju da se bilo sto promjeni da se moze pravovremeno reagirat
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Jutro ❤️
Schinin nek su cicke ponovno dosle 😂😂🥳🥳🥳🥳 a sta ce te male bradavice nestat ili sta radis s njima 😂?? Samo ih ostavis? Ne dirat?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Freya CRPmoze biti povisen u trudnoci bez da se nadje neki razlog. Obicno ukazuje na neke upalne procese, pa i na nesto sto mi napr be bi ni pomislili, tipa pokvaren zub, ili artritis.
Dok nemas neke simptome I be nadje se razlog ne bi trebala dobiti nikakvu terapiju ni tokim trudnoce ni na porodu, jer na kraju ne terapiramo labaratorijske nalaze nego pacijenta.
Predpostavljam da ti je gin napravila sve briseve?
Ti si jel da pisala i o onim povisenim jetrenim enzimima? To bi principijelno moglo biti povezano jedno s drugim. Predpostavljam da si napravila nalaze za virusne hepatitise, a Jesi li ilada imala uz jetre? Postoji mogucnost takozvane trudnicke steatoze- zamascivanje jetre, koja naravno rezultira sa blagom upalom, sto bi objasnilo I povisen crp I jetrene enzime.
Kako god, dok se ti dobro osjecas nema mjesto panici, jedino bi zadrzala oko na tome, u slucaju da se bilo sto promjeni da se moze pravovremeno reagirat
Hvala ti na odgovoru 😊
Je malo su mi povišeni jetreni enzimi, ali s posljednjim vađenjem krvi vidi se da se smanjuju, što je super. Crp mi je konstantan od početka trudnoće. Niš me ne boli niti se osjećam loše 🤷💪 zube sam riješavala na početku trudnoće, ali idem sad u pon na kontrolu opet :)
Uzv jetre sam radila, odnosno cijelog abdomena i sve je super ☺️ analize za virusne hepatitise isto početkom trudnoće i sve je negativno bilo 🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Dobro jutro 😆
Prijavljujem prvi san koji nije mora 😂😂😂😂😂 kuhala sam krompir za pire u velikom loncu 😂😂😂😂😂😂😂😂
Jucer me nesto kao ukljestilo u desnom kuku... bas me bolilo kad ustanem poslje sjedenja al od jutros nista.... primjecujem zadnje dane nekako teze ustajanje iz sjedeceg ili polulezeceg.... onako zatezanje u stomaku i nisko u krstima... nije jos za neke preparate ali bas onako osjetim pa skroz sporo ustajem
I ja sam pocela po slatkom u zadnje vrijeme... jucer sam pojela juhu za rucak i umjesto ostalog stukla citav paket onih vafli iz lidla.... al netrazi mi se sok ili sl. Samo za jest slatko
Hvala za preporuku za Peru / odlucila sam naruciti za probu uskoro
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jutro okruglice ☺️
Dok krenem tipkat o jednoj temi vi ste već na sedmoj 🤭
A mozak ne želi pohvatat sve.
Jedva čekam da se i meni cice vrate 🙃kak sam prestala pit duphaston točno se kuži da nisu onak jako napuhane kao u početku. Valjda će se vratit 🤔
Imam veliku želju dojit i nadam se da će bit mlijeka i da ću uspjet to pohvatat. Moram pogledat te šeširiće uzet za svaki slučaj. Nek se nađu.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji