Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    12. Rujan 2021. 11:03

Bela_le

Jutro trudnice
    Mi smo danas punih 26tt, bome kad sam vidila da smo presli u dvoznamenkaste brojeve odbrojavanja do bebe, malo me je pocela trta hvatati

💙🎉🎉 Kad sam vam se tek pridruzila mislila sam blago tebi koliko si duze trudna nego ja, bas sam bila u strahu, a nama su sutra 24 tj. 🙈 Znam da uvijek brzo prode ono odbrojavanje 100 dana do Bozica, tako ce i sad, jos malo pa bebice stizu ❄

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Jelenko93
    12. Rujan 2021. 11:53

Cure koje autiće vozite, ja sam si želju ispunila prije 4 godine i kupila si bmw, zvjerku🥰 aliii pošto i dragi ima bmw karavan koji bi nam bio i više nego dovoljan za sjedalicu, kolica i sve što nam treba ja bi svog ljubimca prodala 🥺 iz razloga što je održavanje dosta skupo a ne trebaju nam takva dva auta pa bi sebi za po gradu i do trgovine, posla uzela neki manji ali ništa mi se ne sviđa 🤷‍♀️ Svatko ima svoje ovaj se stalno trga, onaj ono i tako samo te zbune sa svim informacijama 🤦‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

jelenas
    12. Rujan 2021. 12:00

Cure za inhalator velike preporuke za Omron Micro Air, savršen je i nečujan!
    Tierra ja na kraju morala sterilizirati jedino dude i to samo tih prvih par mjeseci što ih je htjela tak da ja vam svima preporučam da si prvo date mjesec dana da vidite kako ćete hraniti svoju bebu, u današnje doba jednim klikom stvarno kupite sve što vam zafali. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Josipab
    12. Rujan 2021. 12:17

Cure,meni je prenatalni pilates zakon! Nemam nikakvih bolova jos uvijek,extra sam pokretna i rastezljiva,virujem da ce me spaaaasit to redovno vjezbanje od nekih bolova. Svakome tko ima uredni trudnocu-toplo preporucam! Pozdrav s plaze iz Primostena, pravo mi je stomak iskocia,Al jos izgledam kao da sam debela a ne trudna 😂😂

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

tierra
    12. Rujan 2021. 12:32

jelenas

Cure za inhalator velike preporuke za Omron Micro Air, savršen je i nečujan!
    Tierra ja na kraju morala sterilizirati jedino dude i to samo tih prvih par mjeseci što ih je htjela tak da ja vam svima preporučam da si prvo date mjesec dana da vidite kako ćete hraniti svoju bebu, u današnje doba jednim klikom stvarno kupite sve što vam zafali.

Super izgleda ovaj inhalator, al je duplo skuplji od svih ostalih Omronovih :/
    Jesu ostali bas jako bucni? Gledala sam Omron duo baby inhalator jer je i aspirator ukljucen (a opet moze bit inhalator i za odrasle)

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Birdy 🧚🏻
    12. Rujan 2021. 12:37

Schinin mozda sam se nespretno izrazila, pila sam R prije 2,5 godine, uz obaveznu kontracepciju, ali me bilo strah utjecaja hormona i da li ce se slucajno vratiti.. no nisu sva sreca, samo pojacane pigmentacije po licu..
    I mene bole leda sve jace u zadnje vrijeme 🤭 kao da ce me uklijestiti zivac prilikom okretanja u krevetu.. 
    I tesko mi disati jer se trbuh jos povecao i bas je visoko..
    Uzivajte cure u nedjelji ☺️

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

aurora12
    12. Rujan 2021. 12:43

Jelenko93

Cure koje autiće vozite, ja sam si želju ispunila prije 4 godine i kupila si bmw, zvjerku🥰 aliii pošto i dragi ima bmw karavan koji bi nam bio i više nego dovoljan za sjedalicu, kolica i sve što nam treba ja bi svog ljubimca prodala 🥺 iz razloga što je održavanje dosta skupo a ne trebaju nam takva dva auta pa bi sebi za po gradu i do trgovine, posla uzela neki manji ali ništa mi se ne sviđa 🤷‍♀️ Svatko ima svoje ovaj se stalno trga, onaj ono i tako samo te zbune sa svim informacijama 🤦‍♀️

Moja prijateljica ima Toyotu Yaris i prezadovoljna je. Super joj je do posla i za po gradu, svugdje ga moze parkirati. Nikad se ne zali na popravke 👍 Mi smo nesto poceli gledat aute jer je nas stariji i nemam pojma sto bi. Ja bi neke srednje velicine da ga nije problem voziti i parkirati i da je dovoljno visok da podnese i malo grublji teren povremeno. Ne bi karavan i terenac nego neki srednji obiteljski auto a da je komodan. Ako imate koji prijedlog pisite 🤗 Ovako po velicini mi se kia sportage cini ok ali treba to i isprobati.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

jelenas
    12. Rujan 2021. 12:43

Tierra je, mi smo ga kupili na nekoj 20% akciji. Super je što ga nosimo svuda, mogu dijete doslovno u autu inhalirat ako treba jer je na baterije i ne čuje se apsolutno ništa tako da je mogu inhalirat i dok spava. Prije toga smo imali jedan klasični na posudbi i dijete je dobilo fraze dok sam upalila a bome ni meni nije bilo svejedno. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

LadyD
    12. Rujan 2021. 12:46

Znaci ja u lezecem od kako sam se javila... boli kuk da jedva stanem na nogu... kao da se neka zila ukljestila ili nesto sl. ... odmarat cu danas pa pokusat kasnije u setnjicu da se razgibam jer ovo kuhinja kupaona spavaca primaca nije bas rekreativno 😂😂😂😂
     Uspjela sam procitati 2 knjige u ovih par dana... svaka je zanimljiva na svoj nacin al ipak nekako mislim da cu iduce uzeti sa slikama... cisto da imam u glvi kad sta procitam jer ovaj mozak vise nepamti 😂😂😂😂😂 iskreno posto je kod mene ogromna razlika samo mi je par sitnica po knjigama novost... za pocetak jaje i ti svi nastavci i sigurnost... pohvatala sam svasta na netu i od vas al nebo i zemlja razlika u ovih 18g...   i dohrana je dobno pomjerena za cca 2 mjeseca ... i redosljed nekog uvođenja  tako da se nadam pomalo to pohhvatati kako dodje to vrijeme 😉 ovo su moja zapazanja tako da znate sta ocekivati vi prvorotke od babskih savjeta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 
    Ova treca sto citam (Mama zna najbolje i tata)  mi je nekako lagano stivo... nije teska i cak mi je zanimljiva (inace sam malo psihoanaliticar i naginjem trilerima i psihoanalizirajucem stivu svih vrsta )   dosta je jednostavno pisana ima dosta tako neki pristup bez puno kompliciranja... cak sam malo usporedila sa nasim tema i mogu reci da bi se mnoge od vas utjesile kad su u pitanju trudnicke brige, mjerenja simptomi... preporucila bih je za sada a tek sam na 70str... ima cak i popis za bebu i rodiliste i cini se ok ( poput vasih) 
    Evo i za radionicu link iz knjige za Zg 
    http://www.mamekodhane.com/
     Nadam se da vas nisam smorila 😘

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    12. Rujan 2021. 12:49

Bela  estitke na dvoznamenkastom odbrojavanju 😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.