Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    11. Rujan 2021. 14:21

Nama su evo maloprije završili krovište tako da je to gotovo🥳🥳 Sad pauza od radova do srijede kad kreće fasada e tome neće bit kraja čini mi se😆
    Mislim da slijedi odmor danas ostatak dana😴

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

jelenas
    11. Rujan 2021. 14:24

Mamasita ja sam isto prvi porod imala carski rez, prije 3 godine. Ja ne osjećam baš rez, ali nekad kad kihnem zna me malo nekako zapeckati. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

PeggyCarter
    11. Rujan 2021. 17:55

JanaL.

E zapravo sam to krenula pitati…. dali je koja od vas prošla onaj tecaj od udruge Roda? Ima online. Jel valja sta?

Prošla sam, neke stvari su korisne, neke ne, preskoči što ti ne paše 😅
    Dosta toga je isto kao u knjizi Trudna - tvoja saveznica, isto se može naći na stranicama Rode.

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

Maša🤰🏼
    11. Rujan 2021. 18:13

Cure cestitam svima na super pregledima ❤️ Mi smo na ljetovanju pa bas nestignem pratit :)

Nego… pojavila mi se neka sitna sitna bradavica na lijevoj bradavici neznam dali je to normalno ili kome bi se trebala obratit? Kad sam je istla dirat sa cupkalicom je pocela krvarit pa sam pustila 🤔🤔??? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Teeny
    11. Rujan 2021. 19:14

Curee, samo da vam malo mahnem 🙋
    Danas radim smjenu od 12h, evo ne osjecam noge 🤣
    Jos nepunih sat i bjezim kuci.
    Od sutra sam na godišnjem dvije sedmice i jedva čekam da se malo odmorim i isključim.
    Mene grcevi znaju uhvatiti povremeno, ali priznajem da ne pijem bas magnezij svaki dan i da bi vjerojatno bolje bilo da pijem.
    Posljednjih nekoliko dana bi samo jela slatko, a inace nisam imala zelju za necim specijalno. Nadam se da me Nece jos dugo držati ovo inace cu imati 100kg kako je krenulo 😂

freya_444
    11. Rujan 2021. 19:24

Cure koje su rodile i dojile,
    Jeste li koristile na početku šeširiće za bradavice i ako da, kako znati koja veličina mi odgovara i koji su vam se pokazali najbolji? 
    Uzela bi si jedne za svaki slučaj jer imam ravne bradavice, pa ako bude potrebno :) 

Lucija 16.12.2021.💗

Bruna257
    11. Rujan 2021. 20:44

Ja imam vidljive, očite, rekla bi konkretne bradavice, pa mi nije bio problem dojiti..  al znam da mi je cimka u sobi rekla da je ona sebi uzimala šeširiće otprilike, ono znale su joj iskočiti kad joj bilo hladno .   Pa prema tome procijenila 🤷 ako misliš da neće ići bez njih, kupi neke srednje ..procijeni nekako sama, to ti zbilja ne znam reći... Bradavice znaju boljeti(nekad i cice) prvih dana dok se ne naviknu, pa definitivno kupiti prije i purelan kremu za bradavice, ja sam se s tim spasila,posebno kad je curka dobila zubiće pa krenula grickati da mi je ranu na bradavici napravila....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

freya_444
    11. Rujan 2021. 21:02

Bruna257

Ja imam vidljive, očite, rekla bi konkretne bradavice, pa mi nije bio problem dojiti.. al znam da mi je cimka u sobi rekla da je ona sebi uzimala šeširiće otprilike, ono znale su joj iskočiti kad joj bilo hladno . Pa prema tome procijenila 🤷 ako misliš da neće ići bez njih, kupi neke srednje ..procijeni nekako sama, to ti zbilja ne znam reći… Bradavice znaju boljeti(nekad i cice) prvih dana dok se ne naviknu, pa definitivno kupiti prije i purelan kremu za bradavice, ja sam se s tim spasila,posebno kad je curka dobila zubiće pa krenula grickati da mi je ranu na bradavici napravila….

Da da purelan kremu sam si evo baš danas uzela da ju stavim u torbu kad ju budem spremala u 11.mj. :)
    Šeširiće ću procijeniti nekako ;)

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    11. Rujan 2021. 21:26

PeggyCarter meni samo da je jogurta
    Janal ja i muz smo prosli rodin tecaj pripreme za porod, super mi je, znas kakav je kad je muz uspio pokopcat neke stvari i upamtiti svasta nesta

Nisam se stigla javljati kroz dan, muz i tata uzeli danas napraviti zid za koji sam kroz tjedan skupljala materijale, onda dok sam njima malo pripomogla, odvela curku od kuce da im ne smeta pa se vratila pripremit im veceru i pospremiti za radovima, onda sredi kuhinju, na kraju okupala malecku i uspacala ju i sad kad sam legla imam osjecaj da mi je leda netko na pola prelomio 

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

jelenas
    11. Rujan 2021. 21:31

Freya ja imam ajmo reći nekako ravne bradavice koje iskoče na neki podražaj, pogotovo na hladno. Dojila sam bez šeširića i svakako bi ti preporučila da nađeš gdje ih imaš najbliže za kupiti, pokažeš mužu i da on ode ako baš zagusti. Purelan pod obavezno, a po meni i multimam komprese odmah u rodilištu! Ja ću ti iskreno reći da mi je dojenje bilo “muka” prva dva mjeseca, bolilo me, uvijek jedna više od druge i to prvih par momenata dok se curka nije prištekala ali onda kasnije milina, nešto najljepše u životu za što sam se tako jako odlučila. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.