Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    11. Rujan 2021. 09:36

maLa14

Jutro cure!
    nela prekrasna si trudnica 🥰
    Mom of four definitivno je mami pokazao što ima 😂😁
    ______
    Mene muči jako suha koža na nogama, toliko da se peruta. Probala sam neki losion iz Mullera od aloe vere, Nivea mlijeko za tijelo. Ništa ne pomaže, morala bih mazati 2-3 x dnevno da bude ok.
    Sad još imam CeraVe koji planiram probati, ako ne ne znam.
    Jel ima koja od vas slično?
    Inače pijem puno vode.

I ja imam uzasno perutanje i najvise na nogama... dove mljeko za tjelo mazem svaki dan a tjedno jednom ubacim pavlovicevu umjesto mljeka... sa redovnom primjenom problem je za 90% bolji.... a rezultate sam vidjela nakon nekih 5 dana....   nad se da sam pomogla

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Bruna257
    11. Rujan 2021. 09:37

Za suhu kožu imam od mixe mlijeko za tijelo, kombiniram sa bio bademovim uljem i uljem od koštica marelice... I povremeno napravim piling, imam od ziaje ona lemon cake ili kako se zove, ugl fino miriši i super peeling napravi, i fino namasti kožu, Shea maslac je i šećer glavni sastojak,mislim....
    ------------
    Kao nije bilo dosta da me glava boli, rigala opet i mučno mi za poludit... Jaaaoo! 🤦

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    11. Rujan 2021. 09:38

Mum of four

LadyD

PeggyCarter

Htjela sam vas pitati imate li neke posebne želje za hranom trenutno u trudnoći? Kod mene je bila faza di mi se stalno jeo burek (pita) sa sirom 🤣🤣🤣
    A sada samo jedem catu(dinju) i mango.

😂😂😂😂😂 burek (sir ) samo to i moze uvjek 😉

Miss lemon mc🤣🤣

Burek sa sirom, kefir i nektarine... U toj kombinaciji .. a trenutno kruh domaći sa putrom i pekmezom od marelice 🤣

Mum of four
    11. Rujan 2021. 09:39

PeggyCarter

Cure, malo 'intimno' pitanje, al jel vas doli ikad malo ka češe, zadnjih dana me zna u par navrata u danu tako, a zadnji put sam na urinu imala par leukocita i pozitivno na leukocitnu esterazu, al je gin reka da se ne zabrinjavam, da su to ok vrijednosti u trudnoći dok je sve ostalo negativno. Mene sad brine da se to nije pojačalo i da ne šteti bebici 😳

Mene je znalo seckati,ja sam si kupila lactacyd antibacterials za intimno pranje i od tad mi ok 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

jelenas
    11. Rujan 2021. 09:43

Bok cure, mene ne muče još grčevi ai me muče dosta trnci u dlanovima. Dlanovi mi znaju toliko nateknut i baš me počne bolit. Mislim da ću krenut s magnezijem, možda pomogne.

Što se tiče deterđenta od prve curice robu sam prala s Becutanom, međutim ispostavilo se da je na njega alergična pa sam krenula s Violetom (ta svjetloplavo bijela) i ona nam je super, s njom perem sve. Bebine stvari ću prati s Perom, isto mi je jako dobar. Inače ne volim kad mi roba jako miriši po tim sredstvima tako da su mi Violeta i Pero idealni, Pero naravno s puno boljim sastavom za bebinu kožu. Inače ja i čistim doma sve s Perom, vrhunski su mi. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Mum of four
    11. Rujan 2021. 09:46

jelenas

Bok cure, mene ne muče još grčevi ai me muče dosta trnci u dlanovima. Dlanovi mi znaju toliko nateknut i baš me počne bolit. Mislim da ću krenut s magnezijem, možda pomogne.

Što se tiče deterđenta od prve curice robu sam prala s Becutanom, međutim ispostavilo se da je na njega alergična pa sam krenula s Violetom (ta svjetloplavo bijela) i ona nam je super, s njom perem sve. Bebine stvari ću prati s Perom, isto mi je jako dobar. Inače ne volim kad mi roba jako miriši po tim sredstvima tako da su mi Violeta i Pero idealni, Pero naravno s puno boljim sastavom za bebinu kožu. Inače ja i čistim doma sve s Perom, vrhunski su mi.

Prvi put cujem za Peru🤔 gdje kupujes to?

jelenas
    11. Rujan 2021. 09:50

Ima u skoro svim DM dućanima, imaju i svoj webshop. To je naša firma iz Rijeke čini mi se.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    11. Rujan 2021. 09:51

Stavljam link na njihov web:

https://www.pero.bio/proizvodi?gclid=EAIaIQobChMI98eW-Lf28gIVleR3Ch1jUQKqEAAYASAAEgKtuvD_BwE

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Mum of four
    11. Rujan 2021. 10:06

jelenas

Ima u skoro svim DM dućanima, imaju i svoj webshop. To je naša firma iz Rijeke čini mi se.

O super,hvala. Bas cu pogledati

Bruna257
    11. Rujan 2021. 10:13

Pero je odličan! Velika ambalaža, super sastojci i meni fino miriši👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.