Bela_le, hvala ti 💗❤️
LadyD & lu, čestitam na urednim pregledima i nalazima i vašim curicama, baš lijepooo 💗💗🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Cestitam na super pregledima ✨
LadyD cestitam na curici 💖
Aleksandra zao mi je zbog tvog gubitka. Zelim da ti ova trudnoca bude skolski uredna 😊
Bela cestitam tiii 🥳🎊🎉 Svaka cast 😘
Moj naredni termin je 22.09. pa me ubacite na listu 😄
Curke čestitke na super pregledima i curici ❤️
Bela bravo!!! Čestitke!!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Alexandra zao mi je na losem iskustvu i gubitku! Tesko mi je uopce takvo sto zamisliti. Mene isto uhvati paranoja i nikako se jos ne mogu skroz opustiti, ovo mi je peta trudnoca i jedina s kojom sam dogurala ovoliko. Moji su bili rani gubici, ali svejedno je strah prisutan. Ali kao sto je vec netko rekao ovdje, treba misliti pozitivno i stvarno su male sanse da se takvo sto opet dogodi!
—
Cure, koliko kg se smije kositi u trudnoci? Znam da neke od vas dizu i klince svoje. Cisto me zanima jer sam ja danas paranoicna jer sam nosila nekih 10minuta 6 kila (nisam imala izbora). Pretjerujem li?
Curka mi ima 18 kg, postala mi je teska jos prije trudnoce,a sad pogotovo.
Izbjegavam je nositi, ali nekad jednostavno zaboravim i podignem je 🙄
Cuvam se koliko mogu posto mi je rečeno da se pripazim zbog niske posteljice, ali mislim da tih 5-6 kg nije strasno.
To znam i ja nositi kad se vraćam iz kupovine..
Cure cestitam na pregledima 🥰 Mogao bi nam se brzo izjednaciti broj curica i deckiju 😁💞💙
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Hvala cure na odgovorima, utjesile ste me.
—
Cestitam svima na oregledima, vidim curice su odlucile ne predati bitku tako lako!
—
Bela, slavi li se?
—
Ja danas prvi put vidjela kako trbuh malo poskocio kad je mali lupio, ali cim sam uzela mobitel da snimim on prestao. Presretna sam sto ga vec osjetim i tako me raduje svaki put kad se javi 💙 bas neka nova vrsta povezanosti otkad se poceo javljati
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala svima 🥰❤
Cestitam na dobrim pregledima 😁
Freya cestitam na ulasku u zadnje tromjesjecje
Aleksandraaa zao mi je zbog prve bebe 😔
Nemamimena ja skoro cijelo vrijeme imam bijeli iscjedak, rekla je dr da je to uredu
Schinin nekako se nadam da je ovaj izlazak bio samo zbog toga sto je prijateljica izasla ranije, inace se jako veselila i probni sat nam je prosao zbilja super, svima se hvalila sto je naucila, ali ako ne ide sad, probati cemo kasnije
Tierraja uopce ne mogu vise shvatiti kako je okrenut jer me lupa svuda, od skroz dolje nisko, preko strana do rebara
A bas posvuda, da. Ne znam, ni ja ne mogu tako udove posvuda pobacat ko ona :)
Cestitam cure na curicama!
Pocele su se curke sve vise otkrivati i bas se opasno blize brojke izjednacavanju, ako se dobro sjecam 😍😍😍
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Pozdrav mamice! Od kad sam trudna , prva trudnoća, guglam ko luda svašta, a ovdje sam našla puno dobrih savjeta pa se odlučila pridružiti:) Sad sam trenutno u 29 tj. i čekamo dečka:)
Veselim se druženju s vama!
💙👶 07.12.
ja sam upravo tako ljuta sjecate se da sam pisala ono s problemima s disanjem i umorom itd... gin me prvo poslao pulmologu, jer sam astmaticar -cekaj termin 4tj...dosla kod tog prosli tj. i ja mislim da sam pisala da nisam bas odusevljena s njim: pita jesam ja sigurna u dijagnozu? jok, eto onako iz zajebancije imam napade, imam smanjenu funkciju pluca i trosim lijekove koje placam pravo malo bogatstvo... kaze, trebalo bi ponovite sve testove ukljucujuci metacholin test. ja ono zinula rekoh sada???? a jeste primjetili ovu kuglu naprijed? (taj test je kontraindiciran u trudnoci, osim toga bio mi je vec pozitivan) i dobro kazem ponovit cemo testove funkcije, kaze on za to trebate termin.... nikad jos nisam bila kod pulmologa da nisam odmah dobila i sve testove, ali dobro. kaze zvat ce vas sutra da dobijete termin -nista. sad nazvala ja njih: najraniji moguci termin krajem oktobra!
a ne mogu dobiti doktora da se idem bunit
a nije da bi sad isla pravit te testove eto da se naprave, ja se popnem na sprat u ured i meni treba 20-30 min da dodjem sebi... ili sjeckam mrkvu (slozit cete se sa mnom da to nije neka fizicka aktivnost) za veceru pa moram sjest odmorit ...a ovi lijekovi sto imam ne pomazu tako da ili naci drugi uzrok ili terapiju treba namjestit. a koji klinac da radim skoro 2mjeseca????
eto da vidite da zdravstvo nije samo u Hrvatskoj znate vec gdje
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Sortiraj odgovore
Najstariji