Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    08. Rujan 2021. 17:08

Cure samo da se javim da je obrama gotova, proslo je savrseno, eto mali dobio diplomj, a jos se ni rodio nije 😂
    Jos imam goste pa navecer detaljno procitam o cem ste sve pisale

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Alexandraaa90
    08. Rujan 2021. 17:25

Bela_le

Cure samo da se javim da je obrama gotova, proslo je savrseno, eto mali dobio diplomj, a jos se ni rodio nije 😂

Super.  Cestitam 😍

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Margo
    08. Rujan 2021. 17:26

Bela_le

Cestitam ❤️

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Scarlett
    08. Rujan 2021. 17:31

Bela_le

Bravo! 🎉 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

• Schinin
    08. Rujan 2021. 17:32

pozdravcic cure 🌞ja imam osjecaj da su mi se svi ligamenti preko noci raspali, zdjelica me ubija, nikako se namjestit 😥 a bas imam osjecaj kao da mi kosti klize u razlicite pravce...upravo se pitam jel postoji dijagnoza hiperaktivnost kod fetusa, ovaj mali ne staje, evo sad je trodupli salto napravio 😂😂😂 a ja radim sad neka administrativna 💩, muka mi je od toga
    Bruna vjerujem da je puno posla, mi imamo "samo" kucu i vrt (ne sadimo povrce ili to, ja sam cisti anti talent 😂😂😂) pa se bome naradimo, mogu zamislit koliko posla vi imate. ali zar nije i neki gust? tako imati sve svoje? 
    LadyD ja sam nedavno sjela na wc solju i brijala 😂 naravno da je sve samo ne onako "uredno" ali jbg bar sam uspjela 😂😂😂
    alexandra jako mi je zao zbog tvog iskutstva i absolutno razumijem tvoj strah! zelim ti super dosadan ostatak trudnoce i da sve bude u redu do kraja 💕
    nemam imena cestitke na pregledu 🎉 a za iscjedak ne brini,sve je to normalno
    Slee u urednoj trudnoci (sto ti sada jesi 😁) se ne preporucuje teze od 15-20kg i naravno da sad to ne nosis citav dan. ali kako trudnoca odmice, tako se i tijelo mijenja, od ca 20tt relaxin se povecano luci, tako da i ligamenti i misici slabe, ergo tad ides na no koliko mozes podici. Ja evo mog malca od dobrih 16kg relativno redovno nosam (unatoc tome cervix 6.2cm 😱)

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• Schinin
    08. Rujan 2021. 17:37

Bela_le

najiskrenije cestitke ❤️ uzivaj u slavlju, definitivno si zasluzila 🎉
    -----------------------
    a sto se tice male balerine: i nasa je isto tako krenula kao tvoja (ali je ta njena uciteljica tada bila profesionalna balerina sa 0 pedagoskog iskutstva), a ja bila kupila svu opremu i  mi prestali ici nakon jednog mjeseca. tri cetvrt godine kasnije ona  izvukla svu opremu, obukla se i dosla meni u kuhinju i kaze "ja sam plesacica"...rekoh hoces ici probat opet - kaze da, ja nasla summer camp, ona isla, odusevila se (uciteljica je bila puno bolja) i evo je sada sanja o velikoj bini 😂😂😂

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Bruna257
    08. Rujan 2021. 17:40

Schinin- Bruna vjerujem da je puno posla, mi imamo “samo” kucu i vrt (ne sadimo povrce ili to, ja sam cisti anti talent 😂😂😂) pa se bome naradimo, mogu zamislit koliko posla vi imate. ali zar nije i neki gust? tako imati sve svoje?  Pa je, gušt je... Al meni je npr sad ful žao mame i muža, sve je na njima jer ne mogu ništa pomoći, s obzirom na mirovanja,hematoma i ostala stanja i probleme.... Al inače svi aktivno sudjelujemo... Posebno mala šefica, ona ima svoje cherry paradajze, i pomaže meni sa začinskim vrtom ☺️😊

Čestitke na obrambenom diplomskom! 
    Ja izbjegavam dizati išta teško, muž mi čak ne da vrećicu iz trgovine nosati... 🤷 Pa mu pustim, čemu da se branim hahaha🤣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

tierra
    08. Rujan 2021. 17:40

Cestitam svima na pregledima i Bela na obrani!!

Prijavljujem da imamo kontrolu stinjace i pregled sljedeci cetvrtak, 16.9. 

Mislim da se beba zadnjih dana nekako okrenula ili se sad digla gore (sjecam se one fotke koju je Schinin zakacila nedavno) jer osjecam i vidim udarce na cudnim mjestima, sve je nekako sastrane... ili opet u nekim trenutcima imam osjecaj ko da lupa prema dolje, tocno kao da je po stignoj kosti (ovo zna bas neugodno bit)... a mozda je i posteljica dosla naprijed... vidjet cemo sljedeci tjedan :)

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Alexandraaa90
    08. Rujan 2021. 17:46

Schinin hvala ti.  Nadam se da ce biti dosadna i skolska ovo pola sto je ostalo.  😊

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Jelenko93
    08. Rujan 2021. 18:07

Čestitke na diplomi 🥳🤩

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.