Primjetila sam sada bijeli iscjedak, kao neko bijelo pranje, pretpostavljam da nije ništa frkovito? Znam da ste nedavno pisale na temu - iscjedak, ali ako me netko može friško samo podsjetiti za taj bijeli?
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Hello drage moje
Prvo, čestitam svima jučer na dobrim pregledima🍀
Bela sretno danas na obrani, ne sumnjam u tebe🤞
__
Evo nas sa pregleda iz bolnice, sve je u najboljem redu i onako kako treba biti, malac je dobio u tri tjedna 200gr, ja u tom periodu nisam niti jednu kilu dobila, na istoj sam kilaži, tlak nam je i dalje niski, ali to traje već neko vrijeme.
Danas smo ujedno i 24.tjedan
U međuvremenu dok smo čekali pregled, došao je nalaz urinokulture, koji je u potpunosti uredan, tako da mi je lakše malo radi toga.
Idući utorak idemo na briseve ujutro, a idući pregled imamo 04.10.privatno, pa to možete staviti na popis.
__
Sretno i ostalim curama danas, javite kako je prošlo🍀
Bravo za bebača i mamicu 🤭💗
Lucija 16.12.2021.💗
Hej cure
Čestitam svima na pregledima, vidim sve lijepe vijesti i jučer i danas
XOXO ako je dr. bila zadovoljna vjerujem da nemaš razloga za brigu. Sigurno je curka malo ubila oko za vrijeme pregleda
Bela Le sretno na obrani, javi kako je prošlo
Aleksandra jako mi je žao zbog tvog gubitka Sigurna sam da će ovaj put biti sve u redu, to su tako rijetki slučajevi da je šansa da se nešto tog tipa ponovi nikakva. Već si 19. tt, sigurni su to tjedni i probaj pozitivno razmišljati.
Jelena hvala na dojavi za Lidl! Ne znam bi li kupovala već sad grudnjake jer su mi cice tako malo narasle pa se nadam da će još Ne znam koju veličinu bi uopće uzela i što očekivati do kraja
Tajice bi si baš mogla piknuti, toga nikad dosta.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Nemaimena26, mene konstantno prati taj iscjedak…bitno da ne mijenja boju ni miris i to je sve okej
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Hej cure
Čestitam svima na pregledima, vidim sve lijepe vijesti i jučer i danasXOXO ako je dr. bila zadovoljna vjerujem da nemaš razloga za brigu. Sigurno je curka malo ubila oko za vrijeme pregleda
Bela Le sretno na obrani, javi kako je prošlo
Aleksandra jako mi je žao zbog tvog gubitka
Sigurna sam da će ovaj put biti sve u redu, to su tako rijetki slučajevi da je šansa da se nešto tog tipa ponovi nikakva. Već si 19. tt, sigurni su to tjedni i probaj pozitivno razmišljati.
Jelena hvala na dojavi za Lidl! Ne znam bi li kupovala već sad grudnjake jer su mi cice tako malo narasle pa se nadam da će jošNe znam koju veličinu bi uopće uzela i što očekivati do kraja
Tajice bi si baš mogla piknuti, toga nikad dosta.
Hvala ti. Trudim se razmiljat pozitivno. Ali se bojim svega, pa cak i pretjerano veseliti. 😊❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Alexandra zao mi je na losem iskustvu i gubitku! Tesko mi je uopce takvo sto zamisliti. Mene isto uhvati paranoja i nikako se jos ne mogu skroz opustiti, ovo mi je peta trudnoca i jedina s kojom sam dogurala ovoliko. Moji su bili rani gubici, ali svejedno je strah prisutan. Ali kao sto je vec netko rekao ovdje, treba misliti pozitivno i stvarno su male sanse da se takvo sto opet dogodi!
—
Cure, koliko kg se smije kositi u trudnoci? Znam da neke od vas dizu i klince svoje. Cisto me zanima jer sam ja danas paranoicna jer sam nosila nekih 10minuta 6 kila (nisam imala izbora). Pretjerujem li?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee zao mi je zbog tvojih iskustava. A ne preostaje nam nista drugo do paziti na sebe i bebu. Ja gledam da ne dizem nista teze od 5kg. Jer su mi rekli da ne eadim i ne dizem nista tesko. Pa sam se ja u svojoj glavi ogranicila na tih 5kg 😊
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Slee, mislim da je do 10 kg.
Alexandra, saljem zagrljaj,mantram da sve bude dobro i da si svoji vrlo lošu i tragičnu pricu ispucala i da je sad vrijeme samo za lijepe price 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Podižem sina, preko 12 kg ima, nije da ga nosim nzm kako dugo, ali ima dosta tih podizanja i maženja tijekom dana. Inače, sve je ok ginekološki i gin kaže da pazim na to podizanje jedino radi išijasa da me opet ne uhvati, ništa drugo
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji