Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nemamimena26
    08. Rujan 2021. 18:28

Bela_le

Cure samo da se javim da je obrama gotova, proslo je savrseno, eto mali dobio diplomj, a jos se ni rodio nije 😂
    Jos imam goste pa navecer detaljno procitam o cem ste sve pisale

Čestitke draga od srca 🎉🎉🎉🎉

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

nemamimena26
    08. Rujan 2021. 18:35

Drage moje, zaboravila sam vas pitati jednu stvar, trebala bi u utorak nositi briseve, nakon što mi doktorica izvadi, pa me zanima vi koje ste to nosile, gdje se to točno nosi bolnica neka ili zavod i da li se treba naručiti?
    Ja idem briseve raditi u 07.50h ujutro, pa odmah nakon toga bi to odnijela.
    Hvala vam na svakom savjetu 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙

freya_444
    08. Rujan 2021. 18:41

nemamimena26

Drage moje, zaboravila sam vas pitati jednu stvar, trebala bi u utorak nositi briseve, nakon što mi doktorica izvadi, pa me zanima vi koje ste to nosile, gdje se to točno nosi bolnica neka ili zavod i da li se treba naručiti?

Ja sam nosila u svoj zavod za javno zdravstvo, ispred ulaza bio šalter za zaprimanja uzoraka. Naravno prvo ti ginekologica mora pustit uputnicu za to. :)

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    08. Rujan 2021. 18:42

Bela_le, čestitam na diplomiiii ❤️💗🎊🎊🎉🎉 proslavi i proveseli se :)

Lucija 16.12.2021.💗

nemamimena26
    08. Rujan 2021. 18:44

freya_444

nemamimena26

Ja sam nosila u svoj zavod za javno zdravstvo, ispred ulaza bio šalter za zaprimanja uzoraka. Naravno prvo ti ginekologica mora pustit uputnicu za to. :)

Ja idem sutra po uputnicu za briseve i podlogu za to (kod moje u dom zdravlja), jer ću ih vaditi u utorak privatno u polklinici i onda su mi rekli da odnesem samo dalje, pa pretpostavljam uz tu uputnicu, koju ću dobiti od moje gin iz doma zdravlja?

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca

aurora12
    08. Rujan 2021. 19:29

Nemamimena cestitam na pregledu 🥰😊
    Bela bravo za obranu 🎉🎉

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Bela_le
    08. Rujan 2021. 19:46

Hvala svima 🥰❤
    Cestitam na dobrim pregledima 😁
    Freya cestitam na ulasku u zadnje tromjesjecje
    Aleksandraaa zao mi je zbog prve bebe 😔
    Nemamimena ja skoro cijelo vrijeme imam bijeli iscjedak, rekla je dr da je to uredu
    Schinin nekako se nadam da je ovaj izlazak bio samo zbog toga sto je prijateljica izasla ranije, inace se jako veselila i probni sat nam je prosao zbilja super, svima se hvalila sto je naucila, ali ako ne ide sad, probati cemo kasnije
    Tierra ja uopce ne mogu vise shvatiti kako je okrenut jer me lupa svuda, od skroz dolje nisko, preko strana do rebara

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

LadyD
    08. Rujan 2021. 19:50

Evo samo da javim da je sve u najboljem redu... brojimo danas 21+1tt, potvrdila je 100% da je curica ❤ uglavnom mjere su sve skolski jedino ju nije mogla tocno izmjeriti jer si curka sjedi i cuci  ali je rekla da je 405g i da je sramezljiva 😂😂😂😂 sakriva lice  😍 
    Iduci pregled je 29.09. A do tada moram i ja piti slatko jedno jutro da rovjerimo secer i do tada napraviti jos jedan ultrazvuk u bolnici tako da nalazi budu do 29tog..
    Javim sutra dok se narucim da i to upisete 😉 
      Posteljica sprijeda i uredno zatvorena... sve sam bolove nabrojala i tegobe  i kaze to je normalno sve da se nebrinem... al iskreno odusevljena sam ultrazvukom... totalno cista slika od ovih do sada 😉 radujem se svakom iducem ultrazvuku 😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

freya_444
    08. Rujan 2021. 20:36

nemamimena26

freya_444

nemamimena26

Ja idem sutra po uputnicu za briseve i podlogu za to (kod moje u dom zdravlja), jer ću ih vaditi u utorak privatno u polklinici i onda su mi rekli da odnesem samo dalje, pa pretpostavljam uz tu uputnicu, koju ću dobiti od moje gin iz doma zdravlja?

Da da uz tu uputnicu od tvoje gin,  meni moja elektronski to poslala tako da nisam fizički osim briseva niš nosila jel 😃

Lucija 16.12.2021.💗

Taya_
    08. Rujan 2021. 20:37

Čestitke svima na dobrim pregledima 🧡 
    LadyD čestitke na curki.. 💕 🩰
    I Bella bravo 👏 za obranu diplomskog.. 😃 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.