Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Schinin
    28. Kolovoz 2021. 05:41

Bela vjerujemo u tebe i da  ce biti sve ok za ispit! znam da te sigurno sad super nervoza pere, ali zastani na trenutak i pomisli sto ste ti i muz vec  sve postigli i uz to imate divnu malu obitelj ❤️ a ja ti saljem dobre vibre da sve bude super u ponedeljak 🤞
    Slee i Josipa budelin je absolutno siguran  u trudnoci, tako bez brige, samo me cudi da imate samo steroid bez betamimetika, ali ok. ja sam na symbycort. i ne znam sto obicno koristite za alergiju ali antihistaminici tipa loratadin i cetiricin su absolutno sigurni, tako da te slobodno mozete koristiti. i ja ih uzmem tu i tamo (nemam alergije ali mastocitosu)
    ------------------
    da vam se malo pojadam i upozorim da ne napravite isto 💩 kao ja: bila sa djecom u magic house, oni se izigrali do ludila, a mene pocele onako malo kontrakcije hvatat.... i negdje oko 2 kad smo krenuli kuci, meni trbuh tvrd, kamen bi bio meksi, glava rastura, ja jedva stojim - i tad se sjetim da nisam cestito ni casu vode popila, jednostavno mi se nije trazilo a ja nisam mislila na to i eto 💩 kad sam se rehidrirala sve pet. ustvari je za sramit se, vama dajem savjete i pametujem, a sama pravim 💩
    -------------------------------
     i imamo bebu😁! udahnite opet, nisam se porodila, upala nam beba vjeverica u bazen i ja ga isla spasiti i sad sjedim s njim ovdje i  ne znam sto da radim... ima netko iskutsva sa odgojem vjeverica?????

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

tierra
    28. Kolovoz 2021. 07:41

Schinin

Bela vjerujemo u tebe i da ce biti sve ok za ispit! znam da te sigurno sad super nervoza pere, ali zastani na trenutak i pomisli sto ste ti i muz vec sve postigli i uz to imate divnu malu obitelj ❤️ a ja ti saljem dobre vibre da sve bude super u ponedeljak🤞
    Slee i Josipa budelin je absolutno siguran u trudnoci, tako bez brige, samo me cudi da imate samo steroid bez betamimetika, ali ok. ja sam na symbycort. i ne znam sto obicno koristite za alergiju ali antihistaminici tipa loratadin i cetiricin su absolutno sigurni, tako da te slobodno mozete koristiti. i ja ih uzmem tu i tamo (nemam alergije ali mastocitosu)
    ——————
    da vam se malo pojadam i upozorim da ne napravite isto💩 kao ja: bila sa djecom u magic house, oni se izigrali do ludila, a mene pocele onako malo kontrakcije hvatat…. i negdje oko 2 kad smo krenuli kuci, meni trbuh tvrd, kamen bi bio meksi, glava rastura, ja jedva stojim - i tad se sjetim da nisam cestito ni casu vode popila, jednostavno mi se nije trazilo a ja nisam mislila na to i eto💩 kad sam se rehidrirala sve pet. ustvari je za sramit se, vama dajem savjete i pametujem, a sama pravim💩
    ——————————-
    i imamo bebu😁! udahnite opet, nisam se porodila, upala nam beba vjeverica u bazen i ja ga isla spasiti i sad sjedim s njim ovdje i ne znam sto da radim… ima netko iskutsva sa odgojem vjeverica?????

Prekrasno za vjevericu 🥰
    Upute za dalje - prvo se poigrajte s njom i poslikajte da vam ostanu uspomene, a onda nazovite neko drustvo za zastitu zivotinja koji bi ju trebali pregledati i pustiti natrag u divljinu (ili uzeti, ukoliko je njihovo misljenje  da ona nece prezivjeti ako ju puste).

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Slee
    28. Kolovoz 2021. 07:47

Tierra sto je na kraju bilo s autom? 
    Schinin aaa mala vjeverica, preslatko! 
    Iduci put bocica vode u ruke i nema zezancije. Ja isto slabo pijem jer mi se voda jos gadi. Za alergiju pijem inace nixar i u najgorem stanju ujutro nixar i navecer daseltu. Plus alvesco i ventolin. Ja inace u 9. mjesecu nemam nikakve alergije (ambrozija je valjda jedina stvar na koju nisam alergicna) i nemam pojma sto je sad ovu jesen. Inace sam mirna do 11. mjeseca kad krecu cetinjace, najgori cemores. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    28. Kolovoz 2021. 07:48

Ne cemores, nego cempres 😂 opet moji debeli prsti

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    28. Kolovoz 2021. 08:21

Jutro cure! Mi idemo danas na izlet u Đurđevac, bakici na groblje, malo vidjeti deve i na ručak.
    Schinin- jao vjeverica ❤️
    Evo jedna slikica nas s 15tt: 
    https://ibb.co/52891Gc 🙈

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

LadyD
    28. Kolovoz 2021. 09:30

Jaooo vjeverica.... mi smo kao djeca imali vjevericu neko vrijeme za ljubimca... sama dosla ali je nazalost uginula... uglavnom to su nam tako ljepe i slikovite uspomene (a ja nisam imala ni 5 g).... isto savjetujem poigrat se i islikat pa pozvati nekoga za zivotinje

Ja evo muku mucim sa bolovima... navukla sam buce na noge jer sam se dobrano prehladila.... naravno od nogu i sad caj( brusnica ) med limun i topla dekica (sreca pa je malo zahladilo inace neznam kako bih izdrzala da je toplije) sve sam mislila nije to nije to al ipak je neka upala... preporuke za neke cajeve ili sl. je dobrodosla 
    Također zelim srecu na ispitu al vjerujem da ce sve bit ok i da ces i to dobro obaviti kao i sve drugo 😘
    Malo sam i u dilemi... znaci bez obzira sta je dr.rekla da je curica ja i dalje govorim on.... al tko god od ljudi dodje i vidi stomak svi  su kao jedno da je stomak napred i da je decko😂😂😂😂😂  a  ja se trudim gledat sve za curice al od pocetka mi oci bjeze na muske stvarcice i boje 😂😂😂😂😂 i sto je najinteresantnije uopce nemogu protiv toga 😂😂😂😂 cak razmisljam da se popiskim i ono sa sodabikarbonom napravim 😂😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Taya_
    28. Kolovoz 2021. 09:32

Jelenas prekrasna si ❤️
    Schinin je li mala vjeverica dobro? 😃 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Josipab
    28. Kolovoz 2021. 09:37

Schinin, kako si me nasmijala za vjevericu mali,kod tebe uvijek neke čudnovate i vesele zgode 😂😂😂😂 i pazi na tekucinu,čovjeka ponesu obaveze i jos briga oko djece…dogodi ae svima,i meni nekad na poslu kad imam previse posla 😅
    Slee, ja sam isto uzimala Nixar,morat cu nac neku alternativu,mene spasi sta zivim na moru pa dok se kupam i ronim-budem mirna
    LadyD, ja sam ti isto mislila da je dečkić i tribalo mi je vremena da se naviknem,najbolje o njoj misliti kao o bebi 🤣🤣🤣🤣
    Cure,mislim da sam osjetila bebicu prvi put,jeli to moguce ovako rano? Opis-kao neki valovi,balet valova,Leptirica,skroz dole nisko uz rub gaćica amo reci. Trajalo je bome pola minute 
    Ima li to smisla?😂

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

LadyD
    28. Kolovoz 2021. 09:50

I moram prokomentirati pelene... kozmetiku...
    Ja sam davno koristila pampers skoro do kraja pa igrom slucaja presla na neke iz lidla... citajuci vas dosla sam na ideju da uzmem par tih malih paketica za pocetak od par vrsta pa da isprobam pa da vidim koje su bolje.... vec sam dobila pampers i poopeys na poklon... sjecam se da sam s vlaznim imala problem.... naravno davno... imala sam sve vrste pampers ali sve su peckale pa sam probala violeta i bekutan i ostali smo na te dvije vrste... 
    Kozmetika je bila ulje j&j  i samponcic j&j i puder j&j ... odgovaralo je ali nisam samponcic koristila od pocetka... kupala sam djete u kamilici nekih mjesec do dva i samo po potrebi kad sam uljem mazala glavicu radi tjemenjace koristila samponcic i ponekad ako je imao mekanu stolicu koristila sam baby sapun j&j  za guzu... doduse ni jedno toliko cesto .... pavlovicevu sam koristila iz bolnice jer je teta bila babica pa je non stop zivkala da provjeri jel fali 😂😂😂😂   nakon nepune godine smo kombinirali j&j i bekutan kozmetiku...  bila sam zadovoljna  i nije bilo nikakvih koznih  reakcija 
     Moj sin i danas dan kad koristim  bekutan kremicu spomene da mu je taj miris kao da je beba... 
    Ja sam razmisljala o omeksivacima... znam da sam koristila onda davno neki bjeli sensodin od lenora iskljucivo do godinu  a zadnji put kad sam bila u trgovini 5-6 vrsta sa bebicama... tako da je  i tu svaka preporuka dobrodosla

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    28. Kolovoz 2021. 09:55

Josipab

Schinin, kako si me nasmijala za vjevericu mali,kod tebe uvijek neke čudnovate i vesele zgode 😂😂😂😂 i pazi na tekucinu,čovjeka ponesu obaveze i jos briga oko djece…dogodi ae svima,i meni nekad na poslu kad imam previse posla 😅
    Slee,ja sam isto uzimala Nixar,morat cu nac neku alternativu,mene spasi sta zivim na moru pa dok se kupam i ronim-budem mirna
    LadyD,ja sam ti isto mislila da je dečkić i tribalo mi je vremena da se naviknem,najbolje o njoj misliti kao o bebi 🤣🤣🤣🤣
    Cure,mislim da sam osjetila bebicu prvi put,jeli to moguce ovako rano? Opis-kao neki valovi,balet valova,Leptirica,skroz dole nisko uz rub gaćica amo reci. Trajalo je bome pola minute
    Ima li to smisla?😂

Nadam se da cu se naviknit... 
    Vjerujem da si osjetila... i ja sam tako rano i bas sam vam napisala... mada sam to sturo opisala kao da vibrira 😂😂😂😂😂  
    meni sve vibrira izgleda... zabrana do daljnjeg za lancune 😂😂😂😂😂😂 jadan ovaj moj dragi... nekad ga uhvatim da me gleda kao da gleda nekog stranca i pita se di mu je zena 😂😂😂😂😂😂  bas drugo stanje 😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.