Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeggyCarter
    27. Kolovoz 2021. 14:27

Također, OGTT došao, nalazi uredni. S obzirom koliko slatkiša jedem na dnevnoj bazi mislila sam da će vrijednosti biti grozne, ali su super.

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

freya_444
    27. Kolovoz 2021. 14:29

Cure s dječicom,  jeste prakticirale swaddle tehniku za spavanje s njima? Nekako mi se čini to super na početku ☺️😊❤️
    Znam da se tipkalo o tome, gdje se mogu kupiti povoljne swaddle dekice...kod nas ili Amazon, Kinezi?

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    27. Kolovoz 2021. 14:30

PeggyCarter

Također, OGTT došao, nalazi uredni. S obzirom koliko slatkiša jedem na dnevnoj bazi mislila sam da će vrijednosti biti grozne, ali su super.

Super eto baš lijepe vijesti 😃

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    27. Kolovoz 2021. 14:31

PeggyCarter

Slee

Super nalaz ogtt-a! Ja se nadam da ce moj nalaz secera iduci tjedan biti ok iako uopce ne pazim sto jedem.

Meni su se svidjela kolica bugaboo lynx, nesto su manja od foxa2 i laksa.

Farbanje - znamd a ste vec pisale o tome, ali evo meni to tek sada dolazi na red jer sam htjela prva tri mjeseca izbjeci, a i ljeti mi uz more i sunce nije imalo smisla. Imam tamnu kosu i inace se farbam samo u svoju prirodu boju, sad bi mozda pramenove, cisto da mi ovih par sijedih prekrije (izletile mi sad u trudnici). Koliko sam skuzil, preporuka je radit pramenove, ne farbanje? Ili svejedno?

Što se tiče farbanja, ja sam prirodno tamno smeđa i farbam se u bakrenu, doduše u trudnoći malo blažu i tamniju verziju da izgleda slično prirodnoj (da nemam sijede ne bi se ni farbala)
    Baš idem u ponedjeljak, skoro 2 mj nisam bila
    Po netu a i po tome što mi je frizerka rekla savjeti su sljedeci:
    Prvo tromjesečje nikakva farba, kasnije možeš i boju ako nema amonijaka ni blajha, nisi limitirana isključivo na pramenove, iako se oni preporučuju
    I za treće tromjesečje se preporuča prorijediti ili izbacit farbanje skroz

Al evo, moja mama se u sve 3 trudnoce farbala u plavo, isto je smeđa prirodno, i to su bile boje s amonijakom, pa nikom ništa od nas 3 sestre nije bilo

Mislim da to sve ovisi ponaosob, ako te i prije svrbilo tjeme kad ti stavi farbu, ja bi onda preskocila farbanje

Ja bi se išla farbati jer imam ogroman izrast, ali hmmm ne znam dal' pramenove ili cijelu kosu...😅

Lucija 16.12.2021.💗

• Bumbasor
    27. Kolovoz 2021. 14:33

Fre

freya_444

Cure s dječicom, jeste prakticirale swaddle tehniku za spavanje s njima? Nekako mi se čini to super na početku ☺️😊❤️
    Znam da se tipkalo o tome, gdje se mogu kupiti povoljne swaddle dekice…kod nas ili Amazon, Kinezi?

Nista. Spavali od pocetka u kreveticima..vrhunski spavaci od rodenja nemamo neprospavanu noc. Prije 10 ujutro se nisu budili. 
    Ja sam opcenito mali Hitler🙈 volim imat svoj prostor u krevetu i mirnu noc, obozavala sam i jos uvijek obozavam jutarnja mazenja s njima u krevetu, ali ne i da spavamo skupa😬

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• Bumbasor
    27. Kolovoz 2021. 14:38

Inace dekica takvih je bilo u baby centru. No ja sam svoje znala zamotat u obicnu pelenicu tek tolko da ne masu rukama. Sad mi se cini zgodna dekica iz dada&rocco za zamatanje pa sam je uzela. Ionako ih kratko moze kontrolirati u tome😂😂brzo postanu jaki i domisljati💙

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• Mo_zg
    27. Kolovoz 2021. 14:59

freya_444

Cure s dječicom, jeste prakticirale swaddle tehniku za spavanje s njima? Nekako mi se čini to super na početku ☺️😊❤️
    Znam da se tipkalo o tome, gdje se mogu kupiti povoljne swaddle dekice…kod nas ili Amazon, Kinezi?

Mi jesmo,sin je stvarno volio spavat tako zamotan  u početku🙈 ali nismo odmah imali baš dekicu za to, nego smo ga motali u tetra pelenicu, kasnije smo tek dobili baš dekicu za swaddle, ali vec je onda nekako bio "prerastao" to i spavao je iskljucivo sa rukicama iznad glave

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

Maša🤰🏼
    27. Kolovoz 2021. 15:00

Freya i mene zanima sta cure misle o tome :) evo ja sam za po noci mislila uzet ovo : https://www.babycenter.hr/motherhood-dekica-za-novorodjence-za-povijanje-mint-boats-006157-861618.html

A mislila sam uzet i tih par swaddle dekica pa probat :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Mo_zg
    27. Kolovoz 2021. 15:01

Postoji jedna knjiga, zove se "Najsretnija beba u kvartu", ja bi ju evo od srca preoporucila svakome. Meni je najvise bilo zao sto sam je citala nekih mjesec/dva nakon rođenja djeteta, a ne još u trudnoći. I tamo se swaddle spominje kao 1 od 5 koraka za umirivanje uplakanog djeteta

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

freya_444
    27. Kolovoz 2021. 15:08

Mo_zg

Postoji jedna knjiga, zove se "Najsretnija beba u kvartu", ja bi ju evo od srca preoporucila svakome. Meni je najvise bilo zao sto sam je citala nekih mjesec/dva nakon rođenja djeteta, a ne još u trudnoći. I tamo se swaddle spominje kao 1 od 5 koraka za umirivanje uplakanog djeteta

E imam ju i baš ću ju počet čitati 😊🤗

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.