Nemamimena, freya i peggy cestitam na urednim nalazima i dobrom pregledu
Dancy dobrodosla 🥰
Tierra zao mi je zbog auta
Evo ako se smijem i ja malo pozaliti, iako moje muke nisu toliko velike kao vase, ne znam sjecate li se moje situacije iz sestog mjeseca, ucenje za ispit uz bolesno dijete, a muz zavrsavao diplomski... ista situacija ponovno, samo sto ovog puta muz nije u labosu na faksu nego na poslu, sef mu je debil pa svaki dan mora ostajati prekovremeno i radi za vikend, ja u ponedjeljak taj ispit na koji vec treci put izlazim i koji mi je zadnja prepreka da obranim zavrsni rad i upisem diplomsko, stres mi je level 1000
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Evo da vam se javi jedna trudnica što vas poskrivecki prati još od pozitivnog testa. Iz straha od ponavljanja prošle godine se nisam javljala. Sad mi se bebica javlja već par dana pa mislim da bi se trebala opustiti malo.
Nadam se da me primate da s vama kratim trudnicke dane.
Termin poroda mi je 16.01.
Dobrodosla 💗
Bas se veselim blizu smo sa terminom 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Cestitke curama na dobrim pregledima i jednoj curici i deckicu ❤💙
Saljem zagrljaj curama u tuznim danima
Evo i mi smo dobili dva prva kompletica robice i to je tako sve malecko da uopce nevjerujem... i oet se osjecam kao da je prvi puta pa zagovaram ovim putem da nepravite veliku razliku 😉
I kolica su stigla... nasljeđena ipak tako da ako bude potrebe kad se rodi uvjek mozemo kupiti nova... model Bebetto Vulcano 3u1... kotaci su veci, sportski dio mi se cini ok fino je komotan ima dosta veliko postolje za nogice i ide u dobre polozaje, korpa je cvrsta i dosta komotna i jaje je isto komotnije, ima korpu za kupovinu isto dovoljno veliku i dodatno kisobran, mrezicu, navlaku za kisu i zimsku navlakicu za korpu i za sportski dio te navlaku posebno za jaje... jedino torbu nemam al nju cu kupiti sa onom prostirkom al za to imam jos vremena... uglavnom djeluju stabilno i komoto i imaju amortizere 😂😂😂 eto recenzija nabrzaka 😂😂😂😂
Bebica se javlja svaki dan sve vise... bas ste sve preljepe trudnice .... meni bas zao al oet nikako da ucita sliku... ima i mene kao za 6 mjeseci u stomaku 😂😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Cestitke curama na dobrim pregledima i jednoj curici i deckicu ❤💙
Saljem zagrljaj curama u tuznim danima
Evo i mi smo dobili dva prva kompletica robice i to je tako sve malecko da uopce nevjerujem… i oet se osjecam kao da je prvi puta pa zagovaram ovim putem da nepravite veliku razliku 😉
I kolica su stigla… nasljeđena ipak tako da ako bude potrebe kad se rodi uvjek mozemo kupiti nova… model Bebetto Vulcano 3u1… kotaci su veci, sportski dio mi se cini ok fino je komotan ima dosta veliko postolje za nogice i ide u dobre polozaje, korpa je cvrsta i dosta komotna i jaje je isto komotnije, ima korpu za kupovinu isto dovoljno veliku i dodatno kisobran, mrezicu, navlaku za kisu i zimsku navlakicu za korpu i za sportski dio te navlaku posebno za jaje… jedino torbu nemam al nju cu kupiti sa onom prostirkom al za to imam jos vremena… uglavnom djeluju stabilno i komoto i imaju amortizere 😂😂😂 eto recenzija nabrzaka 😂😂😂😂
Bebica se javlja svaki dan sve vise… bas ste sve preljepe trudnice …. meni bas zao al oet nikako da ucita sliku… ima i mene kao za 6 mjeseci u stomaku 😂😂😂😂
I mi imamo bebetto al murano, ne vulcano.... I zbilja su zahvalna i komotna, makar jesu glomazna al to mi nije bilo mjerilo jer smo u kući na selu 😁 al su za sve vremenske uvjete i sve cestovne podloge 👍💪
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Uh,bit će nam gusto kad krenemo u isto vrijeme u rađaonu 😆. Ima nas dosta blizu sa terminima.
Mi imamo skoro sve od prve trudnoće, sad hvatam akcije za nešto što sam si htjela uzeti i prije ali iz nekog razloga nisam,kao npr Nuna ljulju
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Nemamimena, freya i peggycestitam na urednim nalazima i dobrom pregledu
Dancy dobrodosla 🥰
Tierrazao mi je zbog auta
Evo ako se smijem i ja malo pozaliti, iako moje muke nisu toliko velike kao vase, ne znam sjecate li se moje situacije iz sestog mjeseca, ucenje za ispit uz bolesno dijete, a muz zavrsavao diplomski… ista situacija ponovno, samo sto ovog puta muz nije u labosu na faksu nego na poslu, sef mu je debil pa svaki dan mora ostajati prekovremeno i radi za vikend, ja u ponedjeljak taj ispit na koji vec treci put izlazim i koji mi je zadnja prepreka da obranim zavrsni rad i upisem diplomsko, stres mi je level 1000
Uh, draga bela, moram priznati da ti ne bih htjela biti u kozi :(
Sretno sa ispitom. Ali sjecam se kako si za prosli javila da si polozila pa vjerujem da ces i za ocaj isto javiti sretne vijesti!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Kad je danchy spomenula ljuljacke, koje ste mislili uzeti? Mislim da cemo mi 4moms, ali bi voljela cuti ako netko ima neku drugu preporuku, za curu smo imali posudenu inguenity i super je bila, ali veliki minus su te baterije koje smo morali 3 puta mijenjati jer bi se istrosile pa onda posebno ih naricivati i tako, zbog toga sada dolazi u obzir samo neka sa adapterom
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Nemamimena, freya i peggycestitam na urednim nalazima i dobrom pregledu
Dancy dobrodosla 🥰
Tierrazao mi je zbog auta
Evo ako se smijem i ja malo pozaliti, iako moje muke nisu toliko velike kao vase, ne znam sjecate li se moje situacije iz sestog mjeseca, ucenje za ispit uz bolesno dijete, a muz zavrsavao diplomski… ista situacija ponovno, samo sto ovog puta muz nije u labosu na faksu nego na poslu, sef mu je debil pa svaki dan mora ostajati prekovremeno i radi za vikend, ja u ponedjeljak taj ispit na koji vec treci put izlazim i koji mi je zadnja prepreka da obranim zavrsni rad i upisem diplomsko, stres mi je level 1000
Uh, draga bela, moram priznati da ti ne bih htjela biti u kozi :(
Sretno sa ispitom. Ali sjecam se kako si za prosli javila da si polozila pa vjerujem da ces i za ocaj isto javiti sretne vijesti!
Hvala ❤
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Danchy dobro dosla 💗
Bela, ma vierujemo mi u tebe, mozes ti to! Stisnut zube i proci ce sve kroz par dana!
—
Ja si kupila prve trudnicke tajice, bile u beba.hr na 50%
—
Zao mi sto puno vas ima los dan, neka sitra bude bolji. Ja nemam los dan, bio je ok, ali dosta aktivan pa sam sad dosla doma i sve me nesto boli u donjem dijelu ledja i bas sam jako umorna. Jos mi je krenula alergija, a ne mogu popiti tabletu, uopce ne znam kako cu prezivjeti bez tablete razdoblje alergija. Eto, na kraju se i ja pozalila
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Kad je danchy spomenula ljuljacke, koje ste mislili uzeti? Mislim da cemo mi 4moms, ali bi voljela cuti ako netko ima neku drugu preporuku, za curu smo imali posudenu inguenity i super je bila, ali veliki minus su te baterije koje smo morali 3 puta mijenjati jer bi se istrosile pa onda posebno ih naricivati i tako, zbog toga sada dolazi u obzir samo neka sa adapterom
Ja sam u planu uzeti Nuna grow, je skupa ali svi imaju samo preporuke za nju. Mislim da se može uzeti neki adapter uz nju ali i bez njega se njise 2 min. I drži do 60kg,znači da se i stariji klinci mogu njome poslužiti
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji