Evo da vam se javi jedna trudnica što vas poskrivecki prati još od pozitivnog testa. Iz straha od ponavljanja prošle godine se nisam javljala. Sad mi se bebica javlja već par dana pa mislim da bi se trebala opustiti malo.
Nadam se da me primate da s vama kratim trudnicke dane.
Termin poroda mi je 16.01.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Evo da vam se javi jedna trudnica što vas poskrivecki prati još od pozitivnog testa. Iz straha od ponavljanja prošle godine se nisam javljala. Sad mi se bebica javlja već par dana pa mislim da bi se trebala opustiti malo.
Čestitke na bebici i dobrodošla 💙 sad samo opušteno dalje i uživaj u bebinim udarcima 👣
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Dobro došla i samo pozitivno dalje! ♥️ Posebno se veselim tvom dolasku jer je moj termin 20.01. 🤭
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Čestitam 🎉🎉🎊
Slobodno napiši termin idućeg pregleda pa te stavim na naš popis 😄
Lucija 16.12.2021.💗
Hvala na dobrodošlici,pratimo se 🙂
6.9. termin za 4D
20.9 termin za ginica i OGTT
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
hola okruglice 🌞 ja se spremam danas u novu avanturu sa djecom 😁 a citam kako nekima od vas nije bas tako lijepo dan poceo 😥
Farbanje: ja sam odlucila da necu i nisam ni u jednoj trudnoci iako sam vec skoro komplentno sijeda. uglavnom se ne preporucuje u prvom trimestru, ali postoje studije koje su pokazale da farbanje moze biti stetno (napr. malo povecan rizik od leukemie u prve dvije godine zivota djeteta) i to je meni bio okidac da kazem jedno veliko NE, jer iako to ne otklanja mogucnost i da se moje dijete razboli, ja ne zelim sjediti pored bolnickog kreveta i pitati se jel se to moglo izbjeci i je li zbog toga sto se ja nisam mogla strpjeti. Pramenovi bi bili ok, jer ne idu u kontakt sa kozom, ali kod mene to definitivno nema smisla, jer sam bas vec skroz sijeda....
Slee oh da, obadvoje obazovaju morski svijet, pogotovo sin - obozava sharks (i zna ih vec raspoznavat) ali vristi kad mu mrav predje preko noge 🤦♀️
Bela nadam se da je curica koliko-toliko dobro i da ce se to brzo rijesiti
Jelenko moje saucesce ❤️ jako mi je zao
nova srecica hvala na povjerenju 😁
Jelenas sretan baki rodjendan na nebu ❤️ sigurna samda ona zna i da se raduje da je vasa dugina bebica na putu ❤️
Bruna saljem veliki virtualni zagrljaj 💕
Josipa super za briseve
nemamimena cestitam na dobrom pregledu
Freya i PeggyCarter super za odlican Nalaz
Masa ogtt bi trebale sve trudnice raditi, najbolje 24-28 tt
Danchy dobro nam dosla
Freya ja nisam isla na swaddling, ali se u USA to skoro iskljucivo preporucuje. ideja je da su bebe bila na tako skucenom prostoru u trbuhu i sad odjednom nema nista oko njih i da ih to umiruje jer ih ono ususka da im da osjecaj sigurnosti. moji su poslije bolnice bili ok i bez swaddling... ne znam gdje bi mogla naci te specijalne dekice kod vas, Amazon ima dobar izbor. A u bolnici to rade sa obicnom dekicom
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Danchy dobrodosla i cestitam na vec velikoj bebi ❤ Sad lijepo uzivaj u trudnoci, bez straha 🤗
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Freya i mene zanima sta cure misle o tome :) evo ja sam za po noci mislila uzet ovo :https://www.babycenter.hr/motherhood-dekica-za-novorodjence-za-povijanje-mint-boats-006157-861618.html
A mislila sam uzet i tih par swaddle dekica pa probat :)
Gledala sam ovo neki dan baby centru i bas izgledaju jako tanko pa ne znam jel mozda za zimsku sezonu dobivaju neke toplije ili bi ovo isto bilo ok?
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Inace da se pojadam, mi smo se danas bracali sa sprovoda i na autocesti nam na novom autu prestao radit gas, zvali pomoc na cesti i to sve i sad cekamo sto ce autokuca javit sto se dogodilo. Tako da je danas bas ludnica dan. Zagrljaj svima!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Tierra neznam moram ih ic vidit u zivo ali nisam ni mislila uzimat nesto pretjerano debelo. Beba ce bit u bodiju dugih rukava i u pidami i jos u tome zamotana pa niti nebi da je predebelo… a i sobu grijemo na nekih 23 stupnja tako da vidit cu :P i sretno s autom :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji