Jutro cure!
Evo mi se vratili iz trgovine i sva sam se uspuhalaCure koje imate alergije sretno!Belasretno s ispitom!
Schininima uvijek neke dogodovštinejelenas super izgledaš!
——————-‐——
Muž cijepljen i samo ga malo boli ruka, tako da je što se tiče toga super..
Nego…kumovi smo na krštenju u 10.mjesecu..može neka preporuka što staviti uz zlato? Moj trudnički mozak nema ideja
Ja ne bi zlato, to mi je baš bzvz, pogotovo nakit. Uvijek sam više za novce i nešto lijepo personalizirano za uspomenu. Npr vidi Angelus knjigu za krštenje ili Bibliju za krštenje. Imaš na fejsu puno stranica koji rade personalizirane okvire i slične uspomene za krstenje.
Bumbasor- Gdje ideš na fetalni uzv? Meni je ginekolog preporučio da to napravimo na Srebrnjaku, malo sam baš zbunjena i evo ne znam jel bi opće išla na to.
Ja sam radila u prošloj trudnoći, i to na srebrnjaku. To mi je jedan od najugodnijih pregleda u trudnoći, bolnica je super, doktorice predivne, nisam čekala ni 3 minute... Nemaš se šta misliti, to je dodatna sigurnost da je sa bebom sve OK. Ili nedajboze ako nešto vide, da znaju pratiti i eventualno biti spremni na porodu za neke intervencije.
u velicini 50 nemam nista vecinom mi je sve 56/62 i vec mislim da sam pretjerala svaki dan kupim nesto ☺️ sta ste planirali koristiti od kozmetike za bebu koji brend i sta nam uopce treba ? neka bademova krema,kupkica, vlazne maramice jos nesto?
Sto se tiče kozmetike najbolje ništa :)
Ima aplikacija za skinuti kojima skeniras sastav bilokojeg kozm proizvoda i izbaci ti za sekundu stetne sastojke i potencijalne alergene, ja imam clean beauty ali ima raznih aplikacija iste vrste.
Za kupanje smo koristili vodu i par kapi bademovog, za čišćenje guze samo voda i blazinice iz dma, kremu za guzu alverde ali jako rijetko jer nema ni potrebe, za crvenilo guze baby love kremu, ima bolji sastav od sudokrema, od njega zna koža jako reagirati jer ima neke teške sastojke, tjemenicu smo imali pa smo koristili mustela pjenu za pranje kose a prije toga dobro namočili glavu bademovim uljem sat vremena i onda cesljala cesljicem da ljuskice odu. Pelene pampers premium na početku a kasnije babylove. Maramice iz mullera kad smo vani, imaju ok sastav.
Kad je curka narasla koristim za kupanje od babylove kupku koja je i za pranje kose, isto ima dobar sastav.
Omeksivac nikakav, ni za nas ne koristim. Za pranje su dobri Frosch i Violeta, isto se može poskenirati aplikacijom.
Užasno je koliko djece danas ima dermatitise, akceme, i općenito kožne probleme... :/
Evo kad već pišem 100 postova ko luđak da se i pozalim... Svaku noć imam period budnosti od par sati. Zaspem oko 10 i od spavam par sati i probudim se. I onda naravno skrolam bzvz po mobu da ubijem vrijeme što me vjerojatno još više razbudi. Pa na wc par puta. Grozno, koji gubitak vremena :)
Inače, pregled me čeka 7.9., do tada moram obavit ogtt, već mi je šećer bio 5.4 iz krvi. Dao mi je ginekolog već i uputnicu za vuk vrhovac za GUK profile svaki mjesec tako da mislim da to ne mogu izbjeći... Imala sam šećer i u prvoj trudnoći.
Počela sam osjetit bebaca, s 19 tjedana, sad sam baš sigurna da je to to :)
Za prošli pregled sam išla privatno u Gineko kod Dr Ujević, super je ženska, malo osebujna, jako se trudi i ful je stručna. Poslala me čak da pijem Colu da može uhvatit što bolje slike, iako to meni stvarno nije bilo bitno ali ajde kad je već htjela :) fora stvar je šta su mi odmah tamo instalirali neku app u kojoj sam dobila sve slikice s uzv.
Meni mala ne da da spavam 😂 ovih dana poremetilo joj se sve, sutra ćemo opet do 11 najmanje u krevetu biti izgleda
Embarasada nadam se da će ti ogtt biti dobar i da ipak nećeš morati ići raditi guk profile svaki mjesec
Jutro zene
Budna jer me je uhvatio grc u nozi, a taman jucer potorosila magnezij 🤦♀️, sad tipkam i gledam muza kako lijepo spava i najradje bi ga udarila s necim 😂
Nego da vam isoricam sta nam se jucer dogodilo, u srijedu na kontroli smo dobili zeleno svijetlo od doktorice za akcijanje, jucer odmah isli nadoknadit sto nismo od kada sam bila u bolnici, u jednom trenutku se muz malo naslonio na trbuh, ali sam ga ja odmah odgurnula... kad smo zavrsili, osjetim ja stomak nekak cudno napet, pogledam, a mali je naoravio planinu na strani suprotno od te di se muz naslonio 😂, jadnicak totalno pobjegao, meni bilo presmijesno, a muz u 100 frasova zakljucio da je ovo zadnje akcijanje dok ne rodim
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bela jadan maleni hahahha, nista mu nije bilo jasno 🤣
Super za udarce sve koje ste pocele osjecati bebu 🤗
Nadam se da ce djecica brzo ozdraviti, bas je puno nekih bolesti i viroza cijelo ljeto a tek krece onaj najgori period :/
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Jutro cure!
Cestitam svima na dobrim pregledima proteklih dana!
Bela bas si me nasmijala 😂😂😂
Mene muci prehlada vec tjedan dana valjda ce proc ubrzo.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Jutro cure,
Prijavljujem nesanicu i noćne more, zadnjih dana baš intenzivno 😕
Pokušavam ponovno zaspati, pa ništa, pa odem na wc u nadi da će mi se nakon toga počet spavat al nema sreće, samo se vrtim po krevetu.
S obzirom da inače nisam nikad imala problema sa spavanjem, a i noćne more su rijetkost bile. Bas me muče snovi, sinoć sam sanjala potres i tsunami, a da smo se mi kupali u moru za to vrijeme, nekidan požar i da smo morali bježati iz kuće, pa komplikacije pri porodu ili da me udari auto. I ko bi nakon toga mirno zaspao 🤷♀️
.
30.11. 👶💙
👨💻 1996. (25), 👩💻 1997. (24)
Luck is what happens when preparation meets oportunity.
Dobro jutro svima! Mi smo se baš super naspavali sinoć, danas u planu kauč, kauč, ručak, kauč, kauč pa krevet 😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji