Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Birdy 🧚🏻
    28. Kolovoz 2021. 17:50

Jelenas da moji roditelji su tamo, a ja otisla u Zg davnih dana .. bas mi drago da vam je vrijeme posluzilo, i da ste vidjeli malu prinovu 😁🐪
    Nelanr super za ogtt🤞

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

freya_444
    28. Kolovoz 2021. 18:10

nelanr_

Stigli nalazi Ogtt 4,8 -7,8 - 5,6 sve je u granicama tako da vjerujem da je to ok. Danas sam citav dan nikakva nakon ovog bocanja pa mislim da cu ostatak dana provesti spavajuci.

Super 😊

Lucija 16.12.2021.💗

Taya_
    28. Kolovoz 2021. 19:54

nelanr_

Stigli nalazi Ogtt 4,8 -7,8 - 5,6 sve je u granicama tako da vjerujem da je to ok. Danas sam citav dan nikakva nakon ovog bocanja pa mislim da cu ostatak dana provesti spavajuci.

Super za nalaze ogtt-a 😃

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Bela_le
    28. Kolovoz 2021. 20:53

nelanr_

Suuper 😁

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Slee
    28. Kolovoz 2021. 20:54

Nelanr super nalaz! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Lilli07
    28. Kolovoz 2021. 21:50

Čestitam za dobar nalaz

Ja sam danas prvi put osjetila udarce bebe, dok sam malu dojila, baš me iznenadilo 
    Malena je ova dva dana bez temperature, ali je jako nervozna, i prije sat hoću da je presvučem kad vidim dobila neki osip, ne znam šta bih, nadam se samo da se neće širiti i da nije ništa ozbiljno, sad je zaspala
    Možda poslije da u hitnu odemo, ili sutra doktoru, stvarno ne znam

• mamasita05
    28. Kolovoz 2021. 22:19

Lilli07

Čestitam za dobar nalaz

Ja sam danas prvi put osjetila udarce bebe, dok sam malu dojila, baš me iznenadilo
    Malena je ova dva dana bez temperature, ali je jako nervozna, i prije sat hoću da je presvučem kad vidim dobila neki osip, ne znam šta bih, nadam se samo da se neće širiti i da nije ništa ozbiljno, sad je zaspala
    Možda poslije da u hitnu odemo, ili sutra doktoru, stvarno ne znam

Ako je dobila osip nakon 3-5 dana temp, to ti je sesta bolest. Moj mali ju je imao prosli mjesec. Osip je kraj, trajat ce dan-dva i gotovo. On je imao jako visoku temp 5 dana i onda se osuo cijeli, al skoro sam od srece zaplakala kad sam skuzila da je kraj te visoke temp. 

• Lilli07
    28. Kolovoz 2021. 22:34

Imala je temperaturu u utorak, srijedu i četvrtak, jučer možda malo blago povišenu, danas nema nikako, ali se taj osip pojavio i još je ona jako nervozna, ne zna šta bi, ne da se spustiti iz ruku. Nisam za to do sad čula. Pratit ću situaciju, ako se ne daj Boze nastavi širiti idemo u hitnu pa će nam oni dati uputnicu za pedijatriju

• Lilli07
    28. Kolovoz 2021. 23:10

Sad sam malo guglala ustvari sam znala za tu bolest, ali pod drugim imenom, trodnevna groznica

• Embarasada
    29. Kolovoz 2021. 00:53

Slee

Jelenas ma diiivan jee, ljubomorna sam sto se vec tako fino zaokruzio i ne moze se fulati da je trudnicki💗

LadyD suosjecam, vise ne znam je mi ovo alergija ili prehlada, rekla bih neka kombinacija. Jucer sam setala psa i bilo je bas bas hladno pa mislim da sam se prehladila. Imam osjecaj da imam temperaturu, ali nemam, samo smrcem, boli me grlo, glava, kasljucam i sva sam onako malaksava.
    Sto se tice spola, ja sam bila uvjerena da je decko, onda mi je na uzv-u rekla da je cura i meni isto tako bas cudno bilo, na kraju nifty potvrdio da je decko, a dva tjedna nakon i uzv. Nikad se ne zna.

Josipab, i ja sam na moru, dobro dodju i same setnje uz more, a ako ne, inhaliram se. Ma prezivjet cemo. Nekako😂Mene stvarno panika jer sam ja nekad nikakva i uz svu terapiju, ovo ce mi biti prva godina u zivotu bez terapije. Jedino mi je bilo dobro nakon korone! U 2. mjesecu sam imala koronu i cijelo proljece, koje mi je inace najgore, mi je bilo super, ni a od alergije! Precudno!

Osjecanje bebe - ja sam neki dan isto pomislila, legla sam na bok i skroz nisko kod ruba mi je pocelo kao ono kad mi preskace srce, al samo dolje. Ne bi opisala kao leptirici, vise kao neko pucketanje. Al od tada nista vise pa nekako mislim da sam ja od silne zelje to umislila.

Ja u prvoj trudnoći nisam imala alergiju valjda nakon 15 godina. Već sljedeće godine sam imala tako da sigurno zbog trudnoće... Imam alergiju na pelud u proljeće. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.