Drage moje cure , evo nije me bilo neko vrijeme , uživala sam u svakom danu , nikad pretjerano fizički aktivna , uglavnom šetnjice , malo more i tako . Sve je bilo dobro i danas prokrvarila . Vise kao smedji iscjedak srednjeg intenziteta dovoljno za dnevni uložak , bez bolova . Otišla sam na hitnu . Prvo mi je stavila neku spravu metalnu za pogledati dole nezz sto je to pa me pregledala prstima , pa vaginalno ultrazvuk i preko trbuha također . S bebom je sve ok , nikakvih krvarenja nema niti se zna sto je uzrok ovog . Strogo mirovanje i Duphastone 3 puta na dan zasad kroz 7 dana . Naravno nakon 2 bolna iskustva nije bilo lako vidjeti krv al evo čini se da je sve u redu . Ako imate kakav savjet molim vas itekako je dobrodošao . Moram napomenuti da ovo nije moja doktorica ali nije mi spominjala da se trebam javiti svom doktoru , kontrola za 7 dana kada mi i je pregled . Puse svima ❤️
Drago mi je da je sve uredu i drzim fige da se ne ponovi 🤞❤
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Drage moje cure , evo nije me bilo neko vrijeme , uživala sam u svakom danu , nikad pretjerano fizički aktivna , uglavnom šetnjice , malo more i tako . Sve je bilo dobro i danas prokrvarila . Vise kao smedji iscjedak srednjeg intenziteta dovoljno za dnevni uložak , bez bolova . Otišla sam na hitnu . Prvo mi je stavila neku spravu metalnu za pogledati dole nezz sto je to pa me pregledala prstima , pa vaginalno ultrazvuk i preko trbuha također . S bebom je sve ok , nikakvih krvarenja nema niti se zna sto je uzrok ovog . Strogo mirovanje i Duphastone 3 puta na dan zasad kroz 7 dana . Naravno nakon 2 bolna iskustva nije bilo lako vidjeti krv al evo čini se da je sve u redu . Ako imate kakav savjet molim vas itekako je dobrodošao . Moram napomenuti da ovo nije moja doktorica ali nije mi spominjala da se trebam javiti svom doktoru , kontrola za 7 dana kada mi i je pregled . Puse svima ❤️
I meni ti je bilo tako sa 10 tjedana sam isto imala tako smedi iscjedak, niko nezna zbog cega, nema hematoma nema nicega, i mene su stavili na duphaston, 3 puta po 1. Mjesec dana sam ga pila. Nakon nekih tjedan dana od pocetka uzimanja duphastona iscjedak je nestao.
Neznam jesi imala kakva iskustva s njim, meni je uzasne mucnine stvarao, ali eto sve se istrpi radi nasih bebica.
Polaganiji tempo, miruj, meni su rekli ne se ni kupat dok ga pijes, bez spolnih odnosa.
Bitno da je s bebom sve u redu, tako da samo mirno i bez nervoze ❤️
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Ri vjerujem da ti uopće nije bilo lahko kad si vidjela da si prokrvarila. I ja sam na početku trudnoce pila duphaston i folacin zbog hematoma, na kontroli ga doktorica vidjela, ja nisam nikakvo krvarenje imala. Bila na strogom mirovanju, mada to bas nije bilo toliko mirovanje jer imam bebu od 10 mj. Na sljedećoj kontroli nakon 15 već se hematom bio jako smanjio, na narednoj ga nije ni bilo. Ja sam se mogla kupati dok sam ga pila, doktorica mi za to ništa nije govorila. Ne brini, bit će to sve ok, bitno je da je bebica dobro.
Bela super da si doma i da je beba dobro 😊 Napisala si da si uloziva.. Za kolko? I meni je napisao na zadnjem pregledu uloziva za vrh prsta al nije nista spominjao.
Bela , Lili , Margo hvala vam puno . Evo bas sam mjerila temperaturu 37.2 neznam da li sad to kakve veze ima s čim danas .
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Pozdrav lijepe trudnice 🌞 ja jos disem na skrge, ali sam nocas uspjela I malo odspavati pa sam odmah bolje volje 😁 danas cemo samo laganini
Bela i ja sam kao jelenas na strani tvog muza 😁 on je vazno zapakovao 😂 ispricala ja dragom, kaze on ma ja bih tebi zapakovao 6 🤣 A sad strucno: to sto si uloziva za prst ne znaci nista posebno niti ima nekog znacaja za trudnocu. Vec si rodila I cervix nikad vise nece bit onako cvrsto zatvoren, misli na to da je taj otvor bio 10cm i onda je jos nesto progurano kroz taj otvor, da tkivo malo “olabavi “ je sasvim normalno. A ako se sjecas da sam vec pisala o tome, ovdje to nitko ni ne gleda, jer te samo uzbudi a nema znacaja.
Bruna ukratko sve ti je to u redu i samo navali na muza 🤪ako se bude bunio nemoj mu reci da sam ti ja to rekla 🤣🤣🤣 opasno bi bilo da je posteljica preko usca, a ovo je sve ok i jos ce sevjerovatno povuci prema gore
Nela draga, to nije normalno da te tako boli, pogotovo ako se pogorsava 😞 boli li te kad udahnes? Moguce je I da je od nekog zivca ali isto tako da je od moguce upale pluca ili plucne ovojnice. Ne zelim te plasiti ali I da je upala, da se rjesiti a ne da se tako mucis, tvoj dr me sad bas naljutio 😡 sorry nisam pohvatala, Jesi uzimala kakav antibiotik za tu prehladu?
Ri bas mi je zao da kroz to prolazis i drago mi je da je bebac u redu I da nisu nasli nista (btw ta metalna sprava se zove spekulum 😉) znam da te je uplasilo, ali ta krvarenja uopce nisu tako rijetka I bude sve uredu. Ako nisu nista vidjeli sto bi moglo krvarenje uzrokovati je jos jedan argument da je sve ok. A to smedja krv - to je staro, moguce da je bio neki hematomcic koji se ocistio napr. A za temp ne brini, ta vrijednost je apsolutno normalan za trudnocu, u trudnoci je temp generalno malo povisena
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Schinin hvala puno, bas me to zbunilo jer znam da je opasno kad se skrati, a da ovo nije nista strasno, uopce mi na kraju nije jasno zasto su me ostavili u bolnici bili, valjda ce mi moja dr reci vise
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Što bi mi bez schinin ❤️❤️ hvala,ako ne riknem još večeras od vrućine, možda i navalim 🤣🤣🤣 kod nas danas 38°, užas .. pa se uvijek sjetim susjeda koji je znao reći koja se budala sexa po takvoj vrućini hahaha..
Muž upravo raskasapio mali prst na nozi, zabio se u ćošak kreveta.... Mislim da će sutra gledat u zrak dok će oblačiti obuću za posao 🤦😣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji