Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    14. Kolovoz 2021. 11:00

Bela drago mi je radi tebe. Osobno bih isto tako napravila jer smatram da su doma bolji uvjeti za eliminaciju stresa, pogotovo ako živiš blizu bolnice i u trenu možeš biti tamo ako zatreba, a neće zatrebati. Pomazi malenog i pusa curki! 

Cure ja sam baš koma s ovom situacijom, baš mi je sad krivo da nismo napravili NIPT ranije. Samo guglam i surfam i razbijam glavu, a još je cijeli tjedan neizvjesnosti pred nama. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

LadyD
    14. Kolovoz 2021. 11:32

Bela drago mi je da ces doma. Nadam se da se nece vise ponavljati. Pusa sekici i nadam se da ce se izmazit i vise da namiri jednu noc 😉
    Veselim se i ja  slikicama sa vjencanja. Nadam se da uzivas 😉😘
     Da se osvrnem na bebicu...  ja sam prosli tjedan znaci u 16+ osjetila leptirice prvi put.... odmah sam vam se pohvalila 😂😂😂 uglavnom osjetim svaki drugi dan kad se bas umirim jest da je skroz slabo al obradujem se. Vjerujem da je individualno i naravno svaka uhvati neki polozaj koji joj pase za te prve osjete iz unutra 😉
    Ja imam opet malo problema sa hormonima... opet me hvata tuga i te low emocije... nesto mi sve tesko.. taman sam se kulirala tjedan dva al opet ne hvata... tjesim se da to tako mora bit... 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

freya_444
    14. Kolovoz 2021. 13:32

Bela, dobro si učinila, neka si ti otišla u bolnicu provjeriti dal je sve ok, danas odmaraj i uspori tempo, bit će sve okej 💜
    Ja sam počela primjećivati da se baš uspušem brzo, čak imam i pritisak u plućima ponekad vjv kako beba čudno stoji haha, teže je disati još uz ove vrućine🤣🙈🥵

Lucija 16.12.2021.💗

Mum of four
    14. Kolovoz 2021. 13:52

freya_444

Bela, dobro si učinila, neka si ti otišla u bolnicu provjeriti dal je sve ok, danas odmaraj i uspori tempo, bit će sve okej 💜
    Ja sam počela primjećivati da se baš uspušem brzo, čak imam i pritisak u plućima ponekad vjv kako beba čudno stoji haha, teže je disati još uz ove vrućine🤣🙈🥵

Tako i ja pogotovo kad hodam,iako mi je trbuh jako mali(skoro neprimjetan) ja se osjećam koda sam u 9 mj i trbuh do zuba😑😑😑😔 Danas mi extra los dan od ove vrućine.  

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Margo
    14. Kolovoz 2021. 15:00

I ja zadnja tri dana opet povracam, cim provorim glavom na sunce dode mi lose. Bas je tesko izgurati dan po ovoj vrucini. 

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Lori🍀
    14. Kolovoz 2021. 15:00

Ajme Bela bas mi je zao za krvarenje i noc u bolnici😢 Bitno da si sada doma i da je sve ok. Samo polako i bit ce sve u redu. Nek je malac dobro💙
    Jelenko uzivajte u svom danu❤
    Jelena nemoj se gristi zbog NIPTa, mnoge zene ga rade tek ako je NN granican. Nadam se da ce ti doci rez cim prije, vjerujem da to cekanje ubija😢 Probaj se nekako smiriti i pozitivno razmisljati😘

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

jelenas
    14. Kolovoz 2021. 16:10

Lori hvala ti ❤️ jeste vi doputovali na odmor? 
    U Zagrebu je baš koma vruće, mi smo treći dan pod klimom, ne sjećam se da smo ikad u ovom stanu toliko palili. Nekako se baš veselim jeseni, curka kreće u novi vrtić odmah pored zgrade, ja se nadam prestat raditi krajem rujna, šetnjicama solo, sređivanju stana malo po malo i tako 🍂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Teeny
    14. Kolovoz 2021. 17:07

Uh, bas ste se raspisale ovih dana, jedva vas stizem 😃
    PeggyCarter i Meaa dobrodosle 😊
    Matea cestitam na super pregledu! 
    Birdy super za secer.
    Jelenko sretno i uzivaj danas 😊
    Bela drago mi je sto je s bebom sve uredu. Svakako si blizu bolnice, mislim da bih i ja isto postupila kao ti. 
    Sad polako, uzivaj sa svojom curicom 💞

Lori🍀
    14. Kolovoz 2021. 17:12

jelenas

Lorihvala ti ❤️ jeste vi doputovali na odmor?
    U Zagrebu je baš koma vruće, mi smo treći dan pod klimom, ne sjećam se da smo ikad u ovom stanu toliko palili. Nekako se baš veselim jeseni, curka kreće u novi vrtić odmah pored zgrade, ja se nadam prestat raditi krajem rujna, šetnjicama solo, sređivanju stana malo po malo i tako 🍂

Idemo tek za tjedan dana...uzas je u Zagrebu! Jutros smo isli malo setati/planinariti, po nekoj laganoj stazi na Medvednici. Znaci u sumi je bilo vruce i nije bilo zraka😢 
    Super za prestanak rada na jesen i za planove🤗Uzivati ces🤗 Ja se isto veselim jeseni, obozavam ju i inace a raditi cu od doma pa cu imati vise vremena za sebe.

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

jelenas
    14. Kolovoz 2021. 17:20

Lori ahaaaa, ja preskočila za tjedan dana 😂😂 Je, baš se teško diše 🤯

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.