Pridružujem se prizivanju kiše, jako jako, let's go! https://ibb.co/4V4MpPn
Kod nas u Rijeci za sutra najavljuju kisu i pad temperature😁😆😆😆
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Joooj i ja dozivam kišu 🤞🤞
Ri, drago mi je da si bolje 💓🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Jutrooo!
Ajme i ja jedva čekam kišu.... Ne mogu normalno disati po ovoj vrućini....
Jučer me takvi grčevi ulovili, pa na WC me protjeralo... Cijelu noć sam bila tako iscrpljena ..
Nego, jel ima koja iskustva sa iscjetkom?? Bude vodenasto par dana, pa koji dan žućkasto, pa ponovo vodenasto, pa žuto-zelenkasto na obris samo . I ponovno vodenasto .. nikakvih problema nemam drugih, osim što nikako ne mogu dugo sjediti niti stajati, odmah pritisak na donji dio trbuha i rasturanje u kukovima ...
Na to sve, malena mi dobila fleke/lišajeve/nešto po trupu... Probali atb mast,ništa, sad mažem bepanthenom,ništa, fenistil isto ništa... Sumnjam ili neka vrsta dermatitisa ili pak nešto gljivičnoj? 🤔🤔
Cure koje imaju preglede, sretno ❤️
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bok curke! Pridruzujem se prizivanju kiše, ovo je nenormalno!
Ri ja se već evo treću trudnoću borim s gestacijskim dijabetesom, ogtt-ovima, hba1c-ovima, guk profilima i slično. Prva trudnoća sve super, druga je završila spontanim ali naravno ne radi šećera, treća evo vidjet ćemo. Doktor me htio naručiti da dodem spavat u bolnicu svako toliko za profile no nagovorila sam ga da ih doma sama radim jer imam aparatić, tako da evo moram i to jedan dan odraditi pa mu poslati na whatsapp. Malo pripazi na jelo, ali nemoj u ekstreme. Bit će to sve ok!
Mašo sretno na pregledu!
Pozdrav svima ostalima ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sretno curama danas na pregledu!
Vrucine,nesnosne,osjecam se stalno malaksalo i ne da mi se nista…
Meni je u planu radit jos 3 tjedna i otvorit komplikacije. JednistAvno mi vise ne pase stres na posli,sjedenje,ne osjecam se dobro
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Bruna slicno je kod mene posljednjih tjedana, bude ili vodenasti, ili bijeli, ili bijelo-zuckast, pa opet vodenast. Nema mirisa izrazenog, ne pecka nista, urinokultura evo opet nalaz "sterilno"... Nosim rezervne gacice i na posao jer dobar dio dana imam osjecaj da je dolje stalno mokro Nadam se da ce malenoj neka mast pomoci.
Odbrojavam jos ovaj tjedan do godisnjeg, nadam se da ce u sri sve biti okej na pregledu pa da mirno mozemo otici na odmor.
Jelenko nadam se da je u svatovima bila uzivancija i da zasluzeno odmaras Pozdrav svima!
Cureeee, i ja dozivam kišu kao i 99% ljudi oko mene, haha.. I da se ove gužve smanje, raščiste plaže i grad jer ovo je odvratno sve.. Jedva čekam prošetati i udahnuti svježi zrak, ova klima je boleština žešća, a ne možeš bez nje.. 😬
Bruna, i kod mene je takav iscjedak, ma sve je to normalno dok nema peckanja ili nekih drugih tegoba.. Samo nemoj nositi dnevne uloške, radije svako malo mijenjaj gaćice.. 🙂
Hvala cure ❤️. Da, s obzirom da mi je ful vruće, tušnem se samo vodom barem 2* dnevno i mijenjam gaćice, dnevne uloške ne nosim, imam platnene pamučne dnevne i one su zakon, bacim ih u perilicu i ko nove 😁 em ušteda, em puuuuno ugodnije... Nema ni mirisa,ni ničeg, tako da onda ok..
A curka ipak dermatologu, dr ne želi bzvz davati kortiće za mazati ili antifug kreme, pa nas šalje dermatologu. Samo da nije neko sranje opet od mačke povukla, s tim mačkama po selu samo sranja(zato ih mi nemamo)... Prijašnja ju ogrebala po licu i vratu pred 2 godine, pa smo prošle jeseni bile u bolnici zbog op benignihe tumora, koji je bio ustvari posljedica nekog začahurenog sranja koje dobila od mačke.. pa nikad mira 😣🥴
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cure hvala svima na čestitkama 🤗 Bilo je stvarno prekrasno i oduševljeni smo🥰 Evo upravo putujemo na more i baš smo sretni ❤️ Sličica da nas vidite 🙈 https://ibb.co/2nBskSX
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji